• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci sans?

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Selam kizlar.

Hemen konuya geciyorum. Gecen sene biriyle gorusmem vardi. Ben bosanali daha bi sene olmamisti. Karsimdaki hic evlenmemis biri 32 yasinda. Ben 24.
Pek fazla anlasamamistik. Benim simdiki halimle gecen sene arasinda buyuk fark var. Benim icin ters bi zaman olduguna inaniyorum. Kendimi hep geri cektim, ara sira eskisiyle kiyasladim ona onu farkinda olmadan. Bana bi ara hatta sen ne istiyosun soylesene dedigini hatirliyorum.

Bi ay kadar sonra. Benimle devam gorusmek istemedigini soyledi, bikac gun once baska biriyle tanistigi icin. Tabi bunu o zaman soylemedi. Ben anladim. Bi kiz buna yazmis, buda acaba evlenip ayrilmamis biriyle daha mi mutlu olurum dusuncesiyle cevap vermis. Benimde zamanimi almamak icin bana gorusmeyi sonlandirmak istedigini soyledi.

Herneyse benimle tekrar iletisime gecti. Boylelikle detaylari ogrenmis oldum. Hayatindaki pismanliklarindan biri oldugumu ve tekrar firsat vermemi istedi. Yanlis yaptigimi biliyorum hemen sonraki gun anladim. Digeriyle zaten bi gun sonra sohbetimizde kesildi dedi. Hep aklimdaydin dedi.

Tamam deneyelim dedim zamana birakalim dedim ama size sormak istiyorum. Beni sozleriyle ikna edebiliyo evet. Bazilari tekrzr yapar guvenme derken, baskalarida sonucta sevgili degildiniz seni oynatmamiski diyo. Ne dusunecegimi sasirdim. Fikirlerknizi bekliyorum.

Selam kizlar.

bi kiz buna yazmis, buda acaba evlenip ayrilmamis biriyle daha mi mutlu olurum dusuncesiyle cevap vermis.

o dönem sizin evlenip ayrılmanıza değil de direk olarak karakterinize odaklanmış olsaydı, şuan sizin de bu kişiye ikinci şansı verip vermeme gibi bi düşünceniz olmazdı.

karpuz seçer gibi eş seçmek, bilemedim. bu durumu görüşmemek için sebep olarak gösteriyorsa ileride koz olarak bile kullanabilecek kapasitede gördüm ben.

Son düzenleme:
Evet sevgili degilmissiniz ama o da pek hevesliymis insan biraz ugrasir bekler o zaman yapmamis simdi neden yapiyor diyor mantigim ama nedense beni de ikna etti:)) sizin hataniz ise asla ve asla kimseyi kiyaslamayin.

o dönem sizin evlenip ayrılmanıza değil de direk olarak karakterinize odaklanmış olsaydı, şuan sizin de bu kişiye ikinci şansı verip vermeme gibi bi düşünceniz olmazdı

Evet o sira daha serttim ve tartismalarimiz oldu. Ona tuhaf sorular sordugumu hatirliyorum. Uzun zamandir kimseyle gorusmedikten sonra karsima cikti ama anlasmakta zorlaniyodum. Fevri cikislarim oldu vs.

Valla panpa adam eliminasyon yontemiyle gidiyor, karpuz secer gibi daha iyi bir karpuz gorunce eldeki karpuzu yere birakiveriyor...

Bir de ayni yasta sayiliriz, 24 kucuk cocuk gibi geliyor bana, siz bu adamin nesinden hslandiniz mesela?

ya karşısına yine aklını çelecek daha önce hiç evlenmemiş bir kız çıkarsa yine ?

Evlenip ayrildigimi mesele yapmadi hic bi zaman. Sadece biz anlasamayinca ve ben eskilerle kiyaslama yapip fevri cikislarim olduktan sonra bi oturup dusundu galiba.. diyorumya gecen sene cok daha farkliydim baskaydi hayata bakis acim. Evliligimi tam olarak sindirememistim gibi

Valla panpa adam eliminasyon yontemiyle gidiyor, karpuz secer gibi daha iyi bir karpuz gorunce eldeki karpuzu yere birakiveriyor...

Bir de ayni yasta sayiliriz, 24 kucuk cocuk gibi geliyor bana, siz bu adamin nesinden hslandiniz mesela?

Evet eleminasyon. Ben olsam bende ayni seyi yapardim. Bikac kisiyle gorusup birini secerim. Ha caktirmazdim o ayri.

Soruna cevap vermemisim. Yasini gostermedigi icin kabul etmistim. Ben 26/27/28 lerle yapamiyorum :s zaten onlarda beni kabul etmiyo :)

Erkekler her haltı yedıgı halde kadının evlenıp ayrılmıs olması batıyor bazılarına nedense bende bunu anlamıyorum !

Ya hayir evlenip ayrildigimi hic bi zaman mesele yapmadi. Sadece benim davranisim ve tavirlarimdan dolayi o dusunceye kapildigini dusunuylrum yoksa sorun etmedi hic

32 yaşında olan adam ;)

Konu sahibii, ben kendime kimsenin 2. seçeneği olmayı yediremem. Sonuçta diğer kadınla olumlu olsaydı, size geri dönüş yapmayacaktı bu adam di mi?

Niye olmasın; ikinci şansı ona değil, kendinize verin. :)
Sadece temkinli olun, kendinizi kaptırmayın. Olmazsa; üzülmemiş olursunuz en azından.
Belki de herşey çok güzel ilerleyecek. :) Hayırlısı..

32 yaşında olan adam :KK66:

Konu sahibii, ben kendime kimsenin 2. seçeneği olmayı yediremem. Sonuçta diğer kadınla olumlu olsaydı, size geri dönüş yapmayacaktı bu adam di mi?

Digeriyle bi yildir gorusmediklerini biliyorum. Yani hemen direkt bana gelmedi. Sonrasinda bende degisik insanlarla gorustum bende kafama gore bulamadigim icin. Deneyebiliriz dedim.

ben de ikinci seçenek olmak istemezdim ama adamın yaşı ilerlediği için yapıcak bişeyi de yok gibi. denenebilir.

ben de ikinci seçenek olmak istemezdim ama adamın yaşı ilerlediği için yapıcak bişeyi de yok gibi. denenebilir.

Ben kadin olarak bile sirf yasim ilerledi diye biriyle gorusmem, bi erkek yapar mi? Bilmiyorum ya

Digeriyle bi yildir gorusmediklerini biliyorum. Yani hemen direkt bana gelmedi. Sonrasinda bende degisik insanlarla gorustum bende kafama gore bulamadigim icin. Deneyebiliriz dedim.
Hadi hayırlısı olsun inş.

Ama bilmiyorum ya, hem böyle çekip gitmesi, daha da kötüsü sizinle hala konuşurken 2. bi kadınla iletişim kurması bana kabul edilir gelmedi.

Yaşınız çok genç. İlk evliliğiniz kaç yaşında oldu ki? Aklınızda kalacaksa, pişmanlık olacaksa deneyin tabi, ama acele etmeyin.

Ben kadin olarak bile sirf yasim ilerledi diye biriyle gorusmem, bi erkek yapar mi? Bilmiyorum ya
yani birileriyle görüşmesi bence problem değil. ama görüştüğü kişi olmayınca mı sizle görüşmek istedi yoksa hep aklında mıydınız bilemiyorum

Back
X