• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci sans?

yani birileriyle görüşmesi bence problem değil. ama görüştüğü kişi olmayınca mı sizle görüşmek istedi yoksa hep aklında mıydınız bilemiyorum

Evet onu bende bilemem. Bana dedigi sey hep aklinda oldugum, babami gordugunde heycanlandigi. Sosyal medyada beni bulmaya calismis ve evimin cevresinde oldugu zamanlar benle karsilasmak icin beklemis.

Guzel laf yapiyo yalan degil.. hem dis gorusunusu hemde bazi huylari hosuma gittigi icin aklimda kalmis demekki bilemedim. Aslinda basta kizgindim simdi pek umursamiyorum olani. :s noldu bana anlamadim

Hadi hayırlısı olsun inş.

Ama bilmiyorum ya, hem böyle çekip gitmesi, daha da kötüsü sizinle hala konuşurken 2. bi kadınla iletişim kurması bana kabul edilir gelmedi.

Yaşınız çok genç. İlk evliliğiniz kaç yaşında oldu ki? Aklınızda kalacaksa, pişmanlık olacaksa deneyin tabi, ama acele etmeyin.

22 yasindaydim simdi 26 olcam..

Boşanmış olmanız kendisi için sorun mu ?
Bunda hemfikir olun. Eğer sorun buysa hiç uğraşmayın.

Selam kizlar.

Hemen konuya geciyorum. Gecen sene biriyle gorusmem vardi. Ben bosanali daha bi sene olmamisti. Karsimdaki hic evlenmemis biri 32 yasinda. Ben 24.
Pek fazla anlasamamistik. Benim simdiki halimle gecen sene arasinda buyuk fark var. Benim icin ters bi zaman olduguna inaniyorum. Kendimi hep geri cektim, ara sira eskisiyle kiyasladim ona onu farkinda olmadan. Bana bi ara hatta sen ne istiyosun soylesene dedigini hatirliyorum.

Bi ay kadar sonra. Benimle devam gorusmek istemedigini soyledi, bikac gun once baska biriyle tanistigi icin. Tabi bunu o zaman soylemedi. Ben anladim. Bi kiz buna yazmis, buda acaba evlenip ayrilmamis biriyle daha mi mutlu olurum dusuncesiyle cevap vermis. Benimde zamanimi almamak icin bana gorusmeyi sonlandirmak istedigini soyledi.

Herneyse benimle tekrar iletisime gecti. Boylelikle detaylari ogrenmis oldum. Hayatindaki pismanliklarindan biri oldugumu ve tekrar firsat vermemi istedi. Yanlis yaptigimi biliyorum hemen sonraki gun anladim. Digeriyle zaten bi gun sonra sohbetimizde kesildi dedi. Hep aklimdaydin dedi.

Tamam deneyelim dedim zamana birakalim dedim ama size sormak istiyorum. Beni sozleriyle ikna edebiliyo evet. Bazilari tekrzr yapar guvenme derken, baskalarida sonucta sevgili degildiniz seni oynatmamiski diyo. Ne dusunecegimi sasirdim. Fikirlerknizi bekliyorum.
nerden tanışıyorsunuz

O gün neden sizinle olmadıysa yarın yine aynı şey olacaktır. Evlenip boşanmanız önemsiz olsaydı o günde sebep bu olmazdı.
Karakter konusunda ekside.
İkinci şansı ben olsam vermem.

sen öyle san.. evlendikten sonra burnundan getirir.
Ya hayir evlenip ayrildigimi hic bi zaman mesele yapmadi. Sadece benim davranisim ve tavirlarimdan dolayi o dusunceye kapildigini dusunuylrum yoksa sorun etmedi hic

Yarin baska biriyle tanisir yine birakir baska birinin pesinden gider bence. Birde ailesi acisinda da cok sorun yasayabilirsin bence hepsini goz onune alarak karar ver.

Konuş biraz kapılmadan içinde kalmış gibi değişmediyse de boşver

Kafası karışık insanlar üzer.32yaşına gelip de bu durumda olan birisi yani tuhaf. Zaten bir evlilik atlamışsın. Böyle bir ilişki için miydi yaşam tecrüben. Daha net birisi olsun karşında.

“Bir kız buna yazmış bu da evlenip ayrılmamış biriyle daha mı mutlu olurum diye cevap vermiş”

Düşünce yapısındaki ilkelliğe gel. Bir insan evladı bir başkasını gerçekten seviyor ise, boşanmışmış bekarmışa bakmaz. Size yaptığı bu açıklama bal gibi de geçmişinize takılı olduğunu ve ileride işine gelmeyen bir durum olduğunda yüzünüze vurma ihtimalinin yüksek olduğunun göstergesi.

Ayrıca ayrılma nedeni gerçekten o dönem anlaşamıyor oluşunuz olsaydı belki 2. şansı hakedermiş ama bir başkasıyla görüşmeye başlayınca mı aklı başına geliyor ve zamanını almak istemiyorum falan filana geçiyor.

Evlenmemiş olmasını 1-0 önde olmak olarak görüp ona göre davranır bu adam. İşine gelen biri çıkarsa da karşısına aynı şeyi yine yapar.

Back
X