- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Yazdığınız şeylere o kadar katılıyorum ki özellikle küçük küçük şeylerin ipucular olduğu kısıma.İkinci sansi kime vermek istedigim ve neden bir kopma yasadigimiz cok onemli.
Siz ufak tefek yanlis anlasilmalar demissiniz, eger basit bir iletisim aksakligi ya da hatasiysa ve yoklugunu hissediyorsam, kirginligimi unuttuysam karsimdakinin de unuttugundan eminsem deneyebilirim.
Zaman zaman elbette anlasmazliklar, tavrinin, tarzinin, uslubunun batmasi gibi seyler yasanabilir karsilikli eger iletisim eksikligi dediginiz buysa, bence normal bir durum.
Burada devreye iyi niyet ve caba girer.
Kisacasi iyi niyet ve çaba benim icin ilk etapta ya da ikinci bir şans icin yeterli bir olcut olabilir.
Cunku ben bir anda silen biri degilim, belki de o yuzdendir.
Bazilari kotu niyetli, kotu kalplidir. Can acitmak icin yapar tum hamlelerini ama sizin sans vermek istedikleriniz bu tarz birileri degil.
Bir de hislerime guveniyorum aslinda
Ama bazen o hissi tam tanimlayamayinca ya da kondurmayinca gormezden gelmeyi tercih edebiliyoruz.
Minik minik gordugumuz, hissettigimiz bircok sey aslinda kisi hakkinda ipucu veriyor.
Sizin hisleriniz size ne soyluyor o kisiler hakkinda?
Aslında problem biraz da tavrının tarzının batması, dinlenilmemek vs. Bazen bazı şeyler büyük olmasa da birikiyor galiba. Ama bunun yanında gerçek bir dostsa, basit bir iletişimsizlik sonucu neden aylarca konuşulmasın ki diyorum. Aylar sonra neden ararsın yani?