Hata ne ona bağlı
Bazı şeyler değişir, bazı şeyler değişmez...
Mesela benim yaşadığım bir olayi aramiz bozulduğunda aileme ya da beni zora sokacak 3.bir kişiye anlatıyorsa, ya da küsünce bunun imasini yapmissa bu kişi karaktersizdir. Asla ama asla barismam. Çünkü değişmez. Bu değişecek bir özellik değil.
Ya da benimle beraberken arkadaşlık sitelerine üye oluyorsa, birilerini tavlamak için iltifat ediyorsa,vaktini ona ayırıyorsa,bana yalan söylüyorsa ve nihayetinde aldatildiysam yine affetmem. Çünkü bu kişi bunları tasarlayarak,planlayarak yapmış. Pişman olacağı bir durum değil . Pişmanım diyorsa anca yakalandığına pismandir.
Ama sizin şu mesajinizda bahsettiğinize göre minik minik sogumalardan sonra hayatınızdan çıkardığıniz insanlar için soruyorsunuz;
Yani ortada pek rezillik bir şey yok ama bir şey bitiyorsa hep daha iyisi olacağı içindir diye bakıyorum son 1 yıldır falan, bütün arkadaşlıklarım da dahil buna. Artık benim hayatıma katkısı yok ki, hayatımdan bir noktada uğurluyorum diyorum. Bazen dönüşler olunca da insan nasıl düşünmesi gerektiğini şaşırıyor. Acaba bıraktığım gibi kalmalı mı? Yoksa hayatımın bu durağında tekrar trenime atlayıp yolculuğuma eşlik mi etmeli diye bocalıyorum
Hayatından çıktıktan sonra eksikliğini hissediyorsan tekrar hayatına almakta bir sakınca yok bence.
Ama eksikliğini hissetmiyorsan , ya da bir ozelliginden dolayı (negatifligi,çok konuşması,hep kendini övmesi,olaylarla dolu hayatı vs) cikardigin için rahatsan bırak öyle kalsın:)
Benim hayatımdan çıkardığım çok kişi oldu. Ama geri aldığım sadece bir kisi var. Çocukluktan kalma bir arkadaşım. 3-4 yıl süren bir ayrıldığımız olmuştu. O zaman neyine uyuz oluyorsam şu an aynı düşüncesi,aynı tavrı vs devam ediyor:) ama hayatımdan çıkaracağım kadar büyük gelmiyorlar artık bana. Onu olduğu gibi kabul ettim:)
Verdiği artılar,bu eksilerinden daha fazla. O yüzden hala beraberiz .