Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39 .1de aldı doktorum genelde 38 39 arası 2ıncılerKaçıncı haftada sezeryana alındınız acaba![]()
Bende zorunlu olmustu 40+4 Dü39 .1de aldı doktorum genelde 38 39 arası 2ıncıler
Sezeryan mısın sendeBenim son adet 6 temmuzdu hamileyim 15 haftalikim.dogumum nezaman olur sizce? Nezaman olacaguna dair doktor bisey diyecekmi ilerleyen aylarda?
Sezeryan mısın sende
Nisan ayına gelir normal doğumunBenim son adet 6 temmuzdu hamileyim 15 haftalikim.dogumum nezaman olur sizce? Nezaman olacaguna dair doktor bisey diyecekmi ilerleyen aylarda?
Sezaryan olcak ilk dogumNisan ayına gelir normal doğumun
O zaman yıne 38 39 alırlar bayanın bana dediği gibiSezaryan olcak ilk dogum
Suni sancı deneyebilir o zaman39+4 te tekrar bakacak kendi gelmezse alicam dedi doktor ama bunu zorunlu mu sayiyor bilmiyorum fiziki engelleyici bir durum yok sadece dogum belirtisi yok simdilik
Sunu sanci dusunmuyorum, duydugum tecrubeler hic olumlu degil ve bence dogal bir yonteme vucudu zorla sokmaya calismak cok mantikli gelmiyor sezeryan karsiti degilim o sebeple desuni sanci secenegini degerlendirmeyecegim.Suni sancı deneyebilir o zaman
Sezeryan daha zor tabi sen bilirsin :)Sunu sanci dusunmuyorum, duydugum tecrubeler hic olumlu degil ve bence dogal bir yonteme vucudu zorla sokmaya calismak cok mantikli gelmiyor sezeryan karsiti degilim o sebeple desuni sanci secenegini degerlendirmeyecegim.
bu konu bence askerlik anisi gibi herkesin bunyesi ve hikayesi farkli ayrica psikolojik yönü de var o yuzden taraftarlik yapilmasi cok manali gelmiyor bana. Kime göre zor kime göre kolay... Dogum cesitlerinin avantaj ve detacantajlari var ama herkes ayni seyleri yasamiyor , size zor olan bana kolay olabilir haliyle. Insanlar kusmaktan bayiliyor ornegin ben bir kez dahi kusmadim ama kusan da yalan soylemiyor bunun gibi :)Sezeryan daha zor tabi sen bilirsin :)
Ben demiyorum bunu ama :)bu konu bence askerlik anisi gibi herkesin bunyesi ve hikayesi farkli ayrica psikolojik yönü de var o yuzden taraftarlik yapilmasi cok manali gelmiyor bana. Kime göre zor kime göre kolay... Dogum cesitlerinin avantaj ve detacantajlari var ama herkes ayni seyleri yasamiyor , size zor olan bana kolay olabilir haliyle. Insanlar kusmaktan bayiliyor ornegin ben bir kez dahi kusmadim ama kusan da yalan soylemiyor bunun gibi :)
Ben de diyorum ki siz yada her kim hangisinin çok kolay oldugunu savunursa savunsun birsey ifade etmiyor... tüm hamile arkadaşlara kolaylıkla sağlıklı doğumlar dilerim sezeryan , epidural, normal, spinal nolursa olsun.Ben demiyorum bunu ama :)