İkinci sezeryan olanlar

Hayhatun

Deneyimli Anne 😍❤️ mom's
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.023
6.935
158
Kaçıncı haftada sezeryana alındınız acaba :halay:

Benim son adet 6 temmuzdu hamileyim 15 haftalikim.dogumum nezaman olur sizce? Nezaman olacaguna dair doktor bisey diyecekmi ilerleyen aylarda?

Bende 39 artışı dönemde alınmasını istiyorum ya :oops:

39+4 te tekrar bakacak kendi gelmezse alicam dedi doktor ama bunu zorunlu mu sayiyor bilmiyorum fiziki engelleyici bir durum yok sadece dogum belirtisi yok simdilik

39+4 te tekrar bakacak kendi gelmezse alicam dedi doktor ama bunu zorunlu mu sayiyor bilmiyorum fiziki engelleyici bir durum yok sadece dogum belirtisi yok simdilik
Suni sancı deneyebilir o zaman

Ilk oglumda ansizin su gelmisti 37+5 de zorunlu sezaryen oldum. Ikincilerde gelesileri yoktu ama ikiz diye 37+0 da sezaryen oldum.

Sunu sanci dusunmuyorum, duydugum tecrubeler hic olumlu degil ve bence dogal bir yonteme vucudu zorla sokmaya calismak cok mantikli gelmiyor sezeryan karsiti degilim o sebeple desuni sanci secenegini degerlendirmeyecegim.
Sezeryan daha zor tabi sen bilirsin :)

Sezeryan daha zor tabi sen bilirsin :)
bu konu bence askerlik anisi gibi herkesin bunyesi ve hikayesi farkli ayrica psikolojik yönü de var o yuzden taraftarlik yapilmasi cok manali gelmiyor bana. Kime göre zor kime göre kolay... Dogum cesitlerinin avantaj ve detacantajlari var ama herkes ayni seyleri yasamiyor , size zor olan bana kolay olabilir haliyle. Insanlar kusmaktan bayiliyor ornegin ben bir kez dahi kusmadim ama kusan da yalan soylemiyor bunun gibi :)

bu konu bence askerlik anisi gibi herkesin bunyesi ve hikayesi farkli ayrica psikolojik yönü de var o yuzden taraftarlik yapilmasi cok manali gelmiyor bana. Kime göre zor kime göre kolay... Dogum cesitlerinin avantaj ve detacantajlari var ama herkes ayni seyleri yasamiyor , size zor olan bana kolay olabilir haliyle. Insanlar kusmaktan bayiliyor ornegin ben bir kez dahi kusmadim ama kusan da yalan soylemiyor bunun gibi :)
Ben demiyorum bunu ama :)

Back
X