- 25 Nisan 2023
- 584
- 251
- 33
- 29
- Konu Sahibi Papatya6565
-
Bende diğer ay regl olunca başlayacağım 2. Transfere, çok güzel olur inşallah mutlaka yazın, benim tek tavsiyem doktorun test tarihinden önce test yapıp kendinizi germeyinMerhaba arkadaşlar ikinci transferim olacak hayırlısıyla cuma günü
İlki 5 gün birinci kalite olmasına rağmen olmadınasip ekstradan neler yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım fikirlerinize ihtiyacım var
ayy hade hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın bizede haber verSelam benımde 2 cı transferım oldu 29 maysda
Hayırlısı olsun canım Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasınBende diğer ay regl olunca başlayacağım 2. Transfere, çok güzel olur inşallah mutlaka yazın, benim tek tavsiyem doktorun test tarihinden önce test yapıp kendinizi germeyin
Merhaba benimde 2. Transferim olacak 5. Gün embriyosu. Şuan estrofem ve progesteron fitil kullanıyorum, siz bükmez farklı uyguladım demişsiniz peki ne yapıyorsunuz?ayy hade hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın bizede haber ver
Bu sefer bı değişiklik yaptım doktorun ilaç konusunda ve transferin adetin kaçıncı günu oldu
Tam anliyamadim ki kuzum bükmez ne bende estrofem progestan fitil kulaniyorum Çarşamba günü ignelere basliyacam hayırlısıylaMerhaba benimde 2. Transferim olacak 5. Gün embriyosu. Şuan estrofem ve progesteron fitil kullanıyorum, siz bükmez farklı uyguladım demişsiniz peki ne yapıyorsunuz?
İlk transferiniz de hangi ilaçları kullandınız , ben estrofem sabah akşam 2 şer tane , günde bir coraspin ve iki tane prolutex kullanmıştım, şimdi 2. De ne değişecek acabaMerhaba benimde 2. Transferim olacak 5. Gün embriyosu. Şuan estrofem ve progesteron fitil kullanıyorum, siz bükmez farklı uyguladım demişsiniz peki ne yapıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar ikinci transferim olacak hayırlısıyla cuma günü
İlki 5 gün birinci kalite olmasına rağmen olmadınasip ekstradan neler yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım fikirlerinize ihtiyacım var
Selam ben komple hastane doktor deyiişdim , taşıdım embryonları bahçcıden acı badem maslğa , evet tamam farklı tedavı oldu burda , tesekurler canım hepımız ıcın olsunayy hade hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın bizede haber ver
Bu sefer bı değişiklik yaptım doktorun ilaç konusunda ve transferin adetin kaçıncı günu oldu
Teşekkür ederimİlaçlarınızı dikkatli kullanmanız ve çok ağır iş yapmamanız yeterli. Şansınız bol olsun
Aleyküm selam amin Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasınSelam ben komple hastane doktor deyiişdim , taşıdım embryonları bahçcıden acı badem maslğa , evet tamam farklı tedavı oldu burda , tesekurler canım hepımız ıcın olsunamın
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im hayirlisiyla tekrar nasip etsin sanada banadaRabbim yüzünüzü güldürsün inş. Ben de 3 gün önce düşük yaptım transfer için ilk adeti bekliyorum. Siz ne kadar sonra transfer oldunuz?
Yeni doktor baya kullandı misal lucrın kullandık o tarafda hiç kullanmadım , prograf kullandı yıne o tarafda yok , yapılınca embryo glu , kasılma. İğnesiAleyküm selam amin Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasınne tür ilaçlar kulandin kişiden kişiye değişir merakından soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?