• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci transferde zoladex

Socialmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
113
35
98
33
Merhaba hanımlar ilk transferimde zoladex kullanmıstım olumsuz sonuclandı histeroskopi oldum ve simdi yeni bi sürece başlayacagız estrofem ve kan sulandırıcı başladık ama öncesinde iğne de vuruluyordu bu sefer vurulmayacagımı söyledi bu normal midir yoksa her seferinde vurulmasımı gerekli bilem varmı

Merhaba hanımlar ilk transferimde zoladex kullanmıstım olumsuz sonuclandı histeroskopi oldum ve simdi yeni bi sürece başlayacagız estrofem ve kan sulandırıcı başladık ama öncesinde iğne de vuruluyordu bu sefer vurulmayacagımı söyledi bu normal midir yoksa her seferinde vurulmasımı gerekli bilem varmı
Merhaba doktorunuz kim İstanbulda mısınız . Ben bir kez histereskopi olmuştum . Şimdi doktor değiştirdim o beğenmedi tekrar olacağım galiba . Başka doktor da zoladex kullanmam gerektiğini söyledi .

Ben ne estrofem, ne kan sulandırıcı ne de zoladex kullandım ikinci transferimde. İlkinde hepsini kullanmıştım. Çok şükür pozitif ve güzel ilerliyoruz. İçinizi ferah tutun doktorunuzun bir bildiği vardır ☺️

Back
X