• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasımda transfer olmayı bekleyenler

Çikolata kistim var adetken hormon testi verdim e2 yüksek çıktı. Lucrin vurıldum. Gonal F kullanırken yumurtlalar birlikte büyüsün diye şuan uyutmaya geçildi adet olunca şaha kalkacaklar inşallah 😂
Bana lucrin onerilmedi. İnşallah doğru yapıyordur dokturum 😇😇

Benimde adetim bugün ama pazartesi hastaneye gidicem 4. Gün olucak transfer hazırlığı sorun olmaz değil mi
Transfer hazırlığını bilmiyorum, bende ilk defa bu ay görücem nasıl oluyor. Ben opu dan bahsetmiştim 3.gun 4.gun diye

Ay insallahhh. O his geldiyse olur bence. İnsan anliyor.bir şekilde
Önceki hamileliğimde ben anlamıştım hissetmiştim 🥰 ben de adet olmak için dua ediyorum bugün karnıma ağrı girdi mutlu oldum resmen 🥰
Bende adet olmayı bekliyorum sizin gibi ha geldi gelecek diye bakıyorum ama yok gelsin diye bir şeyler yapıyor musunuz. Ben spora gidiyorum zaten iyi geliyor günlük bir bardak bitki çayı ıhlamur kekik gibiviçiyorum. Ama yok 4 gün geçti. Normal olduğunu da bilioyprum işte biran önce gelse diye bakıyorum

Benimde adetim bugün ama pazartesi hastaneye gidicem 4. Gün olucak transfer hazırlığı sorun olmaz değil mi
4. Gün geç sorun olur bugün yada yarın en azından özelde ayarlayabilirsin 2-3 günler normal kabul ediliyor hatta 3. Günde çok tercih edilmez eğer adetin akşam başladı ise o zaman 3. Gün de olur derler

4. Gün geç sorun olur bugün yada yarın en azından özelde ayarlayabilirsin 2-3 günler normal kabul ediliyor hatta 3. Günde çok tercih edilmez eğer adetin akşam başladı ise o zaman 3. Gün de olur derler
Adetim gece başladı bugün birinci gün Pazar gunude özel çalışmıyor pazartesiye kaldı olmadı acilde kan veririm yarın pazarteside muayene olurum

Adetim gece başladı bugün birinci gün Pazar gunude özel çalışmıyor pazartesiye kaldı olmadı acilde kan veririm yarın pazarteside muayene olurum
Ben de şu an aynı sizin durumdayımmm. Acilde istenilen kanlar veriliyor mu benim de aklıma geldi ama sanmıyorum :(

Evet bu mantıklı acilde kan vermek Rahmi görebilirler zaten kanlar biraz değişebiliyor o zaman daha güzel olur herşeye dikkat ediyoruz bunlarida atlamayalm

Şansımı deneyeceğim bakalim
Benden pazartesi istediler kanları yani reglin 3. Günü hastanenin aile hekimliğine randevu aldım. Oraya gidicem. Sizden 2. Gün mü istedi doktorunuza sorun belki 3. Gün der öyle yaparsınız

Hımmm öyle bi sorayımmm bakalım, pazar vermem gerekecek sanırım 2. Gün
Ben doktoruma sordum pazartesi ver dedi sıkıntı olmaz diye ama içim çok rahat değil yarın acilde şansımı deneyeceğim verebilirsem veririm veremzsemde Pzts kalir

Ben doktoruma sordum pazartesi ver dedi sıkıntı olmaz diye ama içim çok rahat değil yarın acilde şansımı deneyeceğim verebilirsem veririm veremzsemde Pzts kalir
Bana da öyle dedi ama ben sorun olur diye düşünmedim. Acilde almıyorlarmış özelde de 6-7 bin fiyat verdiler. Sabah kan verip sonra muayeneye gidicem 🙏🏼 inşallah siz verebilirsiniz

Back
X