Her ay yumurtlamam aşağı yukarı aynı günlerde oluyor. İnşallah sorunsuz tespit edilirAynen canm herkesin farklı oluyor yumurtlama günü takip sıkı yapılıyor hayırlısı bide böyle deneyelim bakalım
Hakkımızda hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay yumurtlamam aşağı yukarı aynı günlerde oluyor. İnşallah sorunsuz tespit edilirAynen canm herkesin farklı oluyor yumurtlama günü takip sıkı yapılıyor hayırlısı bide böyle deneyelim bakalım
Bana lucrin onerilmedi. İnşallah doğru yapıyordur dokturumÇikolata kistim var adetken hormon testi verdim e2 yüksek çıktı. Lucrin vurıldum. Gonal F kullanırken yumurtlalar birlikte büyüsün diye şuan uyutmaya geçildi adet olunca şaha kalkacaklar inşallah![]()
Çikolata kistiniz varmıBana lucrin onerilmedi. İnşallah doğru yapıyordur dokturum![]()
Benimde adetim bugün ama pazartesi hastaneye gidicem 4. Gün olucak transfer hazırlığı sorun olmaz değil miTabiki, ben 2.gunde de, 3.gunde de, hatta 4.gunde de başladıgim oldu
Transfer hazırlığını bilmiyorum, bende ilk defa bu ay görücem nasıl oluyor. Ben opu dan bahsetmiştim 3.gun 4.gun diyeBenimde adetim bugün ama pazartesi hastaneye gidicem 4. Gün olucak transfer hazırlığı sorun olmaz değil mi
Ay ben yanlış okumusum, opu için yazmışım, kusura bakmayın. Yanlış bilgilendirmeyeyim sizi. Bende ilk defa transfer olucamKızlar reglin 3. Günü transfer hazırlığına başlanır mı
Evet hem de en derinindenÇikolata kistiniz varmı
Bende adet olmayı bekliyorum sizin gibi ha geldi gelecek diye bakıyorum ama yok gelsin diye bir şeyler yapıyor musunuz. Ben spora gidiyorum zaten iyi geliyor günlük bir bardak bitki çayı ıhlamur kekik gibiviçiyorum. Ama yok 4 gün geçti. Normal olduğunu da bilioyprum işte biran önce gelse diye bakıyorumAy insallahhh. O his geldiyse olur bence. İnsan anliyor.bir şekilde
Önceki hamileliğimde ben anlamıştım hissetmiştimben de adet olmak için dua ediyorum bugün karnıma ağrı girdi mutlu oldum resmen
![]()
Evet canım çok şükür oldu catlama başladım bugün progesterona Çarşamba nasip olursa transferHer ay yumurtlamam aşağı yukarı aynı günlerde oluyor. İnşallah sorunsuz tespit edilir
Hakkımızda hayırlısı![]()
4. Gün geç sorun olur bugün yada yarın en azından özelde ayarlayabilirsin 2-3 günler normal kabul ediliyor hatta 3. Günde çok tercih edilmez eğer adetin akşam başladı ise o zaman 3. Gün de olur derlerBenimde adetim bugün ama pazartesi hastaneye gidicem 4. Gün olucak transfer hazırlığı sorun olmaz değil mi
Adetim gece başladı bugün birinci gün Pazar gunude özel çalışmıyor pazartesiye kaldı olmadı acilde kan veririm yarın pazarteside muayene olurum4. Gün geç sorun olur bugün yada yarın en azından özelde ayarlayabilirsin 2-3 günler normal kabul ediliyor hatta 3. Günde çok tercih edilmez eğer adetin akşam başladı ise o zaman 3. Gün de olur derler
Ben de şu an aynı sizin durumdayımmm. Acilde istenilen kanlar veriliyor mu benim de aklıma geldi ama sanmıyorumAdetim gece başladı bugün birinci gün Pazar gunude özel çalışmıyor pazartesiye kaldı olmadı acilde kan veririm yarın pazarteside muayene olurum
Evet bu mantıklı acilde kan vermek Rahmi görebilirler zaten kanlar biraz değişebiliyor o zaman daha güzel olur herşeye dikkat ediyoruz bunlarida atlamayalmAdetim gece başladı bugün birinci gün Pazar gunude özel çalışmıyor pazartesiye kaldı olmadı acilde kan veririm yarın pazarteside muayene olurum
Acilde hormon kanlari verilmiyor canım ama özel hastanelerin acilinde veriliyorBen de şu an aynı sizin durumdayımmm. Acilde istenilen kanlar veriliyor mu benim de aklıma geldi ama sanmıyorum![]()
Hımmm öyle bi sorayımmm bakalım, pazar vermem gerekecek sanırım 2. GünAcilde hormon kanlari verilmiyor canım ama özel hastanelerin acilinde veriliyor
Şansımı deneyeceğim bakalimBen de şu an aynı sizin durumdayımmm. Acilde istenilen kanlar veriliyor mu benim de aklıma geldi ama sanmıyorum![]()
Benden pazartesi istediler kanları yani reglin 3. Günü hastanenin aile hekimliğine randevu aldım. Oraya gidicem. Sizden 2. Gün mü istedi doktorunuza sorun belki 3. Gün der öyle yaparsınızŞansımı deneyeceğim bakalim
Ben doktoruma sordum pazartesi ver dedi sıkıntı olmaz diye ama içim çok rahat değil yarın acilde şansımı deneyeceğim verebilirsem veririm veremzsemde Pzts kalirHımmm öyle bi sorayımmm bakalım, pazar vermem gerekecek sanırım 2. Gün
Bana da öyle dedi ama ben sorun olur diye düşünmedim. Acilde almıyorlarmış özelde de 6-7 bin fiyat verdiler. Sabah kan verip sonra muayeneye gidicemBen doktoruma sordum pazartesi ver dedi sıkıntı olmaz diye ama içim çok rahat değil yarın acilde şansımı deneyeceğim verebilirsem veririm veremzsemde Pzts kalir