İnşallah şansımı deneyecegimBana da öyle dedi ama ben sorun olur diye düşünmedim. Acilde almıyorlarmış özelde de 6-7 bin fiyat verdiler. Sabah kan verip sonra muayeneye gidiceminşallah siz verebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah şansımı deneyecegimBana da öyle dedi ama ben sorun olur diye düşünmedim. Acilde almıyorlarmış özelde de 6-7 bin fiyat verdiler. Sabah kan verip sonra muayeneye gidiceminşallah siz verebilirsiniz
Ben de gelsin istiyorum ama bitki çayı veya farklı bişey yapmıyorum hormonlarımla oynamak istemiyorum. Vücudum ne zaman isterse o zaman olsun yeterki dengesi bozulmasın. Bu süreçte dışardan kendimiz müdahale etmemeliyiz diye düşünüyorum. Ama tabi spor yürüyüş vs mutlaka faydalıdırBende adet olmayı bekliyorum sizin gibi ha geldi gelecek diye bakıyorum ama yok gelsin diye bir şeyler yapıyor musunuz. Ben spora gidiyorum zaten iyi geliyor günlük bir bardak bitki çayı ıhlamur kekik gibiviçiyorum. Ama yok 4 gün geçti. Normal olduğunu da bilioyprum işte biran önce gelse diye bakıyorum
Hadi insallahhhhh kolaylıkla geçsin. Hayırla kolaylıkla nasip olsunEvet canım çok şükür oldu catlama başladım bugün progesterona Çarşamba nasip olursa transfer
Amin amin banada nasip olsun artık pozitif demek kalp atışı duymakHadi insallahhhhh kolaylıkla geçsin. Hayırla kolaylıkla nasip olsun![]()
Bende pazartesi opu oldum, bugün 5. Günü dondurduk embryolarımızı aynı zamanda bugün adet oldum, yarın lucrin depot vurulcam bide 21 gün kullanmalık bir hap verdi. Sonraki adet tarihimde kontrole gidicem. Bakalım inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebiklerimizi benimkisi biraz aralığı bulcak gibiMerhaba tüp bebek tedavisine başladık opu işlemim oldu ginara kullandım bu ay içinde son gün yarın , opudan zoladex iğne vuruldum reglin ikinci gününde ve kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. Regl olmayı bekliyorum bu süre sizler için nasıl geçti nasıl bir yol bekliyor bilgilendirir misiniiiz benim gibi kullanan oldu mu iğnelerde vurulan![]()
İnsallahhhhAmin amin banada nasip olsun artık pozitif demek kalp atışı duymak
Günde bir bardak bitki çayı ile hormonların oynayacağını sanmıyorumBen de gelsin istiyorum ama bitki çayı veya farklı bişey yapmıyorum hormonlarımla oynamak istemiyorum. Vücudum ne zaman isterse o zaman olsun yeterki dengesi bozulmasın. Bu süreçte dışardan kendimiz müdahale etmemeliyiz diye düşünüyorum. Ama tabi spor yürüyüş vs mutlaka faydalıdır![]()
O da doğru tabiiGünde bir bardak bitki çayı ile hormonların oynayacağını sanmıyorumzaten tüp bebek tedavisi başlı başlına hormonlarla oynuyor
Bizim dengemiz çoktan bozuldu anlayacağınız. Bekleyelim![]()
Bende iki ay sürmüş olacak sanırım ekimde opu oldu ama kasım sonu transfer olur diye düşünüyorum hep nedenseBende pazartesi opu oldum, bugün 5. Günü dondurduk embryolarımızı aynı zamanda bugün adet oldum, yarın lucrin depot vurulcam bide 21 gün kullanmalık bir hap verdi. Sonraki adet tarihimde kontrole gidicem. Bakalım inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebiklerimizi benimkisi biraz aralığı bulcak gibi![]()
nasıl gidiyor süreç nasılsıın ???Merhaba benim de ilaç tedavim başladı bugün 5. Günüm umarım sağlıklı yumurtalarım olurpeş peşe güzel haberler alırız hep birlikte inşallah
![]()
Ayy inşallah hepimize tüm isteyenlere nasip olsun emeklerimiz boşa çıkmasınBende iki ay sürmüş olacak sanırım ekimde opu oldu ama kasım sonu transfer olur diye düşünüyorum hep nedenseinşallah süreçlerin çok güzel geçer ve kucağına almak nasip olur
![]()
Size hangi ilaçları başladı acabaBende dün doktora gittim reglimin 3.gün ilaçlara başladık. Dondurulmjş 5.gün embriyosu var onu transfer edicekler büyük ihtimalle 2 hafta sonra. Embriyo glue yapılacakmış bu sefer :) bakalımmmm. Kasım ayı hepimize şifa getirsin
Siz n’aptınız kan verdiniz mi size ne başlandı :)Size hangi ilaçları başladı acaba
Acil bakmadı sabah kadın doğuma gidicemSiz n’aptınız kan verdiniz mi size ne başlandı :)