• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasımda transfer olmayı bekleyenler

Bende adet olmayı bekliyorum sizin gibi ha geldi gelecek diye bakıyorum ama yok gelsin diye bir şeyler yapıyor musunuz. Ben spora gidiyorum zaten iyi geliyor günlük bir bardak bitki çayı ıhlamur kekik gibiviçiyorum. Ama yok 4 gün geçti. Normal olduğunu da bilioyprum işte biran önce gelse diye bakıyorum
Ben de gelsin istiyorum ama bitki çayı veya farklı bişey yapmıyorum hormonlarımla oynamak istemiyorum. Vücudum ne zaman isterse o zaman olsun yeterki dengesi bozulmasın. Bu süreçte dışardan kendimiz müdahale etmemeliyiz diye düşünüyorum. Ama tabi spor yürüyüş vs mutlaka faydalıdır 😇

Merhaba tüp bebek tedavisine başladık opu işlemim oldu ginara kullandım bu ay içinde son gün yarın , opudan zoladex iğne vuruldum reglin ikinci gününde ve kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. Regl olmayı bekliyorum bu süre sizler için nasıl geçti nasıl bir yol bekliyor bilgilendirir misiniiiz benim gibi kullanan oldu mu iğnelerde vurulan 🥲
Bende pazartesi opu oldum, bugün 5. Günü dondurduk embryolarımızı aynı zamanda bugün adet oldum, yarın lucrin depot vurulcam bide 21 gün kullanmalık bir hap verdi. Sonraki adet tarihimde kontrole gidicem. Bakalım inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebiklerimizi benimkisi biraz aralığı bulcak gibi 🥰

Ben de gelsin istiyorum ama bitki çayı veya farklı bişey yapmıyorum hormonlarımla oynamak istemiyorum. Vücudum ne zaman isterse o zaman olsun yeterki dengesi bozulmasın. Bu süreçte dışardan kendimiz müdahale etmemeliyiz diye düşünüyorum. Ama tabi spor yürüyüş vs mutlaka faydalıdır 😇
Günde bir bardak bitki çayı ile hormonların oynayacağını sanmıyorum😅 zaten tüp bebek tedavisi başlı başlına hormonlarla oynuyor🙂
Bizim dengemiz çoktan bozuldu anlayacağınız. Bekleyelim 🙂

Bende pazartesi opu oldum, bugün 5. Günü dondurduk embryolarımızı aynı zamanda bugün adet oldum, yarın lucrin depot vurulcam bide 21 gün kullanmalık bir hap verdi. Sonraki adet tarihimde kontrole gidicem. Bakalım inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebiklerimizi benimkisi biraz aralığı bulcak gibi 🥰
Bende iki ay sürmüş olacak sanırım ekimde opu oldu ama kasım sonu transfer olur diye düşünüyorum hep nedense 😅 inşallah süreçlerin çok güzel geçer ve kucağına almak nasip olur ❤️

Bende iki ay sürmüş olacak sanırım ekimde opu oldu ama kasım sonu transfer olur diye düşünüyorum hep nedense 😅 inşallah süreçlerin çok güzel geçer ve kucağına almak nasip olur ❤️
Ayy inşallah hepimize tüm isteyenlere nasip olsun emeklerimiz boşa çıkmasın 💓🙏🏻

Bende dün doktora gittim reglimin 3.gün ilaçlara başladık. Dondurulmjş 5.gün embriyosu var onu transfer edicekler büyük ihtimalle 2 hafta sonra. Embriyo glue yapılacakmış bu sefer :) bakalımmmm. Kasım ayı hepimize şifa getirsin

Bende dün doktora gittim reglimin 3.gün ilaçlara başladık. Dondurulmjş 5.gün embriyosu var onu transfer edicekler büyük ihtimalle 2 hafta sonra. Embriyo glue yapılacakmış bu sefer :) bakalımmmm. Kasım ayı hepimize şifa getirsin
Size hangi ilaçları başladı acaba

Back
X