Ikinci tup bebek deneyimi

Melis3016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
166
66
13
33
Kizlar 2 ay sonra 2inci tup bebege baslicam alah nasp ederse tecrubelelrinizi paylasirmisiniz? Nelere dikat etmem.lazim ilkinde kendmi cok.kastim cok taktim kafaya genede korkuyorum tecrubelerinizi paylasir misiniz?

Mutlaka cd56 testını öneririm ..
2. Tedavıye basşlamadan; tüplerin durumu(rahım fılmı)
Bahsettıgım cd56 bagısıklık testı ancak doku ile..
ve madem hasar var muhakkak dusmus olda bıle tedavı bıtene kadar antıoksıdan ( baskıladıgı ıcın) kullanılmalı.. bızdede hasar vardı sıfırlandıgı halde bır ayrıstırma teknıgı kullanıldı. Bunonemli bır ayrıntı dıye dusunuyorum

cnm su an.ilac kulaniyor antioksidan zaten cd56.bagsklik.testi.nasil ve nasil.yapiliyor

Ayrstrma teknigi nasil.oluyor cnm anlatrmsn sana zahmet.kaan hoca esime.sperra ve art med.verdi
Onu.kulaniyor

M Melis3016
@melekeda

Merhaba..
3 kez yumurta takibi
1 kez aşılama
1 tüp bebek deneme sürecinde, yumurta toplama ve transfer.
3 kez tüp bebek deneme sürecinde, 3 yumurta toplama sonucunda 1 kez transfer.. Bu 3 denemede embriyoda kromozom testi yaptirdik. Toplamda gelişen kalitesi iyi olan 10 embriyoda kromozomu sağlıklı sadece 1 embriyo çıktı ve transfer edildi. Sonuç: pozitif..
38 yaşımdayım, 3.5 yıldır evliyim ve şu an 6 haftalık bebişime hamileyim..

Demek istediğim şu ki.. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Umarım yazdıklarım sizlere umut olur.. Maddi manevi gucunuz yettikce deneyin. Illaki saglikla sizler de alacaksınız bebislerinizi kucağınıza..

Bu süreçte size tavsiyem;
Embriyolara kromozom testi yaptırmayı düşünün. Biz kromozom testi yaptirmamış olsaydık 10 embriyonun 10 tanesi de transfer edilecekti ve 9 negatif sonucum olacaktı. En azından kromozomların sağlıksız olduğundan bildik..

Beslenmenize dikkat edin. Dondurulmus gıdalar yemeyin. Doğal gıdalar tüketmeye çalışın.

Bu surecinizi, size destek olacağınızı düşündüğünüz kişilerle paylaşın. Bu surecte laftan çok manevi desteğe ihtiyacınız olacak.. (özellikle de eşlerinizin desteği)

Sabrınızı kaybetmeyin. Hiç olmayacak gibi hissedeceksiniz bazen ama hep iyi düşünün..

İnançlarınıza göre duanızı eksik etmeyin..

Mutlaka sizler de güzel sonuçlar alacaksınız. Dualarım sizlerle..

Bende ikinci için görüşmelere basladım ilki umut bahcecideydi.ikincide histeroskopi ve cgh öneriyor
Bugun baska bir prof daha gorustum ikinci için bunlara gerek yok rahim iyi görünüyor histeroskopi gereksiz masraf olur dedi
Cgh desen az embriyo cıkarsa zaten yapılmamalı cok olursa düşünürüz dedi.
Kısacası kafam iyice karıstı

Bizde hem yumurta hem sperm sorunu var
İlk denemede 3 embriyo oldu hepsi transfer oldu tutmadı
Allah yardımcımız olsun

Amin.canm.benm bizdede.ilkinde spermden.kaynakli dediler bi tane dolemmsdi.oda zorla

Sen nerede yaptırmıstın şimdi nereyi düşünüyorsun?
Tam olarak sorun neydi
Bizim morfoloji 1
Cnm ben gatada yaptrdm sorun.esmde basar varms.su an.duzeldi.ama.sayi az ya.bizim.hic sperm testnde morfoloji.ckmio neden acaba onu yaptrcm.cnm ben

Merhaba
Bugün transferimin 7,günü pazartesi sonuç günüm kasiklarima ara ara sancı giriyor ama adet günümde bu aralar aslında ve goguslerim çok sizlayor birazda büyüme yaptı bunun nedeni acaba kullandığımız iğnemi yoksa hastaligim yaklaştığı içinmi sizlerde de böyle durum yasandimi

Kızlar eşimin Dna hasari % 30.mikrocip mi daha fazla dollenme saglar yoksa imsi teknigi mi ona gore merkez konusunda karar verecegim.deneyimli olanlar Bana bir akil verin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…