Sifirdan canmmmMerhaba
Dondurulmus olarak mı baslayacaksınız yoksa sıfırdan bır tedavımı
Sifirdan canmmm[/QU
Ilkni sorduk dediler esinzle.alakali dediler hasar vardi o duzeldi simdi balscz
cnm su an.ilac kulaniyor antioksidan zaten cd56.bagsklik.testi.nasil ve nasil.yapiliyorMutlaka cd56 testını öneririm ..
2. Tedavıye basşlamadan; tüplerin durumu(rahım fılmı)
Bahsettıgım cd56 bagısıklık testı ancak doku ile..
ve madem hasar var muhakkak dusmus olda bıle tedavı bıtene kadar antıoksıdan ( baskıladıgı ıcın) kullanılmalı.. bızdede hasar vardı sıfırlandıgı halde bır ayrıstırma teknıgı kullanıldı. Bunonemli bır ayrıntı dıye dusunuyorum
Ayrstrma teknigi nasil.oluyor cnm anlatrmsn sana zahmet.kaan hoca esime.sperra ve art med.verdiMutlaka cd56 testını öneririm ..
2. Tedavıye basşlamadan; tüplerin durumu(rahım fılmı)
Bahsettıgım cd56 bagısıklık testı ancak doku ile..
ve madem hasar var muhakkak dusmus olda bıle tedavı bıtene kadar antıoksıdan ( baskıladıgı ıcın) kullanılmalı.. bızdede hasar vardı sıfırlandıgı halde bır ayrıstırma teknıgı kullanıldı. Bunonemli bır ayrıntı dıye dusunuyorum
Bende ikinci için görüşmelere basladım ilki umut bahcecideydi.ikincide histeroskopi ve cgh öne
Bugun baska bir prof daha gorustum ikinci için bunlara gerek yok rahim iyi görünüyor histeroskopi gereksiz masraf olur dedi
Cgh desen az embriyo cıkarsa zaten yapılmamalı cok olursa düşünürüz dedi.
Kısacası kafam iyice karıstı
Bizde hem yumurta hem sperm sorunu var
İlk denemede 3 embriyo oldu hepsi transfer oldu tutmadı
Allah yardımcımız olsun
Sen nerede yaptırmıstın şimdi nereyi düşünüyorsun?Amin.canm.benm bizdede.ilkinde spermden.kaynakli dediler bi tane dolemmsdi.oda zorla
Cnm ben gatada yaptrdm sorun.esmde basar varms.su an.duzeldi.ama.sayi az ya.bizim.hic sperm testnde morfoloji.ckmio neden acaba onu yaptrcm.cnm benSen nerede yaptırmıstın şimdi nereyi düşünüyorsun?
Tam olarak sorun neydi
Bizim morfoloji 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?