- 11 Aralık 2022
- 10
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi anneyim636376
-
Hic bi fikrim yok. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. Insallah en yakin zamanda bende bu ultrason kagitlarini görebilirimGelsin tahminler anne adaylarımız
Yerde savan yokta minder oBebeğin cinsiyetini değil ama yerdeki savandan yaşadığınız şehri tahmin edebilirim.
Rabb isteyen hiçbir annenin kucağını boş bırakmasınHic bi fikrim yok. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. Insallah en yakin zamanda bende bu ultrason kagitlarini görebilirim
Nerden biliyorsunuzErkek bebek
Herkes sallıyor anlayın artık bunu.Nerden biliyorsunuz
Ben sallayın diye yazmadım oysakiHerkes sallıyor anlayın artık bunu.
Sallamaktan başka ne yapabilir ki buradaki insanlar? O teoriler falan hep boş iş. Tutmuyor birçok kadında.Ben sallayın diye yazmadım oysaki
Dikkatimi çeken tek şey Sofranın üstündeki çorbaBebeğin cinsiyetini değil ama yerdeki savandan yaşadığınız şehri tahmin edebilirim.
Yazan bir çok kişi rastgele yazacak daha çok küçük doktor bile anlamazken biz nasıl anlayalımBen sallayın diye yazmadım oysaki
O sofra değil bence. Savan desenli minder.S
Dikkatimi çeken tek şey Sofranın üstündeki çorba
Bende aynısından var desemO sofra değil bence. Savan desenli minder.
Çok ilginç hiç öyle sofra görmemiştim. Antep Urfa tarafında o tarz örtüler oluyor, onlara da savan deniyor. Ben ona benzettim. Yalnız konu sahibi bizi kovacak shshhahaBende aynısından var desemsiyah olan Sofra
Uzaktan kaçalım o zaman yavaştan yavaştanÇok ilginç hiç öyle sofra görmemiştim. Antep Urfa tarafında o tarz örtüler oluyor, onlara da savan deniyor. Ben ona benzettim. Yalnız konu sahibi bizi kovacak shshhaha
Kese yapisindanNerden biliyorsunuz
seninkide erkek gibi duruyor canim 7 8 haftadan var mi ultrasonun kese fasulye sekli ise ayni bu ultrasondaki gibi erkek cikiyor buyuk ihtimal tam yuvarlaklar kiz oluyorFacelesswitch beeennn 13+3 ultrason kötü biraz doktor demiyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?