Aklınızdaki bölüm nedir?Merhaba iyi akşamlar ben lisans mezunuyum.Yeniden üniversite okumak istiyorum.Bu süreçte hem çalışmam hem de okumam gerekecek.Hayalimde bir bölüm var.Fakat 30 yaşımda üniversiteye başlamış olacağım.Sınıf arkadaşlarım benden küçük olacak bu beni biraz düşündürüyor.Fakat hayalimden vazgeçmek istemiyorum.30 yaşında yeniden üniversite okunur mu sizce?
Hangi bölümleri okudunuz?3.yü okuyorum yaşıtız. Arkadaş çevrem de var okulda, özellikle vize finalde yardımlaştığımız. İmkanınız varsa okuyun derim.
Başarılar.
O bölümün eskiden çok alımı olmuyordu. Puanlar yüksek kapatıyordu. Bu yıl yeni bir şey oldu, her doktora bir sekreter diye. Ve çok çok fazla alım yapıldı ilk alımda. Sağlık Bakanlığının ilk alımında puanlar çok düşük kapattı bu yüzden, bir o kadar da ikinci alımda sekreter alacaklar. Yani puanlar çok fazla düşecek. Ama sonra ne olur, üçüncü alımda da yine bu şekilde sekreter almaya devam ederler mi bilemiyorum. Yani bir alım sayısı sözü verildi sekreterlere ve onu da bu şekilde ikiye böldüler. Hele siz okuyup mezun olup Kpss 'ye girene kadar o yıl yine bu şekilde almaya devam ederler mi hiç bilinmez.Bende 40 yasindayim tıbbi sekreterlik ve dokümantasyon Okusam kpss den atanma şansım varmı kizlar degermi başına gecmeye
İng dil edebiyat, sosyoloji. İşsizlikten falan da yeni bölüme geçmedim sakın yanlis anlamayın. İlk mezuniyetimden sonra zaten iyi bir firmada çevirmenlik yapıyordum. İkinciyi kişisel merakımdan okudum, işverenim de sorun çıkarmadı sağolsun ders saatleri konusunda devam zorunluluğu olan tüm derslere gittim.Hangi bölümleri okudunuz?
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için çok mutlu oldumBen 2003'te yarım bıraktığım üniversiteye, 2013'te afla geri dönmüştüm ve 32 yaşındaydım o zaman.
Çok eğlenceliydi okul. Hatta keşke insanlar üniversiteyi 30 yaşından sonra okusa diye düşünmüştüm. Gerçi benim okulum aynıydı, hocaların bir kısmı da aynı. O nedenle adaptasyon sorunu yaşamadım.
Hem okumanın yaşı mı var canım aa.
Kariyer yaşamınıza faydası olacaksa, bu özveriye değecekse şayet, destekliyorum sizi.
Ama sırf bir diplomam daha olsun diyorsanız, ekonomik koşulları da göz önünde bulundurarak karar verin derim.
Umarım hayallerinize kavuşursunuz38 yaşımdayım dgsye hazırlanmaya çalışıyorum. 45 yaşımda bitiririm artık
ki yüksek lisansım da var. hayalimi gerçekleştirmek istiyorum
30 yaş normal okuyun...
Formasyon alıp atanmayı düşündünüz mü ?İng dil edebiyat, sosyoloji. İşsizlikten falan da yeni bölüme geçmedim sakın yanlis anlamayın. İlk mezuniyetimden sonra zaten iyi bir firmada çevirmenlik yapıyordum. İkinciyi kişisel merakımdan okudum, işverenim de sorun çıkarmadı sağolsun ders saatleri konusunda devam zorunluluğu olan tüm derslere gittim.
Sonrasında daha iyi bir iş için o dönemki işimden ayrıldım şimdi yine meraktan başka bir bölüm okuyorum. Bu defa sayısal. Bu bölümü de bitirince 40ımda falan da dinler tarihi bölümünü okumak istiyorum :)
Evet on yıl önce de mezun oldumÇok teşekkür ederim değerli yorumunuz için çok mutlu oldumbaşarılar dilerim
Sosyoloji açıktan da okunan bir bölüm aslında neden özellikle örgün okudunuz? Şimdi ne okuyorsunuz?İng dil edebiyat, sosyoloji. İşsizlikten falan da yeni bölüme geçmedim sakın yanlis anlamayın. İlk mezuniyetimden sonra zaten iyi bir firmada çevirmenlik yapıyordum. İkinciyi kişisel merakımdan okudum, işverenim de sorun çıkarmadı sağolsun ders saatleri konusunda devam zorunluluğu olan tüm derslere gittim.
Sonrasında daha iyi bir iş için o dönemki işimden ayrıldım şimdi yine meraktan başka bir bölüm okuyorum. Bu defa sayısal. Bu bölümü de bitirince 40ımda falan da dinler tarihi bölümünü okumak istiyorum :)
Hangi bölümü okudunuz?Ben 2003'te yarım bıraktığım üniversiteye, 2013'te afla geri dönmüştüm ve 32 yaşındaydım o zaman.
Çok eğlenceliydi okul. Hatta keşke insanlar üniversiteyi 30 yaşından sonra okusa diye düşünmüştüm. Gerçi benim okulum aynıydı, hocaların bir kısmı da aynı. O nedenle adaptasyon sorunu yaşamadım.
Hem okumanın yaşı mı var canım aa.
Kariyer yaşamınıza faydası olacaksa, bu özveriye değecekse şayet, destekliyorum sizi.
Ama sırf bir diplomam daha olsun diyorsanız, ekonomik koşulları da göz önünde bulundurarak karar verin derim.
BankacılıkHangi bölümü okudunuz?
Çünkü çalışma ortamım orgune musaitti. Açıktan okumak benim için o konuya tam hakim olmamı sağlamıyor veya soru soramiyorum.Sosyoloji açıktan da okunan bir bölüm aslında neden özellikle örgün okudunuz? Şimdi ne okuyorsunuz?
Ben de yeniden lisans okumayı çok istiyorum. Ama ne bileyim kazanması sonra çalışmaya devam ederken okuması bazen atomu parçalamak kadar zor geliyor. Kendimi hiçbir şeye sahip olamamış yaşlı bir kadın gibi hissediyorum. Sizin gibi bir şeyleri başarmış insanları dinlemek çok güzel. Tebrik ederim.
Hayır eğitim verebilmek bana sorarsanız çok nadide bir yetenek. Bende de olmayan bir şey açıkçası.Formasyon alıp atanmayı düşündünüz mü ?
Çıkmış sorular çıkıyor muAtatürk üniv. Açıköğretim daha kolay diyorlar. Ama onun harç paraları daha yuksek
Ünite sonunda ki sorular çıkıyor geneldeÇıkmış sorular çıkıyor mu
Merhaba seneler önce konu açmıştım bi bakın isterseniz. Çok gençsiniz benim o zamanki sınıf arkadaşlarım arasında 40-45 yaş olanlar vardı 50 yaşında mezun olup kurum açtılar bileMerhaba iyi akşamlar ben lisans mezunuyum.Yeniden üniversite okumak istiyorum.Bu süreçte hem çalışmam hem de okumam gerekecek.Hayalimde bir bölüm var.Fakat 30 yaşımda üniversiteye başlamış olacağım.Sınıf arkadaşlarım benden küçük olacak bu beni biraz düşündürüyor.Fakat hayalimden vazgeçmek istemiyorum.30 yaşında yeniden üniversite okunur mu sizce?
Bir de yaş farkı diyorsunuz ama bu hafta sonu oradan sınıf arkadaşımın nişanına gideceğim. Annesi ile yaşıt sayılırım ama kızla çok samimiyiz. Yaş sadece bir sayı olarak kalıyor üniversite ortamındaMerhaba iyi akşamlar ben lisans mezunuyum.Yeniden üniversite okumak istiyorum.Bu süreçte hem çalışmam hem de okumam gerekecek.Hayalimde bir bölüm var.Fakat 30 yaşımda üniversiteye başlamış olacağım.Sınıf arkadaşlarım benden küçük olacak bu beni biraz düşündürüyor.Fakat hayalimden vazgeçmek istemiyorum.30 yaşında yeniden üniversite okunur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?