İkinci üniversite

Bedbaht23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
27
18
3
35
Merhaba iyi akşamlar ben lisans mezunuyum.Yeniden üniversite okumak istiyorum.Bu süreçte hem çalışmam hem de okumam gerekecek.Hayalimde bir bölüm var.Fakat 30 yaşımda üniversiteye başlamış olacağım.Sınıf arkadaşlarım benden küçük olacak bu beni biraz düşündürüyor.Fakat hayalimden vazgeçmek istemiyorum.30 yaşında yeniden üniversite okunur mu sizce?

Merhaba iyi akşamlar ben lisans mezunuyum.Yeniden üniversite okumak istiyorum.Bu süreçte hem çalışmam hem de okumam gerekecek.Hayalimde bir bölüm var.Fakat 30 yaşımda üniversiteye başlamış olacağım.Sınıf arkadaşlarım benden küçük olacak bu beni biraz düşündürüyor.Fakat hayalimden vazgeçmek istemiyorum.30 yaşında yeniden üniversite okunur mu sizce?
Tabiiki ben ilahiyat mezunuyum. Ve sınıfimda 35-40 yaşlarında işinde gücünde abiler ablalar geliyordu. Ki bazısı da sağlıkçı olup mesleklerini ellerine almisti.Çocukları vardı. Maşallah bayağı azimli ve bizden istekliydiler.okuldan da tam zamanında mezun oldular sen istersen yapamayacagin hicbirsey yoktur. Kesinlikle içinde ukte bırakma oku. Okumanın yaşı mı olurmuş.

Ben bunu yaptim. Hayalimdeki bolumdu o zamanin egitim sisteminden dolayi secememistim. 26 yasinda kazandim, arada cocuk yaptim dondudurdum, suan 32 yasindayim bu sene bitiyor bi aksilik olmazsa. Siniftakilerle de pek sorun yasamadim bana saygi duyarlar. Sadece z kusagiyla dilimiz farkli o da problem degil.

Merhabalar ,
28 yaşındayım, ikinci üniversiteyi okuyorum. Üçüncü sınıfım. Çalışma düzenim serbest o yüzden çok zor olmuyor ama bazen çok zorluyor. İlk üniversitemde 40-50 yaş aralığında çok fazla sınıf arkadaşımız vardı. Ve çok azimliydiler.
Bence hayalinizden vazgeçmeyin, yapabilirsiniz 💐

Yaşa hiç takılmayın, maşallahınız var. İlerde keşke dememek için bence girin okuyun :) Ne kadar güzel. Ama çok problem ederseniz açık öğretim düşünebilirsiniz. Kolay gelsin şimdiden.

3.yü okuyorum yaşıtız. Arkadaş çevrem de var okulda, özellikle vize finalde yardımlaştığımız. İmkanınız varsa okuyun derim.

Başarılar.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için okuyacağım nasipse size sınavlarınızda başarılar dilerim. :)

Tabiiki ben ilahiyat mezunuyum. Ve sınıfimda 35-40 yaşlarında işinde gücünde abiler ablalar geliyordu. Ki bazısı da sağlıkçı olup mesleklerini ellerine almisti.Çocukları vardı. Maşallah bayağı azimli ve bizden istekliydiler.okuldan da tam zamanında mezun oldular sen istersen yapamayacagin hicbirsey yoktur. Kesinlikle içinde ukte bırakma oku. Okumanın yaşı mı olurmuş.
Çok haklısınız aslında doğru söylüyorsunuz sadece biraz tereddüt ettim.Nasipse seneye başlayacağım Yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhabalar ,
28 yaşındayım, ikinci üniversiteyi okuyorum. Üçüncü sınıfım. Çalışma düzenim serbest o yüzden çok zor olmuyor ama bazen çok zorluyor. İlk üniversitemde 40-50 yaş aralığında çok fazla sınıf arkadaşımız vardı. Ve çok azimliydiler.
Çok teşekkür ederim size başarılar dilerim.Sonradan pişman olmak istemiyorum.Seneye başlayacağım inşallah.

Merhabalar ,
Çok teşekkür ederim size başarılar dilerim.Sonradan pişman olmak istemiyorum.Seneye başlayacağım inşallah

Yaşa hiç takılmayın, maşallahınız var. İlerde keşke dememek için bence girin okuyun :) Ne kadar güzel. Ama çok problem ederseniz açık öğretim düşünebilirsiniz. Kolay gelsin şimdiden.
Çok teşekkür ederim ☺️ çok mutlu oldum yorumunuza çok teşekkür ederim.

Yaşım 43. 3. Üniversiteyi okuyorum.hep felsefe okumak istemiştim. İstanbul üniversitesi açıköğretim 3. Sınıfım . Örgün okurken bile sabahlamamistim.
Maşallah tebrik ederim sizi başarılar dilerim. :)

Çok teşekkür ederim sağolun yorumunuz için ☺️
Sizden küçüklerle nasıl anlayacağınızı düşünüyorsanız da samimi olmadan da iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Zaten sınıfın hepsi liseyi henüz bitirenler değil. Afla gelenler, donduranlar, tekrardan üniversite okumak isteyenlerle dolu.

Sizden küçüklerle nasıl anlayacağınızı düşünüyorsanız da samimi olmadan da iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Zaten sınıfın hepsi liseyi henüz bitirenler değil. Afla gelenler, donduranlar, tekrardan üniversite okumak isteyenlerle dolu.
Haklısınız küçük kuzenlerim var inanın farklı dünyalardayız.Z kuşağı bizim jenerasyondan farklı.Bu durum biraz tereddütte bıraktı beni.

Back
X