İkinci üniversite

Merhaba seneler önce konu açmıştım bi bakın isterseniz. Çok gençsiniz benim o zamanki sınıf arkadaşlarım arasında 40-45 yaş olanlar vardı 50 yaşında mezun olup kurum açtılar bile
Bir de ben de bu sene 3.üniversite için sınava gireceğim keyfi olarak felsefe ya da sanat tarifi okuyacağım
Sizin yıllar önce açtığınız konuyu okudum hemcinslerimden birinin bu kadar başarılı olması gerçekten beni çok mutlu etti.Hayata bakış açınız takdire şayan. :) Tebrik ederim sizi her zaman başarılı olmanızı diliyorum.Zaman ayırıp yorum yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim.Sizin kadar azimli bir insan değilim maalesef fakat hayallerimden vazgeçmeyeceğim.Harikasınız yolunuz açık olsun ☺️

Sizin yıllar önce açtığınız konuyu okudum hemcinslerimden birinin bu kadar başarılı olması gerçekten beni çok mutlu etti.Hayata bakış açınız takdire şayan. :) Tebrik ederim sizi her zaman başarılı olmanızı diliyorum.Zaman ayırıp yorum yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim.Sizin kadar azimli bir insan değilim maalesef fakat hayallerimden vazgeçmeyeceğim.Harikasınız yolunuz açık olsun ☺️
Lütfen vazgeçmeyin çok ama çok gençsiniz. Hayallerinizden öte başarılarınız ve güzelliklerle dolsun hayatınız

Back