Bir derdiniz var ama “Aman kimse beni tanımasın!” diyorsunuz. Çok haklısınız!
Bu durumda ikinci bir üyelik açabilirsiniz... amaaa işte o “ama” burada devreye giriyor.
- Esas hesabınızla o konuda yorum yapmayın. (Yani kendi kendinize konuşmayın)
- İkinci üyeliğinizi sadece bu tarz özel paylaşımlar için kullanın.
- Ana hesabınız bir ceza alırsa, ikinci üyeliği hemen emekli edin. (Yoksa ikisi birden “deşifre olma” tatiline çıkar)
Tüm bunlara rağmen kuralları es geçerseniz, iki hesabınız da “biz kardeşiz” diye ilan edilir ve birleştirilir yani deşifre olursunuz.
Unutkanlık kontenjanından giriş bilgilerinizi kaybettiyseniz, lütfen bize
buradan ulaşın. Belki beraber hatırlarız!
Mune
'den Önemli hatırlatma ;
Sevgili üyeler,
İnandıklarınız aşkına... üye olurken şu forum kurallarını bir göz ucuyla da olsa okuyun, ne olur rica ediyoruz!
Bakın, kimse size “oku” diye not bırakmak zorunda değil ama biz yine de iyi niyetle buraya kadar yazdık.
Kullanım sözleşmesi, manifesto, 2. üyelik rehberi... Hepsi burada, siz okumuyorsunuz.
Ve şimdi sahneye kurallar geliyor:
Kural XI:
Adminler ve moderatörler size “şunu şöyle yap, bunu böyle yap” diye her gün fısıldamak zorunda değil.
Siz okuyun, siz uygulayın. Yani “okudum, anladım, kabul ettim” deyip sonra “ben bunu bilmiyordum” demeyelim.
Kural X:
Aynı kişi, farklı rumuzlarla konuşup kendi kendine destek yaparsa (yani hem yazıp hem “çok haklısın canım” derse) sistem bunu yakalar.
Sonuç: Forum pasaportu iptal, giriş yasak!
Şifrenizi unuttuysanız da lütfen yeni hesap açmak yerine
buradan bize ulaşın.
Başkası sizin hesabınızdan saçmalarsa, “ben değildim” demeniz de işe yaramaz, maalesef.
Ve evet, bunlar sadece iki madde!
Kurallar diyor ki:
“Katılımcılar kuralları okuyup uymak zorundadır.”
Demek ki size ayrıca “bak şunu da yapma, bunu da etme” diye mesaj atmamıza gerek yok, değil mi?
Şimdi gelelim klasik olarak “okumadan onayladığınız” sözleşmeden birkaç altın kelimeye:
Forumumuz, “istediğini yaz, sınırsız özgürlük var” tarzı bir yer değildir.
Burası kuralları olan, saygılı, ne dediğini bilen insanların buluştuğu bir ortamdır.
Kurallara uyanlara sevgiler, saygılar, bol kahkahalı forum günleri dileriz.
Uymam diyenlere ise… yolunuz açık olsun, rüzgar arkanızdan essin.
Ve son olarak küçük bir not:
Burası
BDV bölümü.
Lütfen buraya BDV’yle alakası olmayan konular açmayın, sonra “ben sadece fikrimi söyledim” deyip veryansın etmeyin.
Yoksa moderatör kahvesini bırakır, fareyi eline alır.
Kuralları okumak = Sorunsuz forum hayatı.
Okumamak = Drama, ban ve “keşke okusaydım” pişmanlığı.
BDV Kuralları el kitapçığı'na ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.
Revizyon : 02.11.2025