- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Maddi durum sıkışık dgl çok sukur bikaç aya rahatız çocuk dogunca rahat oluyoruz allahın izniyleBurdan bakınca doğru diyor gibi
Sağlık sorunun varmış maddi durum da sıkışıkmış biraz daha büyüsün demiş
Sen de madem ameliyati one al, cocugu iki sene sonraya yaparsin. Gayet de guzel olurAmeliyat olma durumum vr olursam en az 2 sene çocuk ypamicm
Otuz yasimSenin yaş kaç cnm
Ama napayim onun soyu büyüyecek istemiyosa napayim artikSenin yaş kaç cnm
Bence 2 yaş iyiBN ikisini bir büyütmek istiyorum bcm
Nasıl edebilir misin derken 2 küçük çocuğa bakmak cok zor. Şahsen ben baş edemem. Cikarttir spriali eşine söylemeEderim cnm niye etmim ama spiral vr klamiom
Söylüyorum bna bu yolu bıraktın diye oda sen bnden gizli is ypmzsn dioNasıl edebilir misin derken 2 küçük çocuğa bakmak cok zor. Şahsen ben baş edemem. Cikarttir spriali eşine söyleme
Şu akar yolunu bulur cnm allah rizkini da verirBenn ikinci düşünmüyorum. Ülkenin hali ortada. İşsizlik almış başını gitmiş. Terör var. Her yer suriyeli. Eğitim berbat. Sizce çocuklar böyle bir ülkede dünyaya gelmek isterler mi? Ne vereceğiz onlara??
Kime sorsam yarısı iyi zamanı yarısı da büyüt dio npcmTam zamanıymış aslında
İstemiyorsa yapabileceğiniz fazla bir şey yok maalesef
Gel de eşim e anltBence 2 yaş iyi
Aynen npcz biz bunları yaAma napayim onun soyu büyüyecek istemiyosa napayim artik
Ama ikisini bir büyütmek mantıklı dglmi bcm bn kötü bişe mi istymhadi ilk olsa neyse uğraş dicem ama ikinciymiş bence eşine ve kendine zaman ver
Ama ikisini bir büyütmek mantıklı dglmi bcm bn kötü bişe mi istym
Öyle tbi cnm da spiral i cikartmazsam zaten olmz dmiBizde de durumlar tam tersine desek boş Rabbim Zaman'ı gelince veriyor kimsenin gönlünü beklemiyor...
Anlıyorum cnm bu istek gitmio bi türlü belki ikna ederim umudu isteama siz bizi değil eşinizi ikna etmeye çalışın
adamın verileri daha sağla
rahatsızsın iki çocukla daha zorlanırsın en azından bu laf söz anlar hale gelsin demiş
bunu diyebilen bir adam yardımcı da olur
adamla didişmek yerine bir sene daha beklemek bana hala makul geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?