merhaba, benim kızım 3 oğlum 1,5 yaşında. aralarında 20 ay var. çok zor ama Allah sabrını veriyor diye düşünüyorum. her ikiside birbirini kıskanıyor. tesellim ileride rahat edeceğim. bu günlerde geçecek diyorum. tekrar başa dönmek zorunda kalmayacağım. bence yaş farkı ne kadar az olursa o kadar iyi. en azından kıskançlıkları da o kadar küçük oluyor.
Kızlar ben ne yapacağım kararsızım benim oğlum 9 yaşını yeni bitirdi 2. yapmaya hiç cesaret edemedim yapsam artık geçmi oldu ne dersiniz
Selm canm.hiçbisey için geç değil.benim 10yasinda oğlum var ve 2.yaptım allahın izninle.kızim oldu bide suan 8aylik.aralarında 10 yaş var.iyikide yapmışim
Încimnaz.2. Hamileligim ilkinden daha kolay ve çabuk geçti.doğumumda daha kolay oldu hiç anlamadım,oğluma gelince Maşallah kardeşi için deli oluyor:) zaten oğlum çok kardeş istediği için bukadar aradan sonra hamile kaldım.iyikide olmuş çok şükürler olsun.bebek bakımida ilkinden daha tecrübeli olduğum için zorlanmadım.
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
birinci çocugu kendimiz için yaparız anneliği babalığı o ilki yaşamak için ve nedense ikinciler hep birincilere kardeş olsun diye yapılır.. haksızlık...bence şu zor dünyaya iki çocuk ve fazlası fazla maksat anne baba olmaksa bir yeter.. hem az olan öz olur kıymetli olur..
birinci çocugu kendimiz için yaparız anneliği babalığı o ilki yaşamak için ve nedense ikinciler hep birincilere kardeş olsun diye yapılır.. haksızlık...bence şu zor dünyaya iki çocuk ve fazlası fazla maksat anne baba olmaksa bir yeter.. hem az olan öz olur kıymetli olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?