Bu kadar kötümser olma lütfen kimse olmasın,üzdüğüm için özür dilerim,soranlara da en iyi sizler yol gösterebilirsiniz.Bu forumdaki herkesin bebek sahibi olmak,evlat yetiştirmek ve en iyisini yapma çabası vardır buna tüm samimiyetimle inanıyorum.şimdi mışıl mışıl uyumak yerine burada fikir alışverişinde bulunuyoruz,doktorlara artık siz kral değilsiniz diyoruz ,özgüvenimizi arttırıyoruz,mücadele ediyoruz daha ne olsun dimi,hastanede çalışırken taburcu ettiğimiz ama telefonda .... hanım,bugün düğün var ayağımın altında dolaşmasın bir gece daha kalsın diyen çok anne biliyorum ben.O yüzden anneliğinizi fazla sorgulayıp üzmeyin kendinizi,iki küçük çocuğun avantajıda vardır dezavantajıda.Mesela ben de kariyer için kendim için okuyup daha fazla çalışma isteseydim mecburen arka arkaya doğum olacaktı,elbette zor olacaktı ama hayatın her alanının güzelliklerini görüp bunları çocuklarımıza açıkladığımız zaman bizi anlayışla karşılayacaklarından eminim.Yeri geliyor eşimizin silmediği gözyaşlarımızı onlar siliyor,onlar yüreğimize daha yakınlar,imkanı olan varsa yaşı,maddi durumu,çocuk özlemi ara vermelerini daha doğru buluyorum,ben hem okuyup hem de çalışan bir insanım,böyle olmasaydı geçen sene yavrumu kucağıma alabilirdim ama nasip değilmiş,pko mu tedavi edebilirsem Allah nasip ederse bu sene çok istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun,lütfen sen de kötü düşünme,sağlıklıyız,yavrularımız var,yuvamız var,ocakta aşımız kaynıyor daha ne olsun,sağlıcakla kal.