ikisinden de geçemedim bi türlü..

ortaya karışık yapayım derken ortada kalırsın sonra herkes bu ortada kalmıştı der senı ciddiye almaz.

evet çok çirkin farkındayım. erkeklerin mantığı da aynı çalışmıyor mu ama?

Hayır çalışmıyor. Kimseyi cinsiyetinden ötürü ayıramayız, kişi sadece insanlığıyla vardır. Her erkek diye birşey yoktur, "her kadın" olmadığı gibi...

Herkes sadece "kendisi"dir, olduğu kadar... Sevgilinden şüphen varsa, yanlış yaptıysa bilemem.

Ama mesela benim eşim, her erkek değildir o... O sadece eşimdir o kadar. Erkek olarak değil, şahıs olarak.

23 yaş ... çok toysun ...

Bence içinde sevgi yok bu durumun, çünkü birini sevenin diğerini gözü görmez

İki erkek tarafından ilgi görmek egolarını tatmin ediyor şu an

Zaman geçecek ikisiyle de birşeyler yaşayacaksın ve sonunda kendinden tiksineceksin

Erkekler bazen çok basit görünürler, anlamaz, bilmez dersin ama onlara da kadınlar gibi duygular verilmiştir; gerçekten sevilmediklerini hissedebilirler

Sonunda dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun

Bir müddet aşktan uzak durman bence en hayırlısı, yetişkinliğe geçiş yaşındasın kendini böyle geniş alıştırma, kendin için bazı prensiplerin olsun, en başta da kendine saygın olsun...

ay nereye kadar ortaya karışık devam edebilirim ki daha iyisini bulana kadar mı
eskiden böyle değildim ben ama bilmiyorum kendimi ikisinin yerine de koyamıyorum. erkeklere acımamak gerek bu toplumda

erkeklere acımamak gerek diyorsun da karşındaki kötü diye sen de mi kötü olacaksın?herkes kendinden sorumludur başkasının kötülükleri onu bağlar.kaldı ki bu erkeklerin sana karşı bir kötülükleri de olmamış kimsenin ahını alma.

mantıklı düşünmek gerekirse bana da öyle geliyor ama bilmiyorum bu yeni olandan hevesim geçene kadar bi deniyim istiyorum.

höh

elbise mi ki bu hevesin geçene kadar deneyeceksin?

kendine yakıştırıyosan ne ala,dene tabii..olmadı sevgiline geri dönersin..

şaka mı bu ya?

Aduket hayirdir?
Sana ozel bir seymi soyledim.?

Gorusumu soyledim.
Uyduruk uyduruk yazmis
Yorumlarlada dalga geciyor
Bir oku istersen.
Ha bu durum sana ters degilse bilemem
İkili tartisma yaratmamak icin
Cikiyorum...

Biriyle evlen diğerini kendine metres tut hep erkekler mi yapacak yani. İşin şakası tabi eğer konu fake değilse bence ikisinden de vazgeç ilerki zamanlarda daha düzgün bir ilişkiye başla ama bu ikisiyle de değil zira laçka olmuş her şey baştan yalan dolan üzerine kurulu eninde sonunda bir yerde patlak verecek..

Bence kafan karışık değil konusahibii..

Hem pastam dursun hem karnım doysun diyorsun..

Sen kararını çoktan vermişsin.. erkekler yapıyor sen yapmışsın çok mu ?

hem ikisininde güzel özellikleri var..

hevesin geçene kadar takılırsın..

ama dikkat et onların senden hevesi geçmesin..

hadi diyelim yeni olandan ayrılmaya karar verdim hangi sebeple ayrılcamki ikisininde bi hatası yok ki

Aslında ikisinin de çok büyük bir hatası var o da sensin konu sahibi de neyse.

Diğerinden bahset ona,ikinci biri daha var şeklinde, mutlaka ayrılır hem bahane değil gerçek.

Son düzenleme:
Aduket hayirdir?
Sana ozel bir seymi soyledim.?

Gorusumu soyledim.
Uyduruk uyduruk yazmis
Yorumlarlada dalga geciyor
Bir oku istersen.
Ha bu durum sana ters degilse bilemem
İkili tartisma yaratmamak icin
Cikiyorum...

Yönetim "kötü içerik bildirimi" diye bir buton eklemiş, fake ise oraya bas gitsin AyLiiin. Her konuda mutlaka bir fake muhabbeti dönmek zorunda mı? Şahsına yönelik değil bu soru, bu konuda bahseden sen olduğun için sana yazdım. kişisel bir sorunum yok yani seninle kardeş.

ay bu nasıl bi mantık?

şaşırdım kaldım sen kendini ne konuma sokuyorsun farkında mısın?

hani karım evde dursun dışarda da bir sevgilim olsun mantığında olan adamlar var ya konu sahibi de onların kadın versiyonu gibi..

arada hiçbir fark yok.insan kendine yakıştıramaz bunu ya.

bence konu sahibi haklı yani kızın suçu yok napsın kızı kullanmışlar yani red mi etsin? az sonra böyle yorumlar gelir

yapılan kötü yorumlara da saygı duyuyorum sadece duygularımı açmaya çalıştım size yardımcı olmaya çalışanlara da teşekkürler. her şey bende bitiyo bunu anladım zamana bırakcam bakalım hayat ne getircek

ikisinden biriyle evlenme bari zaten ikisiyle aynı anda evlenme şansın yok. bence sen o ikisini de sevmiyorsun gönlünü eğlendiriyorsun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…