İkiyüzlü nasil olunur ?

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.891
598
İkiyüzlü insanların çevresi hep geniş işleri tereyağından kıl çeker gibi gidiyor vicdan yok ben dürüstlüğümden ödün vermemek için çabalıyorum ama yoruldum. Ben de ikiyüzlü olmak istiyorum nasıl olunur ?

Olmak istiyorum deyip olunca olan çevre de gider.Neden cunku ikiyüzlünün cevresi de öyle..
Biz yine dürüst olalim varsin isimiz düz gitmesin bunda da vardır bir hayır

İkiyüzlülükle ben dürüstüm adı altında insanların kusurunu dökmek, eleştirmek yada akıl vermek aynı şey değildir.
Ben ikiyüzlü değilimdir çevrem geniştir. Ama insanların hata yaptığını düşünsem dahi bana fikrimi sormuyorsa söylemem. Fikrimi sorarsa da olabildiği kadar kibarlaştırarak fikrimi söylerim. Gayet samimi arkadaşım boşandı mesela eski eşini tanıdığım halde neden boşandınız ne oldu diye sormadım mesela. Başka bir arkadaşı elli soru sorunca uzaklık soktu araya. Hala da detay bilmem. Sormam. Sınırlarına saygı duyarım.
Eleştirel biriyseniz bunun adı dürüstlük değil.

Olmak istiyorum deyip olunca olan çevre de gider.Neden cunku ikiyüzlünün cevresi de öyle..
Biz yine dürüst olalim varsin isimiz düz gitmesin bunda da vardır bir hayır
Inanki çok sıkıldım birbirlerinin arkasından konuşup sonra canım cicim demelerinden bıktım.

Insanlarin kusurunu dökmeyi ben de sevmiyorum .

Inanki çok sıkıldım birbirlerinin arkasından konuşup sonra canım cicim demelerinden bıktım.
Yakın arkadaş grubuysa ve birbirlerini çekiştiriyorlarsa o tehlikeli. O zaman sizi de çekiştirirler.
Benim mesela arkadaşlarım birbiri hakkında konuşmaz. Farklı iki arkadaş grubum var hepsiyle adı konulmamış bir kuraldır. Grup içindekini çekiştirmeyiz. Ben de konuşturmam. Ama dedikodu yapıyoruz tabii. Birimizin canını sıkan biri varsa günlerce dedikodusunu edebiliriz

Tamda bahsettiğim o. Yakın arkadaşlar ve birbirlerinin arkasından demediklerini bırakmıyorlar sonra gene kankiler.

Boşanmış birine ihtiyacın var mı diye sorulur , ne zaman kötü hissetsen konuşabiliriz denir, dedikodu malzemesi arar gibi ne oldu nasıl oldu niye oldu diye soru yağmuruna tutulmaz, o diğer arkadaş dedikoduya gelmiş desteğe değil.

Birde sürekli kahveye davet etme var .

Şaka mısınız ya? Etrafınızda insanlar olsun işiniz kolaylaşsın diye kendinizden neden vazgeçesiniz?

Biraz onurdan gidiyor biraz karakterden. sonuç; vicdansizlik umursamazlık, arsizlik. Gerçekten istiyormusunuz yoksa ironi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…