İkiyüzlü nasil olunur ?

Ajahshshs
Ben de çeneyle adam öldürenlerdenim.
En azından onlar için alışılagelmiş şeyleri size yapamıyorlar, hadlerini bir şekilde bildiriceğinizi biliyorlar.
İyisiniz, hoşsunuz hiç kafaya takmayın.
Sorun şu okulda bu yüzsüzlüğü yapıyorlar ama dışarıda görünce kaçıyorlar neden ? Çünkü acımam döverim

Onlar kazaniyo olarak dusunmuyorum sizde dusunmeyin. Her zaman siz kazanirsiniz. Sizi kiskandiklari icin yapiyo olabilirler
Evet bir kıskançlık çekememezlik var malesef ya benim tarafımdan olursun ya da ezilirsinci bunlar .

Biz zor bir okulda çalışıyoruz sınıf hakimiyeti kurmak çok zor. Benimde hakimiyetim iyi müdür yardımcısı geldi bir anda diyor ki bu sınıf neden bu kadar sessiz ? Ya olması gereken o değil mi be kadın ? Hasettttttt.....

Evet bir kıskançlık çekememezlik var malesef ya benim tarafımdan olursun ya da ezilirsinci bunlar .
Kesinlikle dik durun ve ödüm vermeyin. Rabatsiz oldugunuza gore kafa uyusmazligi var. Oylr biseyde yanlarinda olamazsiniz zaten. Ayrica gerek yok

Inanki çok sıkıldım birbirlerinin arkasından konuşup sonra canım cicim demelerinden bıktım.
O hayatın gerçeği etrafımda var bir sürü aman en azından kimler olduğunu biliyorum da bende sırıtıp geçiyorum yanlarından. Dürüst olmak her zaman işe yaramıyor hele ki karşıdaki anlamıyorsa.

ben de yalaka nasıl olunur onu öğrenmek istiyorum. devlette memurum mesela. öğretmenim. neden müdüre yalakalık yapılır, mantığı nedir, ordan elde edeceği küçük kazançlar neden bu kadar önemli gelir insana bunları merak ediyorum.

İnanın bunu karşı taraf biraz akilliysa anlıyor ya da bi süre sonra araları bozuluyor.

Valla ben hala kizimin mutfakta eşinin tarafından misafirlere ağza alinmicak hakaretler edip salona girince aşırı samimi ve gulen yüzünü görünce inanamadim...misafir bebeğinin arkasindan çirkin,sevimsiz dedigi bebeği alıp alıp öpüp koklayinca minciria minciria sevip ,yalayıp yutunca dedim bu nasıl bir iki yüzlüluktur nasıl bir rol yapmaktır ....Allah'ım sen şerrinden koru dedim...

Oy ponçik. Yesinler sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…