• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiyüzlü olmak mı gerekiyor toplumda yer edinebilmek için?

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Merhaba arkadaşlar;
Ben 2 yıl önce eşimden ayrıldım. Bu olay beni insanlara karşı daha temkinli bir hale getirdi. Sorun şu ki artık hislerime çok güveniyorum. Negatif elektrik aldığım birini Yanıma yaklaştırmıyorum. Merhaba merhaba o kadar. Fakat gelin görünki çevremdekiler öyle değil. Arkasından konuştukları Kişilerin yüzüne o kadar iyilerki anlatamam. Bense hiç kasmıyorum neysem oyum. Kimseyle münakaşaya dedikoduya da girmiyorum. Ama samimiyet de kurmuyorum. Baya soğuk davranıyorum. Sizce yanlış mi yapıyorum?

Aynı ben...
Bosver en guzeli. Benim icin kendi dunyam cennet... Kimsenin aklina uyup cehenneme ceviremem. Nasil mutluysam oyleyim. Bana iyi gelen insanlari isterim etrafimda. İyi gelmeyenlerdense kiyidan kiyidan uzaklasirim.

İş hayatında evet ama özel hayatta sevmediğin biriyle samimi olmazsın veya facebook 'a üye olmazsın ben sevmediğim akrabalarımdan dolayı facebook açmıyorum ,

sizi iyi anlıyorum.. hayatımda su son 2,5 senede okadar cok sınandım ki, bu soruları sorar oldum. gayet iyi yapıyorsunuz ama unutmayın o dedıkoducu ınsanlar muhakak sızınde dedıkoduzunu da yapar dikkat edin.. basınız agrımaz gorusmezsınız olur bıter ama uzulup içlenirsiniz.
ben bu gıdısle ztn yakında adımı buzdolabı cıkarmayı dusunuyorum :)) o kadar bıktım ki iki yüzluluklerden.. ınsan aramıyor degıl boyle ıyı kalplı bır dost muhabbetını.. umarım eşimden sızınde esınızden guler yuzunuz.. gercı bu buzdolap olayından sonra hangı erkek bana yaklasır o da ayrı konu :))

bende 8ay oldu boşanalı aynı senin gibi hissedip aynı senin gbi yapıyorum....asla yalaka ikiyüzlü olmadım.eskiden beridir böyleyim. zaten olaydım belkide evli kalır kaynana kahrına aldırmadan katlanırdım......boşver insanlar dönek olmuş zaten...ben çok huzurluyum,insanlarda umrumda değil.

Merhaba arkadaşlar;
Ben 2 yıl önce eşimden ayrıldım. Bu olay beni insanlara karşı daha temkinli bir hale getirdi. Sorun şu ki artık hislerime çok güveniyorum. Negatif elektrik aldığım birini Yanıma yaklaştırmıyorum. Merhaba merhaba o kadar. Fakat gelin görünki çevremdekiler öyle değil. Arkasından konuştukları Kişilerin yüzüne o kadar iyilerki anlatamam. Bense hiç kasmıyorum neysem oyum. Kimseyle münakaşaya dedikoduya da girmiyorum. Ama samimiyet de kurmuyorum. Baya soğuk davranıyorum. Sizce yanlış mi yapıyorum?
Sanirim bende yanlış yapıyorum.
;)

Amaann boş ver ya onların arasına karışıp dedikoducu mu olacaksın. Hayatlarının tek eğlencesi oturup milletin dedikodusunu yapmak olan insanlarla zaten mümkünse görüşme :110: benim annemin tarafı böyle ben hiç yüz vermiyorum neredeyse 3 sene olacak hiçbirinin evine gitmiyorum bile. Çünkü kaç kere arkamdan konustuklarini duydum. Hiç gerek yok. Onlar olmasa da yaşarsın ve hiç değilse kafan rahat olur..

Sevmediğim sevemediğim hiçbir canlıya seviyormuşum gibi davranamıyorum.
birde çenem çok maşallah pat diye söylerim yanlış olduğunu düşünmüyorum

Back
X