Merhaba kızlar bendede 25 mayısta transfer gerçekleşti .İyi geceler hanımlar ikiz annelerinin beta degerleri kaçar kat yukselmisti yardımcı olabilecek anneler var mı acaba
Merhaba kızlar bendede 25 mayısta transfer gerçekleşti .
04 haz:528
06 haz:1200 civarı
09: haz: 3000 üzeriydi sizce nasıl ikiz gebelik olabilir mi ? Bel ağrım oluyor sık sık bide sol kasığımda ağrılar var ?
SENDE NASIL (İKİZ Mİ DEĞİL Mİ BİLMİYORUM)
Evet olabilir değeriniz yükselMerhaba kızlar bendede 25 mayısta transfer gerçekleşti .
04 haz:528
06 haz:1200 civarı
09: haz: 3000 üzeriydi sizce nasıl ikiz gebelik olabilir mi ? Bel ağrım oluyor sık sık bide sol kasığımda ağrılar var ?
SENDE NASIL (İKİZ Mİ DEĞİL Mİ BİLMİYORUM)
İNŞALLAH :))Evet olabilir değeriniz yüksel
Merhaba naptınız ultrasona falan girdiniz mi kese belli oldu muİNŞALLAH :))
Merhaba naptınız ultrasona falan girdiniz mi kese belli oldu mu
Oyy kuzumm şekil bozukluğu nasılmış inşallah her şey yoluna girer ben de çok üzüldümkesem bi tane gitmiş diğeride şekil bozukluğu var dedi doktor çok üzgünüm
Bilmiyorm ki bende o günden sonra hareketlerimi kısıtladım . Yaşayan var mı hiç bilmiyorumOyy kuzumm şekil bozukluğu nasılmış inşallah her şey yoluna girer ben de çok üzüldüm
Benim adet gunu 118 iki gun sonra 361 di cnm birdha baktrmadm 8 haftlk ikizler suanİyi geceler hanımlar ikiz annelerinin beta degerleri kaçar kat yukselmisti yardımcı olabilecek anneler var mı acaba
İnşallah her şey yoluna girecekBilmiyorm ki bende o günden sonra hareketlerimi kısıtladım . Yaşayan var mı hiç bilmiyorum
Kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz gebelik olduğunuBenim adet gunu 118 iki gun sonra 361 di cnm birdha baktrmadm 8 haftlk ikizler suan
Kuzum Allah yardımcın olsun sağ Salim kucağına alırsın inşallah dualarım seninle şu anBilmiyorm ki bende o günden sonra hareketlerimi kısıtladım . Yaşayan var mı hiç bilmiyorum
7 Nci haftada ogrendim tek bebek goruyordm o hftaya kdarKaçıncı haftada öğrendiniz ikiz gebelik olduğunu
Aileniz de var mı ikiz gebelik peki7 Nci haftada ogrendim tek bebek goruyordm o hftaya kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?