ben vuruldum...28 haftamda 2 doz...30 haftamda 1 doz ve 33 haftamda 1 doz olmak üzere toplam 4 doz vuruldum....ağrı oldu bende biraz ama ben iğneden korktuğum için sanırım ağrı yaptı...
kızlarım 33+3te dodular ve sadece 3 gün yoğun bakımda kaldılar faydası oldu yanii iğnelerin...
inşallah sende sağ salim kavuşursun meleklerine..
Geçmiş olsun.Ben olmadım. 34+4 de doğum yaptım. küveze girmediler bebeklerim.
ama sitedeki birçok arkadaş oluyor bu iğneyi. kiminin doktoru uygun ve gerekli gör
üyor ve yapılmasını istiyor.erken doğum riski derken ne gibi risklerin var ..
sağlıklı doğumlar dilerim.
Teşekkür ederim bilgin için canım.Rahim ağzı kısalması olmuştu 22 haftada.Serklaj oldum.Doktorum doğuma kadar istirahat dedi..Erken gele bilirmiş bebekler..
Tekrar geçmiş olsun canım.. sağlıklı, sıhatli kucağına alırsın inşallah.
senin gibi durumda olanlara tartışmasız yapıyorlar bu iğneyi...
Teşekkür ederim bilgin için tatlım.Şeyi düşünüyorum acaba novokain ve ya lidokainle karıştırıp vursammı acaba?aslında iğneden çok korkmuyorum da.Bu iğnenin acısı nasıl oluyor onu bilmiyorum..
ben gecen hafta bu igneyi yaptirdim,hic ama hic acimadi,nerdeyse hissetmedim igne girisini bile.Daha once de bir suru igne olmush biri olarak syleyebilirim ki bu benim hayatimda yaptrdigim en acisiz igneydi,tabii bunye meselesi sizde aciyabilir de.Sadece igneden sonra yanakalrim al al oldu,ates basti,iki gune onlar da gecti.
27 haftalıkken sancılarım başladığında olmuştum cnm bebeklerim 33 haftalık doğdu çok şükür küvez sorunumuz olmadı[/QUROTE]
Rabbimiz hepimizin bebişlerine sağlık sihhat versin canım.İnşallah bu iğne benim de işime yarar...Vakitinde zamanında gelir bebişlerim..
teşekkür ederim canım benimm.İnşallah ikimiz de hayrını görürüz...
Bende vurunuyorum 1 mayısta başlattı dr muz o gün 2 sabah 2 akşam oldum sonra gün aşırı 1 er tane oldum.. sonraki haftalarda aynı gün haftada sabah akşam 1 er doz halinde vurduruyor. Enson dün vurundum. ertesi güne yanaklarım kıpkırmızı oluyor yanıyor okadar ama ateşim yok şükür.. Acı yada agrı yapmıyor.. yapan hemşirenin eli hafif degilse orası ayrı tabi acıtabiliyorlar bazen.. Bünyem böyle tepki veriyor demekki benimde.. 11 doz olmuş şimdiye kadar.. Haftaya salı doğurmazsam gene vurunun diyebilir belki.. İnşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreçlerimizi..
bende bugün 2 doz oldum sabah akşamda 2 doz olucam. dr um bir kez yeterli dedi. başka olmayacakmışım...
Kızlar benim erken doğum riski olduğu için doktorum bana 2 haftda bir 12 saat arayla ikişer doz celestone verdi.Bu iğneyi vurulanınız oldumu kızlar?Ağrılımı?delikafadulden
32+4 de doğdular.solunum sıkıntıları olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?