bende dün vuruldum 2 doz 24 saat arayla bir daha 2 doz vurulacağım yanlız bende bi sıkıntı var iğnenin vurulduğu taraf belim çok ağrıyo sanki kilolarca yük kaldırmışım gibi ama sadece yattığımda oluyo ayakda ağrıdan eser yok acaba sizdede böle oldu mu??
bende dün vuruldum 2 doz 24 saat arayla bir daha 2 doz vurulacağım yanlız bende bi sıkıntı var iğnenin vurulduğu taraf belim çok ağrıyo sanki kilolarca yük kaldırmışım gibi ama sadece yattığımda oluyo ayakda ağrıdan eser yok acaba sizdede böle oldu mu??
bende öyle bişey olmadı canım...yan etkisidir belki prospektüsünü oku bi istersen....
bazılarının yanakları al al oluyormuş bende oda olmadı...
kişiden klişiye değişiyo demekki...
birde ben çok ağırlaşmıştım iğne çok iyi geldi...
ağrılarımı azalttı.
bileğim falan çok ağrıyodu karpal tunel sendromu mu ne diyolar ona falan çok ii geldi hatta hiç ağrımıyo ama bileğimin ağrısı belime kaydı sanki..
cwp için tşk hepinize..
benim bacaklarımda halsizlik yapmıştı sanki bir önceki gün koşup spor yapmışım gibiii..HA BıDE BEBıŞLERıM ÇOK HAREKETSıZ OLUYO 2 GÜN..sizde de olmuşmuydu??