• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz anneleri celestone iğne vuruldunuzmu?

Kızlarr bu gün 4 doz celestone vuruldum.2 doz sabah s doz 12 saat sonra akşam..ınşallah hayırlı olur benim için...ve hepimiz içinn...

banada son kez 12 saat arayla yapıldı artık da gerek duyulmadı ..inşallah böyle devam eder..allah yardımcımız olsun kızlar ha gayret az kaldııııı:))

bende dün vuruldum 2 doz 24 saat arayla bir daha 2 doz vurulacağım yanlız bende bi sıkıntı var iğnenin vurulduğu taraf belim çok ağrıyo sanki kilolarca yük kaldırmışım gibi ama sadece yattığımda oluyo ayakda ağrıdan eser yok acaba sizdede böle oldu mu??

bende dün vuruldum 2 doz 24 saat arayla bir daha 2 doz vurulacağım yanlız bende bi sıkıntı var iğnenin vurulduğu taraf belim çok ağrıyo sanki kilolarca yük kaldırmışım gibi ama sadece yattığımda oluyo ayakda ağrıdan eser yok acaba sizdede böle oldu mu??

bende öyle bişey olmadı canım...yan etkisidir belki prospektüsünü oku bi istersen....
bazılarının yanakları al al oluyormuş bende oda olmadı...
kişiden klişiye değişiyo demekki...
birde ben çok ağırlaşmıştım iğne çok iyi geldi...
ağrılarımı azalttı.

bende hiçbir sıkıntı yaşamadım.....

bileğim falan çok ağrıyodu karpal tunel sendromu mu ne diyolar ona falan çok ii geldi hatta hiç ağrımıyo ama bileğimin ağrısı belime kaydı sanki..
cwp için tşk hepinize..

benim bacaklarımda halsizlik yapmıştı sanki bir önceki gün koşup spor yapmışım gibiii..HA BıDE BEBıŞLERıM ÇOK HAREKETSıZ OLUYO 2 GÜN..sizde de olmuşmuydu??

evt sen sölediğinde farkettim hareketleri azalmıştı çocukların ama ben yerlerinin daralmasına bağlamıştım neyseki normale döndüler..

bende geçen hafta salı vurundum..

nst de sancım çıkınca dr 12 saat arayla 2 şer doz yaptırmamı istedi ve yaptırdım..

iğnenin acıtması hiç dert deil benim için zaten hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum..

ama bana çok dokundu bu iğne. şiştim resmen, bide kıpkırmızı oldum baş ağrısı falanda yaptı..

şükür şuan geçti bu yan etkiler..

Kizlar bu igneyi sadece 1 kez (2doz birlkte yapilarak ) olup 12 saat sonra vya 24 saat snra tekrarlatmayan var mi ?

Back
X