İkiz anneleri hamileliğinizin başlangıcından bu yana kaç kilo aldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar 17 haftanın içersindeyim 2 kilo almışım nasıl aldım anlamadım çünki benim arasıra kusmalarım olyor ve sürekli mide yanması ve ağrı oluyor bu yüzden bişey yiyemiyorum.zayıf olduğum içinde kilo almak istiyorum kendimede bakalım iştahım bi açılsa.heralde 20 haftadan sonra daha iştah açılıyor.karnım belirgin aldığım kilo bebeişlere gidiyor çok şükür.kendi vucuduma daha alamadım.birde geceleri uyuyamıyorum sık sık wc kalkıyom bölük pörçük işte bu sefer gün içersinde saat 11 kadar kalkamıyorum.

canım benim ikizlerim şu an 5 yaşına geldiler hamileliğimde tam 50 kilo almıştım ama ikizler doğunca hepsi 5er5er gitti hamile kaldığım kilodan bile daha aşağı düştüm fakat bu aralar yine kilo alyorum maalesef hipotiroit hastasıyım çünkücokacimcoook

busene çok ikiz hamile var sanırım allah saglıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin evlatlarımızı

35 kg aldım ortalama vede doğumdan sonra 21 i gitti yaklaşık 14 ü bana yapıştı . ama felaket yiyorum şimdi ondan gitmiyordur yemesem gidicek çünkü üzerine gelmiyor. hatta şimdi bile yemekle meşgulüm açım ben açççç kafamçokkarıştı

ben de açım vallahaaaaaa hiç doymuyorum,
çeşitli tatlılar,kekler,pastalar,bilimum sütlü sütsüz,çikolatalı,çikolatasız ürünler beni delirtiyor,

kilo ayrıntısına girmek istemiyorum,
doğumdan sonra aldığım kiloları 1 ay içinde 2 kilo fazlasıyla vermiştim,
şimdi nerden baksan bi 4-5 kilo almışımdır,tartıya çıkmaya korkuyorum..........

Slm kızlar,bende 27 haftalık hamileyim ve 19 kilo aldım,ilk başta 53 kilo ile başlamıştım,başlarda zayıfken hamile kalmak avantaj oluyor insana,tek korkum erken doğmaları 32.haftadan önce olsunlar istemiyorum ama kısmet tabii,kilo sorunu yapmıyorum sadece sağlık olsun yeter,hepsi nasılsa geldiği gibi gider:)
Tek gebeliklere göre karnımız bir ay önceden gidiyor doğal olarak,dışarıda insanlar tip tip bakıyorlar bazen uyuz oluyorum bazende gülüp geçiyorum,allahın bu güzel lütfu için de bol bol dua ediyorum,hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum....

Merhaba arkadaslar
bende ikizlerime gebeyim 25+4 haftayiz simdiye kadar 7 kg aldim

36+5 iken doğumum gerçekleşti toplamda 16 kilo aldım şuanda bebişlerim 1 aylık oldular ve ben çoktan eski kiloma döndüm hatta fazla bile verdim...

28 haftadayım ve 14 kilo aldım şimdiye kadar..... inşallah egeli veririm senin gibi...

35+4 te doğum yaptım. 63 kilo ile başlayıp 74 ile bitirdim.. şu an 58 kiloyum ama azcuk ayva göbeğim var normalde göbişim yoktu(

29+5 olduk ve 14 kilo aldım..
her ay ortalama 2 kilo alıyorum ama sadece göbeğime..inşallah egeli gibi olurum..hemencik gider kilocuklar..

35+4 te doğum yaptım. 63 kilo ile başlayıp 74 ile bitirdim.. şu an 58 kiloyum ama azcuk ayva göbeğim var normalde göbişim yoktu(

neeeeeeeeeee 58 kilo muuuakannehir
hiç sevmem biliyorsun dimi çıtırları ben hıh:dilcikar: kaydirigubbakcemile3

36+5 iken doğumum gerçekleşti toplamda 16 kilo aldım şuanda bebişlerim 1 aylık oldular ve ben çoktan eski kiloma döndüm hatta fazla bile verdim...

ya canlarım benim ben de hepsini vermiştim sonrasında alıyorum yaaaa,
emziriyorum içim boşalıyor sanki,acıkıyorum yaaa,ne yapayım..
sonrasında alınıyor mu bakalım konuşalım burdan..

neeeeeeeeeee 58 kilo muuuakannehir
hiç sevmem biliyorsun dimi çıtırları ben hıh:dilcikar: kaydirigubbakcemile3

hahayyy bilmemmii. ama sen çıtır sevmesende ben kıtırlara bayılıyooom:dilcikar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…