ya canlarım benim ben de hepsini vermiştim sonrasında alıyorum yaaaa,
emziriyorum içim boşalıyor sanki,acıkıyorum yaaa,ne yapayım..
sonrasında alınıyor mu bakalım konuşalım burdan..
kaydirigubbakcemile3 :hulya: kaydirigubbakcemile5hahayyy bilmemmii. ama sen çıtır sevmesende ben kıtırlara bayılıyooom:dilcikar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ben de emzirmeye devam ediyorum ve emzirdikçe kurt gibi acıkıyorum yaaw,toplam 16 kilo aldım. doğum sonrası 3 kilo kalmıştı. emzirme döneminde az daha aldım . valla öyle güzel ve hızlı kilo alınıyorki Hymaryciğim .
süt olsun diye yedikçe kilo olarak kalıyor bize.
ben günde yarım kilo alıyor olabilirim sevgili çıtır laelaelaelaelaetatlım valla bende süt müt kalmadı yok( sürekli mama veriorum..açlığa gelince yorgunluktan açlığımı bile unutuorum benim için önemli olan uyku..her fırsatta uyumaya çalışıom ama nerdeeeeeeeeeee oda olmuoooo hergün yarım kilo veriom (( iice halsizleştimm... kilo vermemeye çalışın kızlarr inan hiç ii bişi değil..bebeklere bakmaya gücüm yetmioo (( daha kaç kilo vericem bakalım...kafamçokkarıştı
masaallah canim 38 kadar durmus senin kuzucuklarda harika, bizimde dogumumuz 38 haftada olacak insaallah bakalim kac kilo olarak dogacaklar. a.sselam ben toplamda 15 kilo aldım ... kızım 2400 oğlum 2930 doğdular.. 38. haftamda doğum yaptım ve şu an 3 aylıklar
of offf okudukça bendemi sorun var diyorum kzıalr yaa. 35 kg almıştım 20 si gitmişti 4 buçuk aylık olduk 15 kg hala duruyor neyse bari üstüne almadımya ona şükür . yapışıp kalan 15 kilodan bi kurtulabilsemmm :Saruboceq:
maşallah sanada canım bünye meselesi bu..dorukcum sende iyisin maşallah..
bana herkes diyetisyen eşliğindemi hamilelik geçirdin diye soruyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?