İkiz anneleri hamileliğinizin başlangıcından bu yana kaç kilo aldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
toplam 16 kilo aldım. doğum sonrası 3 kilo kalmıştı. emzirme döneminde az daha aldım . valla öyle güzel ve hızlı kilo alınıyorki Hymaryciğim .
süt olsun diye yedikçe kilo olarak kalıyor bize.

ya canlarım benim ben de hepsini vermiştim sonrasında alıyorum yaaaa,
emziriyorum içim boşalıyor sanki,acıkıyorum yaaa,ne yapayım..
sonrasında alınıyor mu bakalım konuşalım burdan..

tatlım valla bende süt müt kalmadı yok ( sürekli mama veriorum..açlığa gelince yorgunluktan açlığımı bile unutuorum benim için önemli olan uyku..her fırsatta uyumaya çalışıom ama nerdeeeeeeeeeee oda olmuoooo hergün yarım kilo veriom (( iice halsizleştimm... kilo vermemeye çalışın kızlarr inan hiç ii bişi değil..bebeklere bakmaya gücüm yetmioo (( daha kaç kilo vericem bakalım...kafamçokkarıştı

hahayyy bilmemmii. ama sen çıtır sevmesende ben kıtırlara bayılıyooom:dilcikar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 :hulya: kaydirigubbakcemile5
toplam 16 kilo aldım. doğum sonrası 3 kilo kalmıştı. emzirme döneminde az daha aldım . valla öyle güzel ve hızlı kilo alınıyorki Hymaryciğim .
süt olsun diye yedikçe kilo olarak kalıyor bize.
ben de emzirmeye devam ediyorum ve emzirdikçe kurt gibi acıkıyorum yaaw,
bütün kiloları vermiştim fazlası da dahil,fakat hızla alıyorum..
ben günde yarım kilo alıyor olabilirim sevgili çıtır laelaelaelaelae

valla doğumdan sonra gayet iyiydim ama şimdi aldı başını gitti benide düzensiz yeme işi bozuyor.....evde tek öğün yediğimden ne alıyordum nede veriyodum annemlerde yiyorum
offfff bende şimdi kendimce dikkat etmeye çalışıyorum ama inanın çocukların sıkıntılarından bide yemeği düşünmek istemiyorum....çok daha alamdan bu kiloyu tutup..yaza spor yapmalı

bende 28+0 dayım 62 kilo ile başladım 76 kiloyum şu anda 14 kilo aldım sanırım 20 kiloyla hamileliği tamamlarım şekerim yüksek çıktı diyetteyim çokkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrrrrr oluyor tatlı yiyememek

alın alın kiloları sonra benim gibi çocuklar büyüdüğünde spor merkezlerini aşındırırsınız ama yinede faydası yok yaa(1 ay oldu spora başladım vere vere yarım kilo vermişim:kedi:alırken neden bu kadar zor alınmıyo bunlar yaww...

48 kilo ile hamile kaldım,34 haftalık doğum yaptım 70 kilo ile......2 ay oldu doğum yapalı şu an 57 kiloyum ama daha karnım tam olarak inmedi(

Son düzenleme:
10 buçuk kilo aldım ve doğumtan 2 gün sonra tartıldığımda kilolarımın hepsi gitmişti ama anneciğim sayesinde emzirirken kilo aldım

37+4 haftamizdayiz 20 kg aldim...carsamba gunu doguma gidecegim kismetse,=)

selam ben toplamda 15 kilo aldım ... kızım 2400 oğlum 2930 doğdular.. 38. haftamda doğum yaptım ve şu an 3 aylıklar

selam ben toplamda 15 kilo aldım ... kızım 2400 oğlum 2930 doğdular.. 38. haftamda doğum yaptım ve şu an 3 aylıklar
masaallah canim 38 kadar durmus senin kuzucuklarda harika, bizimde dogumumuz 38 haftada olacak insaallah bakalim kac kilo olarak dogacaklar. a.s

of offf okudukça bendemi sorun var diyorum kzıalr yaa. 35 kg almıştım 20 si gitmişti 4 buçuk aylık olduk 15 kg hala duruyor neyse bari üstüne almadımya ona şükür . yapışıp kalan 15 kilodan bi kurtulabilsemmm :Saruboceq:

canim olsun bak cogunu vermissin masaallah, ben emin degilim artik verebilirmiyimm bu kilolari geri , bebislerimiz saglikli olsunlarda

3 ayı bitirdiğim şu günlerde 4 kilo aldım bileeyvahedigeldismileAma hiç mide bulantısı yaşamadım,sanırım bunu da etkisi var

rekor kırıcam ben galiba

6 kg aldım ben bu zaman kadar.. bebişlerim 1 hafta önce 1800 gramdılar maşallah :)

9 kilo aldım şu ana kadar bakalım kaçla bitiricez...

dorukcum sende iyisin maşallah..

bana herkes diyetisyen eşliğindemi hamilelik geçirdin diye soruyor :))

dorukcum sende iyisin maşallah..

bana herkes diyetisyen eşliğindemi hamilelik geçirdin diye soruyor :))
maşallah sanada canım bünye meselesi bu..
ben 72 idim 1 hafta içinde bi bakdım 75 olmuşum inanamadım 1 haftada 3 kilo.. aman umurum değil bebişlerim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…