İkiz anneleri hamileliğinizin başlangıcından bu yana kaç kilo aldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
56 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim 37+6 da oğm yaptm 58 kilo ile eve geldim şuan 57 kiloym amma detaylı yazdım sempatiksalakcinni

ama hedefim emzirmeyi bırakınca 54 kilo inşallah

Ben yaziyim de bir afallayın:1shok: tam 10 kilo aldım, hiç bulantı yaşamadım,20 kiloyla kapatırsam çok iyiklava:

12 kg da ben aldım daha da alıyorum çokta yemiyorum ama hayırlısı olsun

Ben yaziyim de bir afallayın:1shok: tam 10 kilo aldım, hiç bulantı yaşamadım,20 kiloyla kapatırsam çok iyiklava:

yalnız değilsin merak etme..bende 7 kilo aldım..18 i geçmeyiz gibi geliyor ama genede bilemedim..)neyse hayırlsı olsun.bebeişlerimiz sağlıkla sıhatle gelsinlerde gerisi önemli değil.tek korkum erken doğum..

yalnız değilsin merak etme..bende 7 kilo aldım..18 i geçmeyiz gibi geliyor ama genede bilemedim..)neyse hayırlsı olsun.bebeişlerimiz sağlıkla sıhatle gelsinlerde gerisi önemli değil.tek korkum erken doğum..

Öyle valla canım,yavrularımız hayırlısıyla zamanında ,sağlıkla doğsun da ;kilo verilir yani,sorun değil.Senni kızların iyi dimi,topiğe gelmiyorsun hiç,amniyo sonucun iyidir inşallah canım

slm hanımlar bende sizlere yeni kaltıldım.benim de kısmet olursa ikizlerim olacak .bende 30 haftalık hamileyim 9 kilo aldım...

Ben de 21 haftalık ikiz hamileyim, 7 kilo aldım - boyum 1.78 inşallah problem yaratmaz kilo ilerde

bende 23 haftalık üçüzlere hamileyim ..10 kilo aldım bu zamana a kadar .... şaşırmayın tedaviden önce 87 dim yedaviyle 93 oldum şimdi 103 üm ama beni görseniz kimse inanmıyor bu kadar olduguma .. karnımda o kadaryok inşallah hep böyle gider ..bebşler saglıklı dogsunlarda ........boyum 1.79 herhalde boydan dolayı

35+1 itibari ile 13 kg aldım... son dönemde her hafta 1 kilo alıyorum...

13 haftamdayım. 64 kilo ile hamile kaldım şuanda 59 kiloyum 5 kilo verdim zor bi süreç geçriyorum kusma iştahsızlık var vitaminler kullanıyorum belki bundan sonra alırım ama bebekler çok iyi durumda maşallah karnımın için genişliği çok iyiymiş dr öle söledi herşey yolunda yanii inş çok kilo almadan doğum yaparım

32. hafta itibariyle 4,5 kilo aldım. Allah'ıma şükürler olsun ki bebeklerimin gelişimi iyi. Bu da biz hamileliğe tombiş başlayanların Allahın bir lütfu olsa gerek.

21+3 haftalık hamileyim 5,5 kilo aldım. Toplam 17 kilo alarak tamamlamak niyetim var ama bakalım hayırlısı artık

Az kilo alan arkadaşlar.2.trimestirden itibaren haftada en az 500gr almamız gerekmiyor mu?Ben mi yanlış biliyorum

ben hızlı mı gidiyorum acaba? 16+2 yim 4 kilo aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…