ikiz anneleri ilk kan değeriniz kaç çıktı.ikiz olduğu ne zaman belli oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gün olarak hesaplamamıştım ama ben kan testinden 1 hafta sonra ilk muayeneme gitmiştim.5+3 günlüktü o zaman.sadece iki kese görünmüştü:emir_bebek: ama bebekleri ve kalp atışlarını 6+3 günlükken görmüştüm.

transferin 9. günü idrarda silik çizgi çıktı
10. gün kan değerin 121.8
13. gün 286
15. gün 1061,5

ve çoğul gebelik

Benim 5. ve ilk hamile kalabildiğim denememde değerim 620 civarı çıkmıştı.2. testi yapmaya gerek yok dedi doktor.10 gün sonraki kontrolde de ikiz olduğu belli oldu.Ama bir kese diğerine göre daha küçüktü.Daha sonraki kontrollerde 2 keseden de kalp atışı görmüştük, yalnız biri daha küçük kalmıştı.Ondan sonraki kontrolde birinden ses gelmedi.Hamileliğim tek gebelik olarak devam etti.Kanama da olmamıştı.Yalnız 3 ay boyunca kullandığım prog....ilacından dolayı kahverengi akıntım hiç geçmemişti.3 ay sonunda ilacı bırakınca ancak geçmişti.
Ha birde unutmadan transferin 8. günü idrarda silik çıkmıştı.Hayal görüyorum sanmıştım.Işıga tutarak baka baka bir hal olmuştum.Ne günlerdi...

Bir de kalp atışı duyulması gereken haftada kalp atışı duymamıştık.Doktor duymamız gerekirdi,çok az bir ihtimal birdahaki kontrolde duymamız demişti.Ben mahfolmuştum.Ama bir dahaki kontrolde biraz geç de olsa ikisindende görmüştük kalp atışını.

Bunları çok kafaya takıp kendinizi bence strese sokmayın.Unutmayın en büyük düşman stres.Ne kanaması olupta sağlıklı çocuk doğuranlar var.

Son düzenleme:
third ne güzel söyledin.stres yapmak yok diye.ama beni asıl sterese doktor sokuyor.pat diye söylüyolar bazı şeylri.gel de stres yapma.bakalım yarın kan değerimize bakacağız yeniden sonucumuz ne olmuş?

canım hamileliğin hayırlı olsun benim 12.gün değerim 322.2 idi bir gün sonraki testte 830 olmuştu doktorun ikiz dediyse kesin ikizdir.benim ilk tahlil sonucumu sölediğimde ikiz demişti ve 2 hafta sonrada keseleri gördük hatta birinin kalp atışını duymuştuk allah gönlüne göre versin cnm ben 10.haftalıkken kaybettim bebeklerimi

yarın tekrar kan vermeye gideceim.18.gn olacak.bakalım kaç çıkacak değer

Hayırlı olsun canım ınŞallah saĞlıcakla kucaĞına alırsın bende ılk kez tÜp bebek yaptırıyorum ınŞallah benımde meleĞım gelır annesıne sıkı sıkı tutunur sızlerın yazdıklarınızı okudukÇa umutlanıyorum rabbım umutlarımızı gerÇeĞe dÖnÜŞtÜrÜr ınŞallah

10.gün değerim 557 yidi..ama benim dördüzdü başta...sonradan 2 ye ndidirldi..

benimde en çok korktuğum şey buydu.ya 4 tane olursa ve ben seçmek zorunda kalırsam diye.allahtan sadece 2 tane transfer ettiler.c.tesi görürüz herhalde keseleri.bugün 5+0 günlük hamileyim ve değerim 3648 olmuş.c.tesiye kadar 10.000 sınırını aşacak gibi.tek mi iki mi öğreneceğiz artık.allah herkese nasip etsin.tabiki sağ sağlim kucağına almayı da..:CüvCüv:

benimde 11. gün 207 13. gün 535 çıktı ikizlerim olcaka allahın izniyle....

arkadaşlarrr lütfen bizede dua edin.sizler bir meleksiniz.siz bize daha yakınsınız.Allah bütün isteyenlerede tattırsın ya rabbim

DAriis benim gibi tum transfer sonucu bekleyen arkadaslalarin basina INSALLA, Umarim hamilelikleriniz cok guzel saglikli bir sekilde gecer, ve hayirlisyla bebekleinizi kucaginiza alirsiniz...

inş sesimi duyan olur benim 13. gün degerim 117.8 15.gün degerim 1000 oldu doktor anormal dedi korkuyorum fikri olan varmı

kızlarrben buay aşılama yaptırdım.12.gün test yaptıracam saglık ocagında degerler söylenirmiksasadece negatif pozitifi mi söylüyorlar bana akıl verirmisiniz

canım saglık ocagında yaptıracagına devlette gıt yaptır
asılama yada tup yaptırdım de
acılde yada kadındogumdan randvu al canım
saglık ocagında kan degerı denıyomu bılmıyorum ama devlet hastanesınde denıyor canım

ben ilk tüp bebek denememde hamile olduğumu yeni öğrendim.bana 2 embriyo transfer edildi.ben sanki ikiside tutmuş gibi hissdiyorum.kan testim 268 çıktı.doktor ikinci teste ihtiyaç duymadı.12 gün sonra gel keseyi görelim dedi.ikiz bebek bekleyenler sizin ilk değerleriniz kaçtı ve ne zaman ikiz bebeğiniz olduğunu öğrendiniz?:nazar::nazar:

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum şartlarım aynı senınkı gıbı benım 12. gün değerim 230 idi.8 eylül de ilk kontrole gideceğim çok merak ettim şu anda durumunu öğrenmek istiyorum ikiz mi?ne durumda?:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar.9.gün değerim 254. 12.gün değerim 1017..aceba ikizmi..benimki dondrulmuş 5.gün emriyosu idi bi keseyi 10 gün sonra görücez bi fikri olan varmı

Back
X