3 günden beri agrım olmaya başladı kasıklarım belim çok agrıyo bide rahim agrı vuruyo ara ara sanki bıçak saplanıyo gibi dün çapaya gitim alttanda muane etiler açılma yok dediler ama aynı agrıyı hiseden varmı yardım
3 günden beri agrım olmaya başladı kasıklarım belim çok agrıyo bide rahim agrı vuruyo ara ara sanki bıçak saplanıyo gibi dün çapaya gitim alttanda muane etiler açılma yok dediler ama aynı agrıyı hiseden varmı yardım
tatlım geçmiş olsun bende yeni anneyim senin haftadan bendede oluyordu bu arılar
bıçak saplanması ikasık ve bel ağrısı genişleyen rahimden ileri geliyor ikiz gebelik ne olursa olsun
riskli gebelik sen yat dinlen ,,,,doktorun dediği gibi karnında taşlaşma gibi sertlik yani göbek deliğinin 5 parmak yukarısı tam ortası sertleşirse kasılma oluyordur..........
slm benim de yalnızca sağ kasığımda ağrı oluyor, alt kasıığımda ama yukarıda değil bi de arada sümüğümsü hafif sarı bir akıntı geliyo dr muayenede sordum önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum dedi,
Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız