İkiz anneleri ne zaman kilo almaya başladınız?

hermionepotter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
2.373
En iyi cevaplar
2
5.952
73
Günaydınnn, sabah sabah bunu merak ettim.

8+3’teyiz, görünüşe göre 2 kilo verdim(bulantım var ama istifra etmiyorum şükür) ama bol gelen pantolonum dar geldi dün. Yapı olarak da zayıfım.

siz ne zaman kilo almaya başladınız?

12. Haftadan sonra almaya başladım 33. Haftada doğum oldu 12 kilo ile bitirdim. İnternette ikiz hamile göbeklerine bakıyordum ne kadar büyük olacak diye benim ki erken doğumda olduğu için tek hamilelik gibiydi

Ben çok kilo almadım çok bulantım vardı 33 haftada doğum olduğu icin göbeğim de aşırı büyümedi bebekler 1400 Gr civariydi çoğu tek gebelikte doğan bebekten zayıftı ikisi. 12 kilo civari aldim

12. Haftadan sonra almaya başladım 33. Haftada doğum oldu 12 kilo ile bitirdim. İnternette ikiz hamile göbeklerine bakıyordum ne kadar büyük olacak diye benim ki erken doğumda olduğu için tek hamilelik gibiydi
Yaa maşallah, sağlıkla büyüsün kuzular.
Bende hep zayıf kalacakmışım gibi hissediyorum çok aceleciyim galiba

Ben çok kilo almadım çok bulantım vardı 33 haftada doğum olduğu icin göbeğim de aşırı büyümedi bebekler 1400 Gr civariydi çoğu tek gebelikte doğan bebekten zayıftı ikisi. 12 kilo civari aldim
Maşallah, bende de bulantı var ama yiyorum yine de boğaz durmuyor.
33. haftada doğum yaptığınızda bebeklerde sorun oldu mu? Kuvezde mi kaldılar?

Maşallah, bende de bulantı var ama yiyorum yine de boğaz durmuyor.
33. haftada doğum yaptığınızda bebeklerde sorun oldu mu? Kuvezde mi kaldılar?
ben ilaç kullanmak zorunda kaldım çünkü her şey kokuyordu aklınıza ne gelirse. Kırlent bile kokuyordu inşallah sizin böyle olmaz

1 ay kuvozde kaldılar. İlk 3 gün biri solunum zorluğu çekti ama çok şükür toparladı.

Merhaba bende şuan 6+0 ve çok zayıfım benimde bulantım çok ama istifra etmedim kilo almak için sabırsızlanıyorum ama bu gidişle çok zor

Ben ilk ayda 5 kilo verdim şimdi almaya başladım mide bulantım çok ama yine de yiyiyorum bir kilo almışım gerçi ama yine de başladı sanırım bilemiyorum

Ben şu an 28+5 deyim 20 kg aldım. Daha da alırım gibi duruyor ilk 8 hafta da 5 kilo aldım bu yüzden direk hamile taytı ve pantolonuna geçiş yaptım hatta hamile iç çamaşırı da aldım ve dedim ki dünya varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…