Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

tatlianne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
146
0
96
Adana
Merhaba arkaddaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum.benimde ikiz oğullarım var ve artık 9 aylıklar ve zayıflamanın zamanı geldiğini düşünüyorum.şimdi 71 kiloyum ve 55 kilo olmam gerekiyor..tabi bunuda burada balık etli bayanlarla beraber başaracağız. tabi çıtırlarda bize destek olsunnnn canım..
arkadaşlar şaka bir yana yaptıklarımızı diyet listelerimizi yediklerimizi yemedilklerimizi paylaşalım...
hadi bakalımm...RASGELE....:lepi::hooray:

hah tam benlik:hulya:,
ben de böyle bir topik açacaktım fakat sonra dedim buranın en şişmanı benim rezilm i olayım allasen,
yine de benden çıtırsın ama bu topik iyi oldukaydirigubbakcemile2,
ptesi diyetisyene ve beraberinde spora başlıuycam,kilomu söylemeyeyim ama en az 15 kilo eylül 24e kadar inşallahh,

bak benim kızlarım da 9 aylık teyzesi
sen nerdeydin bakalım bugüne kadar pekkiii kaydirigubbakcemile

canım ben adana çok yoğundum yazamadım. şimdi bişraz hafifledi yoğunluk..ben hep okuyorum sizleri.. hadi bakalım verelim biraz..benimde 16 kg vermem lazım..o zaman beraber zayıflıyoruz..ben diyetisyene gidemiyorum vaktinmm yok.ama kendi çapımda dikkatli yemeye çalışırorum..çorba ve salata yedim öğlen yemektte...

merhaba bende varım benim 2.5 ay oldu diyete başlayalı 9900 gr VERDıM 2 ayımda 8 kilo verdim...haftalık kontrollerle gidiyorum diyetisyenime...geçen hafta gidemedim...bu hafta sonu yani yarın gideceğim 2 haftada ne kadar verdim yarın sabah öğeneceğim...
2 ayın bitimde ben spora başladım..ama çok istikrarlı değil ...haftada en az 3 gün 40dk.ile 1 saat yapıyorum....ama o 3 günü muhakak yapıyorum...tabi iki çocuk bakmı ve evin yükü omzumda ..dün bi dünya iş yaptım gardola ve çekyatları oynattım yerinden tabi o yorgunluğa pelt oldum bugün inş. yürüyşümü tamamlayacağım

ben sadece yemek yemeyerek kilo vermeye çalışıyorum.spor yapamıyorum çünkü işim ağır ve eve gidincede çocuklar beni öldürüyor hiç bir işe vaktim kalmıyor.bakıcım zaten bütün işi yapıyor..

canım ben kendi kendime denemelerimde ptesi başlayıp çarşamba unutanlardanım,ama birinin kontrolünde utanıp bir iki kilo veririm belki dedim,
şartlar dolayısıyla da bu sporu yapmam lazım,
önce biraz kilo vereyim sonra kendim devam ederim duruma göre bakarız,
burda da yediklerimizi konuşalım..

kızlar benim de ideal kilom 47..51le hamile kaldım fakat şuan 56 kiloyum..işin kötüsü üstüme yapışan bu 5 kilo fazlalık neredeyse sadece göbeğimde (
eşim biraz dombili ve diyetisyene gidiyor bir haftada 2 kilosu gitti bile..sanırım kilolular biraz daha seri kilo veriyor ben de haftaya onun kontrolunun olduğu gün gidicem onunla ve başlıcam diyete..
bakalım gçbeğim toparlanacak mı??
ooff off offfffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben de spor olayında şüpheliyim birazcık canım..
evde mekik çekme aletim var ama iç dikişlerimde hala ağrı oluyo mekik çekmeye çalışınca doktorum normal dedi..önce biraz ağzımı tutmayı öğreneyim de zamanla yürüyüş ve mekikle de destekleriz durumu..

bu arada doktorum mekik falan çekemezsin belki ama günde 2 kez yarımşar saat yürüyüş ve yüzme ideal dedi..benim imkanım yok ama yapabileceklere fikir olsun dedim..

süper vermişsin dırımkızı.hangi diyetisyene gidiyorsun

sağol cnm ama benim ilk etap için 10 kilo sonrası içinde 10 kilo vermem gerek
ama ben 15 kilo kadar versem fit olacağım ...

ben bahçelievlerde medicalparkta emel unutmaza gidiyorum
çok tatlı bir bayan...

sen çalışıyorsunda cnm spor yapma derim ben daha önce hiç spor yapmadan 4,5 ayda 17 kilo verdim..baştan bana sporsuz asla veremezsin verirsende çok az olu dediler...48 bedenden 42 bedene düşünce onların çeneleri kitlendi.....

işte sonrası tedaviler hamilelik kilo aldım....ama asıl ciddi kiloyu lohusalık sonrası aldım..dengeli beslenirsem muhakak kilo veriyorum tek öğünle beslenirsem
asla vermeiyor üstelik aç kalmama rağmen kilo alıyorum...

bu hafta güzel kilo verdiysem sizlere yazarım geçen haftaki listmei ve yeni listemi..
he bu arada ben çok istikrarlıda diyet yapamıyorum....misafirlikteysem ortama uyuyorum eve gelince aksam yemeğini diet yiyorum...spor yapıyorum...yani yediğimi yakıyorum....denge kurmaya çalışıyorum yani...çokkk diyetisyene gittim ben yaaa bu işi biliyorum...ama herhafta birine rapor verme işi olunca daha istikrarlı oluyorsun

burçincim benim doktorum iki aydan sonra tempolu yürüyüş ya da aerobik,
3 aydan sonra da aletli çalışabilirsin demişti bana canım,
kış zamanı bir spora başladım fakt burda bu kış çok karlı geçti,bir de annemin hep aksilikleri üst üste gelince benim çocuklara bakcak zamanı olmadı,sproum da yarım kalmıştı canım..

bende bu hafta sadece 1 kilo verdim.. şimdi pzt yapacağım şeyler var. sabah kalkar kalkmaz oda sıcaklığında su.. işe gelince 1 bardak sıcak su içine yarım limon..ohhhh..yağlar için..10.30 gibi 2 tane grisini 12.30 gibi yemek yani salata çorba ..akşamda salata ızgara yada karpuz.meyve..işte böyle atmayı düşünüyorum..tabi bazılarınız diyecek kahvaltısız olmaz ama kahvaltı yapamıyoprum....

ben sabahları büyük bir bardak elma sirkeli su içiyorum,
hem pko olduğum için bu sirke kürü çok iyi geliyormuş
hem yağ yakıcı etkisi varmış,
hem de bağırsaklara çok yii geliyor,
fakat mide reflüsü falan varsa sakınn..

bana da dr artık yasak kalktı ama kendini dene dedi..doktorumun doğumdan sonra 11 ay geçince hayatı ve kiloları normale dönmüş mesela..ben de kendime 1 sene verdim ama bi yerden başlamazsam bu üzerime yapışan 5 kilo artacak malesef..

bucinn biz bu yüzden buradayızz.....zayıflıyoruz zayıflatacağız.....bende pkoluyum ama asla elma sirkesi içemem limin benim için daha hayırlı sanuırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…