ben sabahları büyük bir bardak elma sirkeli su içiyorum,
hem pko olduğum için bu sirke kürü çok iyi geliyormuş
hem yağ yakıcı etkisi varmış,
hem de bağırsaklara çok yii geliyor,
fakat mide reflüsü falan varsa sakınn..
Dırımkızı benİm eŞİm 1 haftada 6 kİlo verdİ..
ayy tamamdır ben de namaza kalkıyorum zaten aynı saatlerde kızım mamaya kalkıyor..sağolsun eşimi de beni de kaldırıyor namaza :))canım ben büyük bir bardak suya yani iki bardağa tekabül ediyor nerdeyse,
yaklaşık iki çorba kaşığı katıyorum,göz kararı,ama bu kadar ediyor aşağı yukarı,
suyun tadı baya değişiyor,
sabah namaza kalkınca içiyorum,uyanınca büyük tuvalet söylemesi ayıp,
ayrıca adet söktürücü,
bir de suyu ılık içmek yerine soğuk içmek metabolizmayı daha çok çalıştırıyormuş çünkü
vücut o suyu ısıtmak ve bünyeye adapte etmek için hızla çalışmaya başlıyormuş..
yoook yoookkkkk imkanısız zaten şu ara..bi deniyim dedim 6.-7. mekikten sonra feci bi yanma bi ağrıvalla kızlar ben sirkeli limonlu içemem tebrik ederim hymarry içebiiliyorsan...soğuk suda asla içemem bu sıcak havalarda bile sürahimi bidondan doldurup içiyorum 15 bardak suyu tüketiyorum...
burcin bencede başlama spora valla benim 8 ay karnım acıdıkiii ben hala ağır kaldırayım üşüteyim hemen sancı yapar.......
tatlı anne cnm ara öğün yokmu ve kahvaltısız gerçekten olmaz çalışan birisin şöle yap istersen 2 yada 4 grisini ile beyaz peynir ye...en azından
bide kocan 1 haftadamı 6 kilo verdi 1 aydamı
birde erkeklerle bizim metobolizmamız bir değil aslaaaaaaa....onlar öküz gibi yer ama kuş kadar alırlar...
şimdi yürüyüş yaptım 41 dk..annem yanlız kalmasın didim
bendede var o fazlalıklar 58 le hamile kaldım..şimdi 68 kiloyum ve kocaman bir göbeğim var... herkes hamilemisin diyor..... 5 aylık hamile gibiyim .............. sirkeli suyu bende içiyorum yatarken ve sabah aç karnına...çörekotuna başlamayı düşünüyorum...diyet ve spor benim için zor... spor yapmaya vaktim yok diyetede gönlüm yok hehe
BU topic tam benlik olmuş. Aslında ben hamile kaldığım kilonun altındayım ama o kadar kilolu hamile kaldım ki. Şimdi benim normal kiloda biri gibi olmam için en az 25 kg. vermem lazım anlayın ne kadar tombik olduğumu. Diyetisyene gitsem bizim burda yok kendi kendime zayıflayayım desem çok düzensiz besleniyorum sabah kahvaltı etmeyince ne zaman mutfağa girsem atıştıracak bişey arıyorum. Yani işim zor şimdi burada sizinle beraber diyet yaparsam belkiiii işe yarar, yani inşallah işe yarar.
Hadi bakalım bayanlar kolay gelsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?