Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

hadi yaa pko ya iyi mi geliyomuş..işte bu süper bi paylaşım oldu..hemen sabah başlıyorum..ne kadar suya ne kadar sirke??

canım ben büyük bir bardak suya yani iki bardağa tekabül ediyor nerdeyse,
yaklaşık iki çorba kaşığı katıyorum,göz kararı,ama bu kadar ediyor aşağı yukarı,
suyun tadı baya değişiyor,
sabah namaza kalkınca içiyorum,uyanınca büyük tuvalet söylemesi ayıp,
ayrıca adet söktürücü,

bir de suyu ılık içmek yerine soğuk içmek metabolizmayı daha çok çalıştırıyormuş çünkü
vücut o suyu ısıtmak ve bünyeye adapte etmek için hızla çalışmaya başlıyormuş..

valla kızlar ben sirkeli limonlu içemem tebrik ederim hymarry içebiiliyorsan...soğuk suda asla içemem bu sıcak havalarda bile sürahimi bidondan doldurup içiyorum 15 bardak suyu tüketiyorum...

burcin bencede başlama spora valla benim 8 ay karnım acıdıkiii ben hala ağır kaldırayım üşüteyim hemen sancı yapar.......

tatlı anne cnm ara öğün yokmu ve kahvaltısız gerçekten olmaz çalışan birisin şöle yap istersen 2 yada 4 grisini ile beyaz peynir ye...en azından

bide kocan 1 haftadamı 6 kilo verdi 1 aydamı

birde erkeklerle bizim metobolizmamız bir değil aslaaaaaaa....onlar öküz gibi yer ama kuş kadar alırlar...

şimdi yürüyüş yaptım 41 dk..annem yanlız kalmasın didim

evet canım suyun tadı bozulacak düzeyde sirkeli su içiyorum,
sabah ve gece,
onun dışında gündüz içtiğimin haddi hesabı yok..

bendede var o fazlalıklar 58 le hamile kaldım..şimdi 68 kiloyum ve kocaman bir göbeğim var... herkes hamilemisin diyor..... 5 aylık hamile gibiyim .............. sirkeli suyu bende içiyorum yatarken ve sabah aç karnına...çörekotuna başlamayı düşünüyorum...diyet ve spor benim için zor... spor yapmaya vaktim yok diyetede gönlüm yok hehe

benim mayıs annelerinden bir arkadaşım var doğum sonrası 71 kilo olmuştu boyuda benim kadar
ama inat etti azmetti 2 ayda 20 kilo verdi...şuan sıfır bedenn son 1 kiloyuda kendiliğinden vermiişti
ama çok sıkı yaptı diyetini..

ben o kadar sıkıya gelemem açıkcasııı

ayy tamamdır ben de namaza kalkıyorum zaten aynı saatlerde kızım mamaya kalkıyor..sağolsun eşimi de beni de kaldırıyor namaza :))
neyse ben de o zaman içeyim ki güne arınmış başlıyım..
yoook yoookkkkk imkanısız zaten şu ara..bi deniyim dedim 6.-7. mekikten sonra feci bi yanma bi ağrı ( şimdilik sporsuz diyet mecbur (

bana da sevgili kayınvalidem dedi geçenlerde..çok çıtır oldun süper zayıfladın maşallah sadece 3-4 aylık hamile gibi göbeğin kaldı dedi..
şimdi iyi bişey mi dedi acaba kötü bişey mi bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı :bbo: :uhm:

hhahahahah burçincim kayınvalideni bilemiyorum o yüzden yorum yapamam fakat ben de anlamadım cidden iyi mi kötü müü

kızlar bende takipde olucam valla . bizim buralarda diyetisyen falan hak getire sizlerden ne görürsek yaparız bakalım artık yalnız ben kfleksi bile koca 1 kase yiyorum )))) nasıl az yemeyi başarırım bilmem

ben genel olarak listeyi burda ifade edebilirim triacım yerimseniben

BU topic tam benlik olmuş. Aslında ben hamile kaldığım kilonun altındayım ama o kadar kilolu hamile kaldım ki. Şimdi benim normal kiloda biri gibi olmam için en az 25 kg. vermem lazım anlayın ne kadar tombik olduğumu. Diyetisyene gitsem bizim burda yok kendi kendime zayıflayayım desem çok düzensiz besleniyorum sabah kahvaltı etmeyince ne zaman mutfağa girsem atıştıracak bişey arıyorum. Yani işim zor şimdi burada sizinle beraber diyet yaparsam belkiiii işe yarar, yani inşallah işe yarar.
Hadi bakalım bayanlar kolay gelsin hepimize.

merhaba kızlar bugün geldim diyetisyenden....bu hafta 1 kilo daha gittiçok şükür 10 kilo gitti
1 kilonun 700gr yağdan gitmiş...üstelik adet olacağım bugün yarın...yani bu demek oluyorki en az yarım kiloda ödem var vücutta...doktorum adet öncesi en az 500gr en fazla 2000gr ödem toplar vücut senin ne kadar su topladığını haftaya öğreniriz dedi...

listemi yazacağım uygun bir zamanda ve bakalım bu liste ile p.tesinden..cumaya kadar uygulayıp ne vereceğim...çünkic.tesi pazar abartmadan ögür takılıyorum

merhaba arkadaşlar süper ..sabah kalktım sadece karpuz yedim ve su içtim..öğlen çorba yedim sadece vesabah kalkınca biraz inciryedim........hadi bayanlarrr süzülelimmmm..incelelimmm

ayyyyhhh maşallahhh,
ha gayret herkeseeeee,
bakalım benim nasıl gidecek,
şimdiden bol su ve az sık yeme olayındayım ama asıl iş ptesi başlıyor,
inşallah herkes muvaffak olur yaaa..

claire ben son ay hamileyken bile bu kadar değildim,
yani doğum kiloma yaklaştım neredeyse :kedi:
bende de en az sendeki kadar fazlalık var,
gayret de gayrettt...

sanırım en vahim benim. hastanede doğumdan önce tartıldım 68 kiloydum. ama evde 70 çıkıyordum.eve geldiğimde 60 kiloydum bebeklerin kırkında 56 ve şimdi 70 kiloyum. ama inanın hamileyken bile daha fit bir vücüdum vardı ağlamak istiyorum(

spor yapamayanlara bir öneri. çocukları uyuttuğunuzda 10 dk.nızı ayırın ve kalçanızı 250 şer kez duvara vurun. hem karnınız hareket ediyor hem bacağınız hemde kalçanız eriyor. önceleri çok faydasını görmğştüm. yine başladım ben 1 haftadır yapıyorum. ve zayıflamak isteuyenlerin vaz geçilmezi ara öğünde yeşil elma ve siyah çay yerine yeşil çay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…