Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

ayy süper bir fikirr...hadi kızlar pzt için detoks yapalım yani hymarrynin yaptığı gibi az yemek ve su içmek..pzttttttttttttttttttttt büyük gün

şincik listemi yazacağım ama şunu belirtmek istiyorum
bende insilün direnci bozukluğu var ve artı hipotiroit
bu rahatsızlıkların ilacını kullanıyorum ve bu rahatsızlıklarıma göre düzenleniyor listelerim....

sabah kalınca:2 bardak su (oda sıcaklığında)

kahvaltı saat00_11:00(ben sabah çocuklar uyuduğu için bu saatleri istedim saat 10 da kahvaltı bitmiş olacak yada 11 de bitecek)bu saatler bitiş saati)

2 dilim esmer ekmek
1 dilim yağısız peynir
1 yumurta(haftada 1-2 gün)
3 adet zeytin(tuzsuz)
bol sebze(domates,maydanoz,salatalık,vs.)

2.seçenek(eğer vaktiniz yoksa)
kepekli tost yağısız peynir yağsız tost

ARA ÖĞÜN saat00 1 porisyon meyve(yaz için ince birdilim karpuz,12,erik,10 kiraz,bir şeftali tercihler)

öğlen saat 14:00
2 dilim esmer ekmek veya yarım simit
1 dilim peynir
bol çiğ sebze
şekersiz çay (yada tadlandırıcı) bu seçenek evde yoğunken kullandığım bi seçenek diyetin kolayı

2.seçenek(bu hafta en çok neyi özledin dedi bende pilav dedim o yüzden verilen bir seçenektir..

10 kaşık bulgur pilavı
salata
1 bardak yağsız ayran

araöğün....saat:16.00
2 porsiyon meyve

ara öğün....saat.17.00_17.30 (bu öğün aksam üzeri daha çok açlık hissettiğimden konuldu)istemezseniz yemeyebilirsiniz
2 bardak ayran yada bir kase yoğurt

aksam saat.19:00

haftada 1-2 gün
etsiz susuz sebze yemeği (1 porsiyon 4 kaşıktır)
salata bir tatlı kaşığı yağ ile
1 kase lıght yoğurt
1 dilim esmer ekmek

haftada 5-6 kere

3-4 köfte kadar et,tavuk yada istediğiniz kadar ızgara balık
salata bir tatlı kaşığı yağ ile
1 dilim esmer ekmek

ara öğün..21.302 meyve bir dilim yağsız peynir (sabah 2 dilim peynir yenirse bu aradaki peynir öğünü kalkacak)

hergün ...15 bardak su
günde 2 fincan yeşil çay

yeşil çay arzu edersen ben sevmediğim için içmiyorum ...siyah çayıda evde hiç içmem ancak misafirlikte tüketirim...tek başına çay faslı iyi gitmiyor...

hadi bakalım ben bu liste ile ne kadar vereceğim bu hafta

kahvaltıda bol maydonoz ve gün içinde nane çayı,akşam karanfil ve tarçın çayı sempatiksalakcinni

hay allahım yaaa,
üşenmemiş koca listeyi aynen yazmış hatun

drımcım bu esmer ekmek ne ekmek olsa?
ben belediye ekmeğinin kepeklisini seviyorum,yada yine belediyenin ligtı olur mu?
Bir de sence mesela yuvarlak ekmekleri poşetlerde dilimliyorlar ya,
onun ortadaki dilimi iki dilime tekabül eder bence,dimi?

cnm esmek ekemek derken kemek ekmeğinden bahsediyor cmm
bir dilim ekmeğin 25 gr olacak ister beyaz ye ister kemek ama 25 gr ekmek olacak

ee bende hasas tartı yok ben normal ekmekte 25 gr ne boyutta bilemeyeceğimden
unonun dilimlenmiş kemek ekmeği varya onu alıyroum cnm onun bir tanesi 25 gr
he buzdolabında saklandığından ben çok sevmiyorum..ama fazlasını yemek istemediğimden ...kafaya takmadan soğukda olsa onu yiyorum cnm

ama 1 dilim ekmek 2 girisini yapar cnm
yada 2 kaşık pilav yine 1 dilim ekmek yerine geçer
2 kaşık makarnada aynı
yada birtane galete cnm

bunlar seçenekler cnm

bende mediakale gidicem emele canım..
ögztepe medikalin dahiliyeci bi diyetisyeni var,tv ye çıkıyor herkes için sağlığa,
o benim velim,
gel seni burda takip edeyim dedi,yada listayi sana fakslayalım,
ama bana uzak her hafta fırsat bulup gidemem bir,
ikincisi takip olmadan sadece listeyle de veremem dedim teşekkür ettim..
buralarda olmam şart,
medikanaya ölsem gitmem
medikali seviyorum,bakalım..

aaaayyy kızlaar siz ciddi ciddi kilo vermeyi koydunuz kafaya galibaa ne güzeellkaydirigubbakcemile2ben de istiyom ama ben diyet yapamam yaa oofffeyvahedigeldismile

dırım hep söyler,
"hazır olunca başlamalısın"sempatiksalakcinni..

dırım hep söyler,
"hazır olunca başlamalısın"sempatiksalakcinni..

evetttttt hazır olmalı beynen ruhen ..yoksa bunalıma sokar insanı bıktırır ben yaşadım bu durumu o yüzdende 12 ay sonra karar verdim..yoksa kilo durumum azkende giderdim bu zamana verdiğim kilo ile idal kiloma ulaşırdım...

ama herkes kendisi karar verir benim felsefem bu.....düşüncem

ya tatlı anne sen neden ikiz annelik topiğine takılmıyon bakalım kaydirigubbakcemile

benim canım gece eve gelinceikizler ve eşimle ilgileniyorum eşim fazla izin vermiyor...fırsat buldukça yazıyorum iştede azvaktimvar ama zaman buldukçayazarımcanım

canlarım günaydın ben sabah tartıya çıktım ve 70.600 gr..sabah 3 tane kayısı ve limonlu su içtim..hepimiz bu hafta hayırlı ve gelmeyecek kilolar verelim..incelelim kızlar..

günaydın tatlı anne ...bizde yeni kalktık biliyorsunuz c.tesi pazar dengeli yemiyorum...bugün başlayacağım....bende kabaızlık problemi olmadığı için sadece su içmem yeterli sonra oğlumu besleyeceğim..ve kendimi...bugün tostla başlayacağım....işlerim var detaylı kahvaltı yapmak istemiyor canım hem....hadi hayırlı olsun yeni gün giden kilolarımız :))

günaydın dırımkızı..bende sabah kalktım oğullarımla oynadım..bakıcıya teslimettim ve işe geldim..ben kalvaltıyı sevmem eşimde sabah sabah kahvaltı yemez...

kayra canım bebeklerin daha yeni..hayırlısı bakalım senide 6 ay sobnra abekleriz... canım şu çörekotu işi naısll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…