- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
-
benim ikinci supriz yapti. ilk bebegim tup bebek ikisi de tam mucize bebek :) sukrolsun. masaallah.Takipteyim canım :) bende yanyana olanlardan alırız diyorum eşime arkalı önlü de arkada oturan önünü göremiyor diye kullanissız olur diye düşünüyorum.. Ben hamile değilim de dusunuyoum :)
teke donmussunuz ama belli ki ikisi de cok kullanisli degil bir sure daha boyle mi idare etsem acaba. graco marka ikiz arabalari cok hosuma gitmisti. kafam allak bullak oldu...Bir ikiz annesi olarak yanyanalari cok kullanissiz buldum.Kontrol edilemez derecede buyuk oluyor.Arka arkayla bir nebze idare ettik nispeten daha iyi.Biraz oturunca teke döndüm ben.Ama siz de zor küçük olan icin trk sikinti olur.Arka arkaya olan sizin icin en uygunu gibi.
Yani ikisi de kullanisli degil.Hicbiryere sigmiyorlar.Yanyana olan hele koca avm nin asansorunun yarisi .İnsanlara yer kalmiyor .Arabaya koyma cilesi de var.Verilen paraya degmiyor yani.teke donmussunuz ama belli ki ikisi de cok kullanisli degil bir sure daha boyle mi idare etsem acaba. graco marka ikiz arabalari cok hosuma gitmisti. kafam allak bullak oldu...
anladim tesekkurler. hayllerim suda yuzuyor suan...Yani ikisi de kullanisli degil.Hicbiryere sigmiyorlar.Yanyana olan hele koca avm nin asansorunun yarisi .İnsanlara yer kalmiyor .Arabaya koyma cilesi de var.Verilen paraya degmiyor yani.
Oyyyyy! yerim sizi ben. Gözümn önüne geldiniz.Hanimlar engin fikirlerinize ihtiyacim var. Biri 18 aylik biri 2 aylik minnaklarim var sukrolsun. Normalde kucuk olan pusetli arabada buyuk minnaksa baston arabada takiliyor disarida amma velakin disari ciktigimda hep birilerine bagimliyim. gun icinde rahatca biyere cikamiyorum. buyuk olani arabaya koymasam yurumek istiyor ikisini kontrol edemiyorum.
acaba tandem seklinde olan yani arkali onlu olan ikiz arabalarindan mi alsam ya da yanyana olanlardan?
bir fikir verseniz hani bana da?
kucugu kanguruya koy demeyin yavrum bu sicakta bir de benim sicagim helak oluyor. nefes alsin diye cikiyoruz daha da bunalmis geri donuyoruz. ne yapsam ki bilemedim.
asansore sigiyor mu?kullanimlari rahat mi? tecrube edenlerden bir fikir alsam mi acaba?
onemli duzenleme: bebisler rahat ediyor mu?
markasi neymis bunun cok guzel. acaba gunesligi de var mi ki bununMesela ben şöyle birsey düşünüyorum. bir inceleyin sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?