Ikiz bebek bekleyen birine alınacak en güzel hediye nedir??

PPTY65

_Spor Ruhun Gıdasıdır_ ;)
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
203
1
46
İstanbul
arkadaşlar kuzenim ikiz bekliyor biri kız biri erkek be 1 ay sonra doğumu var ona ne hediye alsam çok sevinir sizce? yada yavrularına :) :69:

merhaba.ben de ikiz annesiyim.alternatifin çok ama önce ne kadar bütçe ayırdığını sormalıyım?

aaa süper çok şanslısınız bence :)

ya maddi olarak düşünmeyin seveceği birşey yani işine yarar bişe olsun yeter.. çocuklarının herşeyleri var ama oyuncktan tutun kıyafet bez herşey.. onun acaba doğumdan sonra neye ihtiyacı olur yada ne hoşuna gider :) siz olsaydınız ne alınmasını isterdiniz :)

valla herşeyi varmış ,bize ilk hediye iş arkadaşlarından 2 numara prima bez hediye geldi 20 paket...o kadar sevindikki ilk 4 ay hiç bez almadık....

valla şöle bir liste yapayım sana

otokoltuğu
park yatak
mama sandalyesi
buhar makinası
strelize makinası

bunlar temel ihtiyaç ve maddi olarak pahalı...

ama sizinkilerin sanırım ihtiyacı yok ....sen direk altın yap çocuklara yatırım olsunn

womwnlove herzamanki gibi müthiş cevap vermiş
saydıkları en çok işe yarayan şeyler

hepsi varsa becede birine künye birine bilezik yapabilirsinn

yada bak şöyle bişey satılıyo e bebekte felan var hamur tahtası gibi bişey var bebek ilk doğduğunda elini yada ayağını bastırıp izini çıkartıyosun o kalıp gibi kalıyo hatısa olarak saklarlar 35 liraydı sanırım bana gelse memnun olurdum mesela:13:

iki bebeği oyalamak çok zor madem herşey var diyorsunuz sizinde maddi gücünüz varsa salıncak alabilirsiniz ben 3kg iken salıncağa yatırmaya başladım çok rahat ettim elektronik olanları 13 kg ile sınırlı ve çok pahalı ama sıradan 40kg taşıma kapasiteli koltuğu yatabilen bir salıncakta çok iş görüyor ben 75 şer tl den almıştım ikisi 150tl salonda hala kullanıyorum resim ekleyim bir bakın $20.webp

Back
X