- 9 Şubat 2023
- 19
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi prensessanesi27
-
EvetÇift yumurta ikizi mi oluyor bu minnaklar
Amin tsk ederimBirini kıza benzettim. Digerinin goremedim.saglikla gelsinler
Çok teşekkür ediyorumBen tahmin yapamam ama tebrik etmek güzel dileklerimi sunmak istedim. Sağlıcakla ikisini de kucaklarsınız inşallah. Miniş miniş sağlıcakla dünyaya gelsinler minikler.
Maşallah çok güzellerMerhaba 12haftalik ikiz gebeyim anlayan varsa cinsiyet tahmini yapabilir miEki Görüntüle 3214974 Eki Görüntüle 3214975
Rabbim gönlünüze göre versinMaşallah çok güzellerRabbim bağışlasın. Ben de çok isterdim ikizlerim olsun
Çok teşekkür ediyorumBiri kız biri erkek gibi hissetim. Burdan bazen arkadaşlar söylüyorlar kızlar genelde erkenden şekillenip kafa yapıları güzel oluyor diye üstteki aynı bu bilgiye uyuyor gibime geldi
Erkekler geç oluşup kafa yapıları geç şekilleniyor diye alttaki fotoda bu bilgiye uyuyor gibime geldi sağlıkla alın kucağınıza
Çok sağolun doğal yolla mı hamile kaldınızRabbim gönlünüze göre versin
Bir kız bir erkek gibi, sağlıkla dogsunlarMerhaba 12haftalik ikiz gebeyim anlayan varsa cinsiyet tahmini yapabilir miEki Görüntüle 3214974 Eki Görüntüle 3214975
Evet.Çok sağolun doğal yolla mı hamile kaldınız
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsinlerBir kız bir erkek gibi, sağlıkla dogsunlar
Benim iki kızım var bakalım birsey hissetmiyorum acikcasiSiz ne hissediyorsunuz? Ben bir kız, bir erkek olacaklar diyordum, cinsiyeti öğrenince hiç şaşırmamıştım
Bir kiz bir erkekMerhaba 12haftalik ikiz gebeyim anlayan varsa cinsiyet tahmini yapabilir miEki Görüntüle 3214974 Eki Görüntüle 3214975
Benim iki kızım var bakalım birsey hissetmiyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?