İkiz bebek cinsiyet tahmini.

Bugun girdim hersey yolundaymış şükür

Doktor ne yorum yaptı peki cinsiyetle alakalı? Benim doktorum isterseniz söyleyebilirim demişti ama öğrenmek istememiştik o zaman. Cinsiyet kesinleşince de “o hafta belliydi zaten, yazmıştım buraya” demişti

İkizlere bakmak zormu tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Bebege göre değişiyor. Bir de şöyle bir durum var gurbetteyim tek basima kimsem yok. Esim ve ben baktık sadece tabi esim çalışıyor. Ilk zamanlar emzirmek çok zor oluyordu. Birini emzirmek için alıyorsun digeri ağlıyor falan.
6. Aydan sonra kolaylaştı benim için şu an 9 aylıklar emmiyorlar mamalarini veriyorum ek gida icin oturup hep beraber yiyoruz.
Her zaman tek bebek gibi düşünmek gerekiyor birde aynı anda besleyip ayni anda uyutmak lazim. Onlar uyurken hemen biseyler atistirip uyuyacaksın hala ben öyle yapıyorum. Esim isyen gelince çocuklara bakiyor yemeği o zaman yapıyorum. Çocuklar gece uykusu için uyuduktan sonra ortalığı temizleyip ertesi günün ek gıdasını hazirlayip uyuyorum. Kendime ayırdığım hic vaktim yok. Ama ikiz bebek çok güzel çok ayrı bisey. Sag salim kucağınıza alın inşallah varsa sormak istediğiniz seve seve cevaplarım.

Ya Allah razı olsun canım bende tek bakacağım gözümü öyle korkutuyorlarki çevredeki insnalar agladigim günler oluyor gercetken bu bana moral motive oldu canım benim 18+2 haftaligim uyku düzenlerini nasıl oluşturmalıyız göğüs ucum yok nasıl emzirecem diyorum aklıma takılıyor bir çok sorular var rabbim size bağışlasın evlatlarınizi neler almalıyız neler almammaliyiz

Ilk zamanlar hep uyuyorlar zaten Bol bol uyu o zamanlar. Benimde yoktu silikon meme ucuyla emzirdim ve bol bol sagdim prematüre oldukları için memeyi tam boşaltamiyorlardi. Sonra meme ucum çıktı saga saga.
Ben portatif sallanir beşik aldim hala onda uyuyorlar . 2 aya park beşiğe gececegiz. Süt sagma makinasi cok önemli birde. Her bebek için lazim olan şeyleri aldim pek fazla abartmadim ihtiyac oldukça almayi tercih ettim.

Bende cok korkuyordum tek bakmaya korktuğum gibi olmadı. Sadece pratik olmalı ve stres yapmamalısin

Birde hep erken doğum diye korkuttular beni. Hic rahat gecirmedim hamileliğimi korkuyla gecti hep. Sen sen ol rahat ol
İnsnalar hep köstek kötülük saçar gibi konuşmaları var ama ağrılarım başladı Yatamiyorum kuzum sağ dönsem rahat değilim solda da oyle kaşık bel sırt bunlar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…