- 9 Şubat 2023
- 19
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi prensessanesi27
-
Amin inşallah tsk ederm sizinkiler de uzun ömürlü olsun inslhBir kiz bir erkekbenimde ikizlerim var bir kiz bir erkek cook güzel bir duygu. Sag salim kucagina al insallah.
Bugun girdim hersey yolundaymış şükürAllah bağışlasın, detaylı ultrasona girdiniz mi? İkizlerde 12. haftada detaylı ultrason önemli diyorlar bilginiz olsun. Sağlıkla gelsin kuzular inşallah
Bugun girdim hersey yolundaymış şükür
İlk foto kiz ama ikincisi sasirtici duruyo kizda denir erkekdeMerhaba 12haftalik ikiz gebeyim anlayan varsa cinsiyet tahmini yapabilir miEki Görüntüle 3214974 Eki Görüntüle 3214975
İkizlere bakmak zormu tecrübelerinizi paylasirmisinizBir kiz bir erkekbenimde ikizlerim var bir kiz bir erkek cook güzel bir duygu. Sag salim kucagina al insallah.
Bebege göre değişiyor. Bir de şöyle bir durum var gurbetteyim tek basima kimsem yok. Esim ve ben baktık sadece tabi esim çalışıyor. Ilk zamanlar emzirmek çok zor oluyordu. Birini emzirmek için alıyorsun digeri ağlıyor falan.İkizlere bakmak zormu tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Ya Allah razı olsun canım bende tek bakacağım gözümü öyle korkutuyorlarki çevredeki insnalar agladigim günler oluyor gercetken bu bana moral motive oldu canım benim 18+2 haftaligimBebege göre değişiyor. Bir de şöyle bir durum var gurbetteyim tek basima kimsem yok. Esim ve ben baktık sadece tabi esim çalışıyor. Ilk zamanlar emzirmek çok zor oluyordu. Birini emzirmek için alıyorsun digeri ağlıyor falan.
6. Aydan sonra kolaylaştı benim için şu an 9 aylıklar emmiyorlar mamalarini veriyorum ek gida icin oturup hep beraber yiyoruz.
Her zaman tek bebek gibi düşünmek gerekiyor birde aynı anda besleyip ayni anda uyutmak lazim. Onlar uyurken hemen biseyler atistirip uyuyacaksın hala ben öyle yapıyorum. Esim isyen gelince çocuklara bakiyor yemeği o zaman yapıyorum. Çocuklar gece uykusu için uyuduktan sonra ortalığı temizleyip ertesi günün ek gıdasını hazirlayip uyuyorum. Kendime ayırdığım hic vaktim yok. Ama ikiz bebek çok güzel çok ayrı bisey. Sag salim kucağınıza alın inşallahvarsa sormak istediğiniz seve seve cevaplarım.
Ilk zamanlar hep uyuyorlar zatenYa Allah razı olsun canım bende tek bakacağım gözümü öyle korkutuyorlarki çevredeki insnalar agladigim günler oluyor gercetken bu bana moral motive oldu canım benim 18+2 haftaligimuyku düzenlerini nasıl oluşturmalıyız göğüs ucum yok nasıl emzirecem diyorum aklıma takılıyor bir çok sorular var rabbim size bağışlasın evlatlarınizi neler almalıyız neler almammaliyiz
Bende cok korkuyordum tek bakmaya korktuğum gibi olmadı. Sadece pratik olmalı ve stres yapmamalısinYa Allah razı olsun canım bende tek bakacağım gözümü öyle korkutuyorlarki çevredeki insnalar agladigim günler oluyor gercetken bu bana moral motive oldu canım benim 18+2 haftaligimuyku düzenlerini nasıl oluşturmalıyız göğüs ucum yok nasıl emzirecem diyorum aklıma takılıyor bir çok sorular var rabbim size bağışlasın evlatlarınizi neler almalıyız neler almammaliyiz
Çok teşekkür ederim sorularımı cevapladiginiz için Allah razı olsu canım benimBende cok korkuyordum tek bakmaya korktuğum gibi olmadı. Sadece pratik olmalı ve stres yapmamalısin
Birde hep erken doğum diye korkuttular beni. Hic rahat gecirmedim hamileliğimi korkuyla gecti hep. Sen sen ol rahat olÇok teşekkür ederim sorularımı cevapladiginiz için Allah razı olsu canım benim
İnsnalar hep köstek kötülük saçar gibi konuşmaları var ama ağrılarım başladı Yatamiyorum kuzum sağ dönsem rahat değilim solda da oyleBirde hep erken doğum diye korkuttular beni. Hic rahat gecirmedim hamileliğimi korkuyla gecti hep. Sen sen ol rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?