• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Çok iyi bi ürün almışsınız,tebrik ederim.benim de seçimim bundan yana olucak.marka türkiyede yeni ama çok kaliteli.ingiliz menşeili.bizde araba ve oto koltuğumuzu bu markadan tercih ettik.iyi günlerde kullan,hayırlı uğurlu olsun.ama keşke takip etseydin,geçen hafta pazar joie de %28 indirim vardı,170 küsüre düşmüştü bunlar.hatta alıyoduk nerdeyse,son anda acele etmeyelim,daha ihtiyaç olmasına nerdeyse 1 yıl var dedik.ama takip edicez yinede indirimini.neyse,sağlık olsun.almışsınız,Allah hayırlarda kullanmak nasip etsin.
omertcan omertcan ebebekte joie marka bahsettiğimiz mama sandalyelerinin fiyatını hepten 300 tl ye çıkarmışlar, gördün mü? :/

Ya inan kaç hafta kullandık hatırlayamıyorum :) siz bence bir tane alın şimdilik, hastaneden ilk çıktıklarında iyi oluyor. 2,5 kiloya kadar yazıyor üstünde ama oğlum 2800 doğdu ona da iyi olmuştu. Bir de ilk hafta kilo kaybı oluyor ya bebeklerde 0 yüzden iyi oluyor. Ama sizinkiler belki 3 kilonun üzerinde doğar belli de olmaz. Bir de bezleri stoklamanızı tavsiye etmem, çünkü bazı bezler bebekte pişik yapabiliyor, denemeden de anlayamıyorsunuz. Elinizde patlamasın sonra.Hastaneye yumuşak dokulu ufak bir havlu veya tülbent de götürmenizi tavsiye ederim, popoyu sildikten sonra muhakkak kurulayın, ıslak bırakmayın. ( pişik deyince aklıma geldi de :)
ben de stoklama niyetinde değildim ama hediye geldi baya bir ister istemez prima kullanacağım gibi görünüyor uzun süre paket paket boy boy prima var evde

bence bez stoklama derim. Bir de bence ilk hafta icin bir pakette molfiks gobek oyuntulu olandan budundur denersin hangisini severse minikler onu kullanirsin.

canim benim nerelerdesin. Epeydir goremiyorduk seni
iyi olmana sevindim.
Araba benim cozume kavusturamadigim tek konu
herkes tek cikamazsin diyor bu mntikli ama hic mi evden cikmayacagim 5 dk.lik saglik ocagina asi icin illa esimi ise mi gondermeyecegim dusunuyorum bir turlu cikamiyorum. Onun icin simdilik almayip ilk etapta ucuz iki tane oto koltuvuyla idare etmeyi bebekler bir iki aylikken duruma gore bakmayi dusunuyorum.
Bez konusunda prima premium care'lerde de göbek oyuntusu var,her nekadar bunun reklamını yapmasa da molfix gibi.ben 2 bebek için her ihtimale karşı birer paket 0 numara( <2500gr ) aldım,minicikler,öyle sevimliki :KK68: bi tane de 1 numara aldım.bezlerin önü ıslaklık göstergeli,ince sarı bir hat var, ıslaklık durumuna göre sarı yeşile dönüyormuş

bence bez stoklama derim. Bir de bence ilk hafta icin bir pakette molfiks gobek oyuntulu olandan budundur denersin hangisini severse minikler onu kullanirsin.

canim benim nerelerdesin. Epeydir goremiyorduk seni
iyi olmana sevindim.
Araba benim cozume kavusturamadigim tek konu
herkes tek cikamazsin diyor bu mntikli ama hic mi evden cikmayacagim 5 dk.lik saglik ocagina asi icin illa esimi ise mi gondermeyecegim dusunuyorum bir turlu cikamiyorum. Onun icin simdilik almayip ilk etapta ucuz iki tane oto koltuvuyla idare etmeyi bebekler bir iki aylikken duruma gore bakmayi dusunuyorum.

canım ben de pek stoklama taraftarı değilim de dediğim gibi hediye geldi. evde her yer boy boy prima kaynıyor o_O birtek o 0 numaralar yok.

omertca. post: 40289314 .!.:
Bez konusunda prima premium care'lerde de göbek oyuntusu var,her nekadar bunun reklamını yapmasa da molfix gibi.ben 2 bebek için her ihtimale karşı birer paket 0 numara( <2500gr ) aldım,minicikler,öyle sevimliki :KK68: bi tane de 1 numara aldım.bezlerin önü ıslaklık göstergeli,ince sarı bir hat var, ıslaklık durumuna göre sarı yeşile dönüyormuş
Primalarin onu mu islaklik gostergeli :))
evet ya valiz yerlestiriken actim paketi bir bakayim nasil baglaniyor diye. (Soylemesi ayip hic alt degistirmedin de) minicik avuc ici kadar bisey. Cok sevimli doldurduklarinda da sevimli gelir mi bilmem :))

evet ya valiz yerlestiriken actim paketi bir bakayim nasil baglaniyor diye. (Soylemesi ayip hic alt degistirmedin de) minicik avuc ici kadar bisey. Cok sevimli doldurduklarinda da sevimli gelir mi bilmem :))
Doldurduklarında daha da sevimli gelecek buna inan biz bezi açtığımızda kaka görünce hala deli gibi seviniyoruz. Çünkü kakalarını yapamayınca çok rahatsız oluyor yavrucuklar.

Premıum care lerde var,normal primada da varmı bilmiyorum.ben biliyorumda nolmuş sanki,çocuk gibi dayanamadım kenarından açtım.arada bi çıkarıp seviyorum:KK68: hele o prematür beden tam komedi,minnah minnah:KK70: emin ol ilk zamanlar herşeyi sevimli oluyor.kakalı bezide çişli bezi de.yeterki yapsın diye sevinçle açılıyo bezler.ama ek gıda sonrası için aynı şeyi söyleyemicem:63:

bende baktım bu modele canım kullunışlı mı değil mi karar veremiyorum alışveriş merkezinde falan gezmek zormus
ayrı ayrı mı alsam diye dusunuyorum herkes yalnız cıkamazsın zaten diyor..
bi de ana kucaklı modeller var..
artık almam lazım alışveriş faslı bitsin..
Ayri ayri kullanan ikiz anneleriyle konustum hic memnun degillermis, birlestirilince cok buyuk oluyor, birde iki arabanin arasinda bosluk oluyormus o bosluga ellerini sıkıştırıyorlarmış.
Aşıya, hergün hava aldırmaya yalnız çıkacağım mecburen. Bu yüzden en hafif ve pratik olanı almam lazım.

omertcan omertcan ebebekte joie marka bahsettiğimiz mama sandalyelerinin fiyatını hepten 300 tl ye çıkarmışlar, gördün mü? :/
Ya ben bir yıl var diyorum da kendimi düşünür gibi olmuşum,farkında değilim.kusura bakma.senin bebişler doğmuştu dimi,unuttum onu.kusura bakma olurmu.eğer hemen lazım değilse sen de bekle istersen,illaki girer indirime.ahh,keşke alaydın o şubat indiriminde...Canım bu arada sorucam sorucam unutuyorum hep.senin bebekler kaç aylıklar? Toplam kaç kilo almıştın ve şuan ne durumdasın kilo olarak?çatlak patlak durumları vs,bilgi verirsen sevinirim.merak ediyorum örnekleri.

Back
X