Cocuklarina kavusmayi sabirsizlikla bekleyen anneler.cumartesi pazar araloginda bir saat uyumus sabah saat 6 45 de pazar kahvaltisi yapmis taze ikiz annesi olarak hepinizi selamliyorumkusura bakmayin malum ne zamandir ugrayamiyorumbirazdan eski sayfalari okuyacagim.insallah butun arkadaslarim ve yegenlerim iyidir.bu arada engin tecrubelerimi sizinle paylasmaya karar verdimtabii benim ikiz ama isinize yarayan bilgiler olacaktir.
vebahargeldi
tatlim ben muhtemelen ikiz hazirligina yazamam bu gorevi de sana versemilk hayat kurtaran bilgimiz 3n kral gogus ucu kremi bile gereksizdir.tahin aliyoruz evde bekletiyoruz.uzerinde biriken yagi gogsunuze suruyorsunuz.ve cocuklarinizi guzel guzel emzirirken bana dua ediyorsunuzikinci detay biberon alacak olanlara.o mu bu mu diye karasiz kalanlara.cocuklar kendi tercihlerini kendileriyapiyorlar hic kasmayin.kizim aldigim aventten memnunkaldi.oglumsa ustune dr.brown denedi en son nuk da biraz anlastik gibibol bol kiuafet alin hic korkmayin catir catir giyiyorlar gunde min.3 defa ust degistiriyoruz simdiden. Sapka ve eldiven acayip gerekli ve surekli kayboluyor.3 gunde 10 sapka 10 eldiven 10 corap daha aldik.evet ya corap ta cok gerekli.patikli tulumlar diye cok almamistim.siz alin.agiz bezi yiginla alin.catir catir kullaniliyor.birde battaniye.bebegi sarmak icin ne ince ne kalinolanlardan.ben hastaneye 3 er tane goturmustum.annemler dalga hecmisti.esim ertasi gun gelip evden 2 tane daha aldi.malum ilkbaslar acemilik surekli dusuyor bisey oluyor.benim bebeler benicagiriyor.ilk firsatta yazmaya devam.hepinizi cok ama cokopuyorum.rabbim mucizelerini zamaninda gondersin yaninizainsallah''
hanimlar merhaba
O
OzlTzk
arkadasimiz dogum yapti cok sukur. Bu yaziyi konustugumuz baska bir topikte paylasti. Guzel haberlerini aldik. Taze taze tecruberini de paylasmis sagolsun. Bu tatli telaslar hepimizin basina olsun hayirlisiyla saglikla ins.
2.250 ve 2.350 gram dunyaya gelmisler. Ihtiyaten 6 saat kadar kuvozde tutmuslar. Sonrasi annelerinin kollarinda cok sukur.