cok tesekkur ederim. Amin gercekte Rabbimin yardimina cok ihtiyacim var. Yoksaki cikamiyorum isin icinden. Hersey bir yana gunluk 3 saatlik uykuyla durmak kolay degilmis :))
cok tesekkur ederim bu arada tecrubeli olan insanlara ihtiyac olmaz mi. Bunu soylemeniz bile cok vuzel. Ikiz annelerinden baska kimse beni anlamiyormus gibi geliyor.
oglumun biri cok gazliydi. Simdi 2 gundur digeri de basladi. Bugun dr bifiform damla verdi. Kullanip kullanmama konusunda kararsizim. Sanki bir kalemi daha yitirmis gibi hissediyorum
emzik vermeyi dusunmuyordum. Hastaneden geldigimiz ilk aksam oyle cok agladilar ki verdim caresizlikten. Iiinci aksam kendimi besigi sallarken buldum. Onu farkedip sallamayi biraktim. Mama olayini soylrmiyorum bile. Ilac kullanma taraftari olan bir insan degildim simdidrn gaz icin ilac da kullanirsam yavas yavas kendimi kotu annr ilan edecem sanki.
Oyle cok bagiriyorli minikler gaz geldigi anda bu ses onlardan mi geliyor diye sasiriyorum.
Sizin gaz sikintiniz varmiydi birsey kullandiniz mi?
gogus kremlerine bosuna para vermeyin hanimlar. Evet lanolinli kremler dogal onlar olabilir ama size tavsiyem tahin yagi. Bildigimiz marketteki tahinin uzerinde biriken yag. Bir de ayva cekirdegini kaynatarak jel kivaminda krem gibi kullanin diyorlar ama ben onu denemedim. Tahin yagini denedim. Hatta hastanede acidan dayanamayip esime aldirmistim. Cok ise yaradi