• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Milkway elektrikli sterilizatör buldum en uygun fiyatlı o.başta sterilizatör alMayıs düşünmüyorum ama sanırım gerekli.bu ürün 80 TL'ye bulunabiliyor.biberon ısıtma özelliği yok ama sizce gerekli mi biberon ısıtmalı olanlara mi bakayım. Biberon ne için ısıtacagiz? mamalar zaten ılık suyla hazırlanmiyor mu?saçma bi soru mu sordum:)
Bence strelizatöre de gerek yok, tencereye koyuyorum ben kapağını da kapatıyorum 5 dk kaynatıyorum, alın size buharlı sterilizatör :)) zor bi iş değil ki. Bir de şu var: 6. Aydan sonra 2 numaralı mamaya geçtiğnizde mama yağlı olduğu için biraz bulaşık deterjanı kullanmadan biberonlar temizlenmiyor, o yüzden ben önce biberonları az miktarda bulaşık deterjanı koydugum suyla yıkıyor iyice durulayıp sonra bir de suda kaynatıyorum. Hem bu sayede deterjan kalıntısı da kalmamış oluyor. Bence acele etmeyin böyle şeyler için, ihtiyaç halinde bakarsınız.

Bence strelizatöre de gerek yok, tencereye koyuyorum ben kapağını da kapatıyorum 5 dk kaynatıyorum, alın size buharlı sterilizatör :)) zor bi iş değil ki. Bir de şu var: 6. Aydan sonra 2 numaralı mamaya geçtiğnizde mama yağlı olduğu için biraz bulaşık deterjanı kullanmadan biberonlar temizlenmiyor, o yüzden ben önce biberonları az miktarda bulaşık deterjanı koydugum suyla yıkıyor iyice durulayıp sonra bir de suda kaynatıyorum. Hem bu sayede deterjan kalıntısı da kalmamış oluyor. Bence acele etmeyin böyle şeyler için, ihtiyaç halinde bakarsınız.
Canim bu kaynatma olayı nasıl oluyor direkt suyun içine mi koyuyoruz her şeyi. Pompa malzemelerini falan bi şey olmaz mi

Milkway elektrikli sterilizatör buldum en uygun fiyatlı o.başta sterilizatör alMayıs düşünmüyorum ama sanırım gerekli.bu ürün 80 TL'ye bulunabiliyor.biberon ısıtma özelliği yok ama sizce gerekli mi biberon ısıtmalı olanlara mi bakayım. Biberon ne için ısıtacagiz? mamalar zaten ılık suyla hazırlanmiyor mu?saçma bi soru mu sordum:)
Devam maması dışında ilk 1 yıl sonrasında sütle beslenmeye geçildiğinde lazım olabilecek bir özellik ama çok gerekli bişey değil kesinlikle.bunun yerine biberon termosları var,biberonu içine sokuyosunuz.koyduğunuz sıcaklığı koruyor.strerilizatör almakta çok mantıklı gelmiyor bana,hepimiz çok hevesliyiz biliyorum ama teoride çok psrlak olan bu fikirler pratikte çok kullanışlı olmuyor.sürekli her seferinde aynı hijyeni sağlamak çok zor.kaynatma metodu kullanılabilir,ebebek gibi marketlerde dezenfektan efervesan tabletler var.kaynatma suyuna atarak mikrop kırma işlemi yapılabilir.yada bulaşık makineleri için bebek ürünleribe özel kafesler var,diğer bulaşıklarla temas etmeden yüksek sıcaklıkta temizlenebilirler.

Canim bu kaynatma olayı nasıl oluyor direkt suyun içine mi koyuyoruz her şeyi. Pompa malzemelerini falan bi şey olmaz mi
Ben derin bir çelik tencere aldım, biberonları yıkayıp duruladıktan sonra içlerini suyla dolduruyorum, dik bir şekilde tencerenin içine diziyorum, tabii tencereyede yarısına kadar fln su koyuyorum, kapağını kapatıyorum, 5 dk kaynatıyorum. Pompanın göğüs aparatını ve biberonunu da koyabilirsiniz. Yalnız benim pompanın yumuşak silikon kısımları vardı onları çıkarıp deforme olmasınlar diye ocağı söndürdükten sonra sıcak suyun içine atıp o şekilde 5-10dk kadar bekletiyordum. Ama aslında o kısımlar da ısıya dayanıklı silikondan yapılıyor, ben yine de deforme olabilir diye bu şekilde yapıyordum.

Hiç bişey olmaz,kaynayan suyun altını kısarak içine malzemeleri koyun,silikon emzikler dahil.10dk tıkırdasa yeter.kauçuk uçlar fe emzikler şekil değiştşriyor biraz onlara dikkat edin.

Primanın sızdırdığınıda ilk kez burda duyuyorum.ben de oğlumda prima kullandım,hem prima hem huggies ikiside çok iyiler.primada erkek bebekte şöyle bi durum oluyo,normalde bezlerken oğlanın pipisini karnını gösterir şekilde yukarı kaldırarak bezlediğinizde ön kısım kısa sürede doluyor ve bez karnından yukarı doğru sızdırmaya başlıyor.bu tamamen oğlanların genital anatomisiyle alakalı.dikkat edilmesi gereken tek şey bezlerken pipiyi aşağı doru konumlandırmak.o zaman hiç bi sıkıntı olmadığını görebilirsin.dert etme,prima gibi malın olsun:KK48:
:))) ay valla yüreğime su serptin canım. inşallah dediğin gibi yaptığımda sızdırma olmaz. ben de kara kara düşünüyordum onca paket bezi ne yapacağım diye...

:))) ay valla yüreğime su serptin canım. inşallah dediğin gibi yaptığımda sızdırma olmaz. ben de kara kara düşünüyordum onca paket bezi ne yapacağım diye...
Yok ayol,nolucak.ha gerçekten bazı çocuk çok çişli oluyor,nasıl başarıyosa bi şekilde taşırıyolar ama normalde dediğim gibi pipiyi bacak arasına doğru eğerek bezlediğinde sorun olmaz.bide bezin karın kısmına gelen ince bel bölgesini hafif içe katlarsan oda sızmayı engelliyor.sonrasında dilersen huggies erkek için olanıda denersin.

Baby me biberon temizleme deterjanı var normal deterjanla yıkamaktan iyi. Ben ikizlerimin biberonlarını onunla yıkıyorum memnunum. Ebebekten almıştım.

Yok ayol,nolucak.ha gerçekten bazı çocuk çok çişli oluyor,nasıl başarıyosa bi şekilde taşırıyolar ama normalde dediğim gibi pipiyi bacak arasına doğru eğerek bezlediğinde sorun olmaz.bide bezin karın kısmına gelen ince bel bölgesini hafif içe katlarsan oda sızmayı engelliyor.sonrasında dilersen huggies erkek için olanıda denersin.
bu elimdekileri bir bitirebilirsem farklı şeyler de deneyeceğim inşallah canım :KK70:artık bunları da senin tarifine göre yapmaya çalışacağım.

Ona iyi gelecek tek şeyde yine masaj.sırt masajı yaptırıp sırtına sıcak havlu koyarak yatarsan bir nebze rahatlama olur,yada yatmadan sıcak duş.öyle derdi selametli dr um.
evet canım akşamları bir şekilde masaj olayını hallediyorum da gündüz yalnızken zor biraz tabi.

arkadaşım stylo nun hangi modeli acaba ben de stylo turtle sırt çantası aldım ama ikiz annelerine pek de tavsiye edemiyorum fiyatı güzel ama çok da geniş değil bence

2224370.jpg
benim aldığım çanta bunun füme renkli olanı. içi de baya geniş geldi gözüme ama tabi kullanıp göreceğiz bakalım :)

image.webp
Kızlar,oğluşlarıma ilk aylarda yatak odamda yatanilmeleri için 75x105 nuna sena park yatak aldım.bi tane aldım.birlikte yatamayacakları zaman odalarına geçiricem nasipse.ürün cumartesi indirimdeydi,399'dan 279a aldık.sadeliği,şıklığı,tek elle açılıp kapanabilmesi ve sağlamlığı çok hoşuma gitti.malzemesi çok iyi,bilen bilir belki.

Eki Görüntüle 1439826
Kızlar,oğluşlarıma ilk aylarda yatak odamda yatanilmeleri için 75x105 nuna sena park yatak aldım.bi tane aldım.birlikte yatamayacakları zaman odalarına geçiricem nasipse.ürün cumartesi indirimdeydi,399'dan 279a aldık.sadeliği,şıklığı,tek elle açılıp kapanabilmesi ve sağlamlığı çok hoşuma gitti.malzemesi çok iyi,bilen bilir belki.
güle güle kullan canım iyi denk gelmiş fiyatı gerçekten

Eki Görüntüle 1439826
Çok güzel miş güle güle kullanın

Back
X