bende de 2-3 haftadır var, bende karnımda gaz var herhalde üşüttüm yada gezelidiğim için falan diyodum.bazen hareket ederlerken sertleşiyor bir yerlerini dayıyorlar herhalde ama bazende hareket hissetmezken karnım komple sert oluyor.o batmalarıda ayırt edemiyorum rahim ağzımı makat mı belli olmuyor.en iyisi doktora sorayım sağol.
bu arada biz doktorumuza devam edemeyeceğiz doğum ücreti bizi aşıyor.İstanbul avcılarda oturuyorum kime gitsem bilemiyorum?bi ENDER AYDINHAN var ama muayenehanesinde takip yapıyo doğumu Avcılar hospitalde yaptırıyo.acaba diyorum takiplerde hastanede mi olmalı?hastaneden memnun olmayan çok var ama ENDER beyden herkes memnun.
bir de medicana avcılarda doç.dr.yavuz bey var.herkes memnun ama hastane olarak basık ve ben medicanaya para vermek istemiyorum.diğer şubesine yeterince boş yere yolunduğum için.
Biz neye en çok önem vermeliyiz?????doktorun iyi olmasına mı? yenidoğan yoğunbakımın olup sorumlu doktorun iyi olmasına mı?hastane nin hizmet ve tahlillerdeki başarısına mı?
Kafam allak bullak oldu yaaa doktorumu çok seviyodum ve güveniyordum.ama beni çok aşıyo