- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
Aldığın sitenin adi ne canım?slm hanımlar,
ben bebeklerimin odasını sipariş verdim.1 aya yapılacaklar.iki dolap iki karyola bir çamaşırlık.bembeyaz bir takım olacak:))
biberonları da aldım.iki adet cam dr. browns aldım 125 lık. .güzel bir site denk geldi.çok ilgililerdi.bir ecza sitesi.24 saatte elimdeydi.iki de önlük hediye bile koymuşlar.memmun kaldım.öyle güzel paketlemişler ki ricam üzerine.
bu cam biberonu bikaç gün önce metroda inceledim.boyutu filan hoşuma gitti.2 tane olsun dedim.
iki de avent alıcam
bir de hastane çıkışı siparişlerim var.onlar da bi kaç güne gelir.
bu arada haftasonu bikaç parça tulum aldım civilimden.
vebahargeldicim senin aldığın tulumlardan gördüm orda.fiyatlar çok makul gerçekten.
ben babycenter önden çıtçıtlılardan aldım body .bi ara foto eklerim.
ha bi de dolap içleri için pembe mavi kutular aldım.foto atarım.
kızlar günler geçtikçe yürümek zorlaşıyor.ikiz gebelik zormuş gerçekten.ben oğlumda 8. ayda ağırlaşmıştım.şimdi ise uzun mesafe yürüyemiyorum.sıkışıyorum sık sık.sizde de öyle mi,?bi de wc arıyorum.
o gün çivilim mağazasında iki saatte iki kere wc ye gittim.Allahtan mağaza içinde var da dışarıya çıkmak zorunda kalmadım.
2 adette nuk emzik aldım.daha doğrusu eşim aldı.aldığı gibi sepete attı:))pembe mavi.
Bu arada sıkışma bende de var. Zaten normalde de mesanem ufaktır şimdi giderek o konu beni daha da zora sokuyor...