• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Ya kızlar bişey sorcam kafama çok takıldı ikizlerimizin tek yumurta mı çift yumurtamı oldukları anlaşılmıyor mu? Doktora gittim bugün özellikle bu konu için karamsar cevap verdi sinir oldumm :KK43: doğumdan sonra belli olacağını söyledi
Aaa oyle sey mi olur canim.tup bebekte iki tane transferin olduysa cift yumurtadir buyuk ihtimal.dr.lar direkt soyluyorlar cift yumurta diye.bence bi yanlis anlasilma olmus

Nasil ya. Emin misin dr.un seni dogru anlayip ona gore cevap verdiginden. Tek yumurtami cift yumurtami bu basindan beri nettir. Iki kesen varsa cu cift yumurta ikizidir en basiti. Tek kesenin icinde iki bebek varsa bu da tek yumurta ikizidir. Dogumdan sonra belli olacak olan neymis cok merak ettim
Ya kızlar bişey sorcam kafama çok takıldı ikizlerimizin tek yumurta mı çift yumurtamı oldukları anlaşılmıyor mu? Doktora gittim bugün özellikle bu konu için karamsar cevap verdi sinir oldumm :KK43: doğumdan sonra belli olacağını söyledi

Aaa oyle sey mi olur canim.tup bebekte iki tane transferin olduysa cift yumurtadir buyuk ihtimal.dr.lar direkt soyluyorlar cift yumurta diye.bence bi yanlis anlasilma olmus
Bence de tüp bebek değil canım benim 1 düşüğümden sonra ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim ultrasonda tek kese görüldü ama ikiz zarla ayrılıyor sanırım ince bir zar gördü bu tek yumurta olmuyor mu?

Bence de tüp bebek değil canım benim 1 düşüğümden sonra ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim ultrasonda tek kese görüldü ama ikiz zarla ayrılıyor sanırım ince bir zar gördü bu tek yumurta olmuyor mu?
Tek kesenin icinde iki yumurta gorundu anladigim kadariyla.dolayisiyla tek yumurta ikizin olacak insallah

N
Nasil ya. Emin misin dr.un seni dogru anlayip ona gore cevap verdiginden. Tek yumurtami cift yumurtami bu basindan beri nettir. Iki kesen varsa cu cift yumurta ikizidir en basiti. Tek kesenin icinde iki bebek varsa bu da tek yumurta ikizidir. Dogumdan sonra belli olacak olan neymis cok merak ettim. Ne bileyim biraz da tansiyonum yükseldi o sırada algılayamadımmı ne ? Çift yumurta değil benim o zaman ama yarın başka doktorada gidicem bakalım

Tek kesenin icinde iki yumurta gorundu anladigim kadariyla.dolayisiyla tek yumurta ikizin olacak insallah
Sanırım ben yinede yarın başka bir doktora gidicem sağolun ;)

Kizlar supersinizzzzz :KK68::KK68::KK68:herseyi ne guzel dusunuyorsunuz.oturdum ilk sayfadan itibaren okudum notlar aldim.benim daha once bir kaybim oldugundan ve ona cookkk fazla ozendigimden bu defa dogsunlar eve gelsinler herseyi ondan sonra alacagim diyordum.hala almadim ama bakmalara basladim netten.birde sadece kiyafet degilki birsuru detayi var aslinda.sizi okudukca endiselendim biraz.yavas yavastan baslamaya karar verdim.cok yavastan ama.netten bakip bana mantikli gelenleride sizinle paylasacagim.:KK4:allah yardimcimiz olsun.
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın da sen yine de al bir şeyler . Sonrasinda hiç fırsatın olmayacak...

Senin olduğun haftalarda görünüyor olması lazım. Karamsar olacağı bir şey yok ki tek ya da çift yumurta diyecek. Tek yumurtalarda bazen riskli durumlar oluyormuş evet anneler için ama neyse durum açıklaması gerek.

Dogru soyluyorsun kabul ediyorum ama cok korkuyorum gerci korkunun faydasi yok biliyorum ama offfff hayirlisi bakalim
kontrol edemediğin bir korkuysa bir psikologtan yardım alabilirsin. hamilelik seminerlerinde, hamilelik psikolojisinin zaten ne kadar ağır olduğunu o yüzden gerektiğinde yardım almamız gerektiğini döne döne söylediler. bunda utanılacak bir şey yok. ama her şey güzel olacak. öyle düşün.

Kizlar malumunuz ben yataktan kalkamiyorum yasak ihtiyaclarimi internetten almam gerekiyor alisveris yaptiginiz guvenilir sitelerin isimlerini paylasirsaniz cok sevinirim

Gunaydin tatlim.nasilsin?yatis nasil gidiyor?sikilmiyorsundur umarim.var mi yakin zamanda dr.kontrolu?bu sitryi bende inceledim banada cok uygun geldi.ama adini hic duymadigim icin ne kadar guvenlidir kisminda tereddut ettim biraz.sen alisveris yaptin mi buradan
Yatisa devam canim sıkılıyorum tabii ama Rabbinizden gelene boynumuz kildan ince ne yapalım.persembe gununu iple cekiyorum kontrolum var:)yok yapmadim bi arayip konusucam önce tek alip kalite kontrolu yapabiliyormuyuz diye.

Son düzenleme:
Kizlar ben biryer buldum fiyatlar cook uygun birde siz bakin bakalim ben yaniliyormuyum. http://www.sihokaya.com/Bebek,LA_20...&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=11
ilk defa duyduğum bir site.bir fikrim yok açıkcası.ama büyük güvenilir siteler gibi satışı yok ise ürün tedariğinde sıkıntı çıkabilir.yine de denenebilir küçük bir alışveriş ile.
ama bilinmedik markalar satıyorlar gibi.alıp pişman olmakta var.
ben 2 defa webdenal.com dan alışveriş yaptım.sorun yaşamadım.önce alacağım ürünlerin stok durumunu sordum.tedarikçiden temin edilebilir dediler öyle sipariş verdim.en son 2 tane hastane çıkışı aldım.2 günde elimdeydi.
ilkebebe de 3-4 kez alışveriş yaptım.çok ilgililer ve çok hızlılar.hemen hepsi 24 saatte geçti elime.tabi stokla da alakalı.fiyatları incele makul gelenlerden siparis verebilirsin.
ataeczadan ise biberon aldım.24 saatte elimdeydi.yine önce sordum elinizde var mı diye:))
civilim.com dan da alabilirsin bak.fiyatlar uygun gerçekten.kargosu da hızlı.

kızlar dr browns mu avent mi diye düşünürken sonunda avent te karar kııldık 2 tane 120ml cam natural 2 tane 240ml cam natural siparişi verdik. devaevi diye bir yerden. inşallah pişman olmayız buradan daha önce alışveriş yapan var mı?

kızlar dr browns mu avent mi diye düşünürken sonunda avent te karar kııldık 2 tane 120ml cam natural 2 tane 240ml cam natural siparişi verdik. devaevi diye bir yerden. inşallah pişman olmayız buradan daha önce alışveriş yapan var mı?
siteyi ilk defa duydum canım.inş.sorun çıkmadan eline ulaşır.iyi günlerde kullanın:))

Kizlar malumunuz ben yataktan kalkamiyorum yasak ihtiyaclarimi internetten almam gerekiyor alisveris yaptiginiz guvenilir sitelerin isimlerini paylasirsaniz cok sevinirim
Butikbebe, ebebek, joker bebe ve babymall un internet siteleri de var, ben bunlardan alıyorum. Bir sorun yaşamadım. Süt pompasını ve ev tipi anakucaklarını mesela babymall un internet sitesinden aldım, kargo da hızlı, fiyat da en uygun oradaydı. Butikbebe de kargo bedava.

Back
X