Gunaydin hanimlar. Bir haftadir neredeyse giremedim hic. Misafirlerim vardi. Hos onlar mi misafirdi ben mi bilmiyorum. Hamileligimin en guz3l bir haftasini gecirdim. Babamlar ablam yigenim filan geldi. Dun gittiler. Bugun kahvalti yapmak cok zor geldi tek basima o yuzden

neyse bzi bize kaldik pasalarla bende gecmis sayfalardan bakarak geldim. Ablamlarla bayagi bisey aldik. Kuvet legeni uyku tulumlari, alt acmalar kiyafet, carsaf yorgan yastik epey eksigimi tamamladik. Bana hastane cantamla bakim urunleri ve biberonlar filan kaldi.
Ozdilekten yorgan yastik aldik 45 liraya tavsiye ederim. English home indirim sepetinde 35 liraya cok sevimli nevresimler vardi onlardan aldim. Civil her zamanki gibi cok uygundu oradan yine epey bisey almisiz. 60 liraya Iki hastane cikisi aldimpamugu cok guzel ama acinca bana boyle baski kokusu gibi bir koku geldi burnuma biraz uzuldum. Ins. Sagliksiz degildir. yikaninca gecer diye dusunuyorum. E bebekten de anakucagi besik filan baktik. Bu anakucaklarini arabaya sabitlemek icin baza dedikleri bir sistem var hic kullanan oldu mu acaba. Esim jsrarla almak istiyor ama cok pahali. Bilemedim. Aklima gelenler bunlar. Toparlarken gordukce yazarim
Hee bir de lcw dan 12 liraya cok hos bisey aldim. Battaniye desem battaniye degil yorgan desem hic degil ici elyaf dolu penye battaniye gibi bisey. Battaniye diye geciyor ama mevsimlik yorgan gibi. Onun fok isime yarayacagini dusunuyorum. Ustu lacivert zebra desenleri vardi. Cikinca bakin derim mutlaka herseye kullanilabilecek fonksiyonel bisey.
Sevindim iyi olmana okudum ama yazamadim kusura bakma. Kendini soyitlama oyle cok daha kotu oluyor insan. Ben de kotu oldugum kasilmam filan oldugu zamanlarda insanlardan uzaklasiyorum esim bile konusturamiyor sanki dunya batmis gibi boyle daha kotu biliyorum ama o zamanlar kafamizi dagitip daha iyi olmamiz gerekiyor aslinda. Gorecez ins. 37 38 leri Rabbimin izniyle :)
Canim 21 23 arasi mide yanmalarinizi cok da ilaca baglamayin. Vara yoka yaniyor. Ben su bile icemiyordum. Bu haftalarda saclaniyorlar. Bir de bu gecici tuy mu deniyor vucutlari tuylerle kaplaniyor bu haftalarda onlar bizi mahfediyor. Benim mide yanmalarina cozumum gaviskon icip sol tarafima yatmak.
Ben de ferrum fort kullaniyordum. Tahlil filan yapmadan verdiler ama Mide bulantisi yapiyordu aldigim gunler kusuyorum. Sabah ac aldim kotu oldum. Gece saat kurup uyku sersemi yutayim uykuda tadini hissetmem dedim sabah kalkincakustum hic duzenli kullanamadim toplasan 10 tane kullanmisimdir. Cumartesi dr.a soyleyecem
Uyku seti dedigin nedir canim yorgani nevresim takimi filan dimi. Oyle suslu biseyler mi baktin fiyatlar bana pahali geldi. Ben 45 erden birer yorgan yastik aldim 35 erden cok guzel nevresim takimi aldim. Birer de lastikli olandan aldim onlar 50 idi. Sonra bir de 35 e pike bu sekilde bir takim yaptim. 110 geldi birinin takimi. Ustelik ozdilek ve english home. Tavsiye ederim.Kiz olmasini da cok istemistim ama Allahtan oglanlarim oluyor. oldum olasi hic susu satafati gosterisi sevemedim. Kiz cocugum olaydi anasi gibi oglan cocugu gibi dolanirdi ortalarda :)) sade gosterissiz naturel renkleri filan daha cok seviyorum.
Rabbim kucagini bos birakmamis yuzunu tekrar guldurmus. Onun omrunu bu evlatlarina versin hayirli uzuuunnn omurler nasib etsin ins.
canim o zibinlar arkadas anlatmis zaten de bence de cok gerekli hele ilk ay. Hem daha pamuklu bebegi tutacak vucudunu hem de gobek olayi icin cok iyi olacak. Boyle kruvaze kapaniyor basit dumduz bise ayni seyden bahsediyoruz dimi. Bence bulundur 2 ser 3er tane.