- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
ben de bakayim internete cok sevdim gercekten madem biseyler orecekler sevimli olsun.internetten bulmuştum bu modelleri. çok güzel farklı çeşitler de var. ben de ördürmek istiyorum ama çevremde çok bu tür yapabilecek kimse yok. ama birini bulunca ördüreceğim oğluşlara sanırım :)) çok tatlılar değil mi:))
aynen ben de oyle penesilin allerji yapardi onun yerine amoklavin ve agumentinle buyudum. Hayirlisi bazen takiliyorum esime ben ogretmenim o muhendis bak bunlar robot degil makine senin uzmanlik alanin egitim benim diyorum da terzi kendi sokugunu dikemszmis misali bakalim nasil yapicaz. Cok guzel ozetlemissin aslinda. Her evin dinamigi farkli. Bunu okulda cok net goruyorum her kural yontem her cocuk icin ise yaramiyor. Bizim de kimbilir nasil olacak ustelik iki tane. Hayirlisi olsunannem beni de herhalde zamanında çok kat kat giydirmiş ki ben de üşürüm hep. böyle durup durup titreme gelir. ama küçüklükte çok hastalanmışım. hep penedur penisilin vuruldu bana yıllarca hatırlıyorum. benim eşim de üşümez. üşümediğini söyler, fark etmeden üşütür. :))) evin sıcaklığı falan genelde bana göre ayarlı olduğundan evlendiğimizden beri üşütmüyor. önceden her sene en az bir kere çok ağır hasta olurdu. ama ben de çok lahana gibi sarmak istemiyorum çocukları. ahahah hatta cesaret etsem ruslar gibi kışın bir karlara batırmak isterim bağışıklık sistemleri güçlensin diye ama yapamam kıyamam herhalde :))
çocuklarla ilgili konularda uzlaşmak zaman zaman benim de kafamı kurcalıyor ama illaki bir ortak noktaya varılır önemli olan o çelişkileri onların yanında yaşamamak. hani çocuklar duymasındaki abartılı haliyle gösterildiği gibi 'mutfak' olayını yapabilmek bazı konuları tartışırken...
tabi yaşayıp göreceğiz tecrübe edeceğiz. her evin her ailenin dinamiği farklı oluyor...