günaydın iyi pazarlar kızlar ve bebişler.biz dün ilk defa bi bebek mağazasına gittik.ebebek varya onun mağazasına.adamlara ikiz bebek arabası dedik.sadece bir tane model gösterdiler

kraft nitro modeli.o model hakkında yorumlar güzeldi.görmüş olduk pratik bişey.baston tarzda ama doğumdan itibaren kullanılıyor.katlaması kolay, katlandığı zaman benim arabanın bagajına sığabilecek gibi geldi ölçmedik gerçi tahminen.ama ben sanırım daha alengirli birşeyler istiyorum.pierre cardinde falan çift taraflı kullanılan modeli çok beğendim.ama gidip inceleme şansımız yok birçok yerde standart bir iki model gelirmiş.özellikle istanbul ankara gibi büyükşehirde olanlardan bu konuda destek bekliyorum.satıcı çocukla konuştuk.tek tek alıp aparatı falan sordum.kullanamazsınız en olarak çok geniş oluyor dedi.benim ikizim olsa bu tarzda baston alırdım inanın en kullanışlısı bu dedi.ucuzundan alın bi ana kucağı zaten max.6 ay kullanacak onu.arabaya da o-36 ay arası kullanılan araç koltuklarından alırsınız dedi.iyice araştırın fiyatlar çok değişkenlik gösterir falan dedi.yani benim acayip güvenimi kazandı.sanırım bastonlardan alacağım.derken bi ikiz annesi gelmez mi?onlarda da benzer bi araba vardı.memnun musunuz diye sordum.kadın biz ayrı ayrı alacağiz dedi.kullanımı iyimiş ama 1.ikiz bebek arabasına herkes dönüp dönüp bakıyo çocuklar acayip nazar oluyor dedi

ki gerçekten dünya güzeli iki kızı vardı kadının

2.arada tek başıma kullanırım diye düşünmüştüm ama öyle birşey mümkün değil evden tek başınıza çıkabileceğinizi hiç ama hiç düşünmeyin dedi.çocukların biri uyuyor diğerine hava aldırayım diyormuş hoppp koca arabayı taşı falan.ayy kafam acayip bulandı yani.aslında ben bebek arabası falan işini eşime kitlemeyi düşünüyorum ama o da çoookkkk gamsız gider alır geçer.hiç araştırmaz.